Mikor lesz alapjövedelem Magyarországon leghamarabb?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy máshol sincs még bevezetve, idővel úgy is muszáj lesz. Szerintetek minálunk mikor lest rá esedékes a bevezetése?2017. dec. 25. 16:50
111/171 anonim válasza:
Kicsikém melyik részét nem értetted annak amivel véresre írtuk tegnap az ujjunkat? Szoktál olvasni is az SMS-eken kívül, hogy tudd mi az alapjövedelem, és hogy érettségi után egy forintot nem hogy levonnának a béredből hanem még többet keresnél? Hülyeség ellen nincs orvosság.
112/171 anonim válasza:
Persze persze. Csak úgy, a semmiből előhúznak tízmillió embernek havonta plusz ötvenezret. Ez csak így megy. Igen, igen.
113/171 anonim válasza:
Aha, öcsém, egy rohadt mondatot nem olvastál el? Nem abból amit én írtam bakker! Mert nem egyedül írtam. Legyél vizuálisabb, széles látókörűbb, kompetensebb, tanulj okosodj, nőlj még sokat. :-)
114/171 anonim válasza:
Igen, igen, az a buta aki átlát a balosok agymenésén, az az okos aki benyalja a LÉT pénzt.
115/171 anonim válasza:
nem buta, csak éppen anélkül tartod magad okosabbnak, hogy legalább vennéd a fáradtságot, ahhoz, hogy relevánsabb ismeretet szerezz a témakörben, mint "ingyen pénz a naplopóknak" , és tudnád, hogy nem balosok agymenése, mert konkrétan nem balosok agyszüleménye, és nem csak balosok támogatják. Csak erről van szó.
116/171 anonim válasza:
Dehogynem. Egy nevenincs párt választási agymenése volt.
117/171 anonim válasza:
Na látod? Semmi ismereted. De ez nem tart vissza a markáns véleménynyilvánítástól ami amúgy is hadilábon áll.
118/171 anonim válasza:
Győzni fogunk, győzni fogunk...
119/171 anonim válasza:
ja és legtöbbször értelmetlen dolgokkal dobálózol, minek után könnyebb mint gondolkodni és válaszolni. :-)
120/171 anonim válasza:
"Igen, igen, az a buta aki átlát a balosok agymenésén, az az okos aki benyalja a LÉT pénzt."
Most is van LÉT pénz,ilyen olyan jogcímen.
Látom nem érted,hogy itt a létpénz léte a kérdés,hanem az elosztása.
Érdekes,hogy te attól félsz,hogy a te adódból fognak létpénzt adni másoknak,arra viszont a jogot elveszed,hogy aki most csak adózik,de nem kap semmilyen juttatást az államtól,ő miért köteles ezt elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!