Mikor lesz alapjövedelem Magyarországon leghamarabb?
Csak egy számot írtam.
De te is megkapod a 30 ezret ugyanúgy,aki 250 ezret keresel,mint aki 100 ezret.
Akkor szerinted az mire elég,ha neked még 250 ezer is kevés?
Persze az alapvetőnek veszed,hogy te családos van,akkor neked minden ingyen járjon(hetente kell vinni a gyereket orvoshoz).De mástól mindent elvennél.
Ez milyen életfelfogás?Ja,hogy azért,mert az rád vonatkozik,akkor azt joggal elvehetik mástól.Értem.
Ha ennyire kapitalista,piacgazdaságközpontú az életfelfogásod,akkor ne fogadj el semmilyen juttatást az államtól,hanem abból élj,amit a kapitalizmusban megkeresel!
Titeket lehet pozitív diszkriminálni,másokat nem.
"Gyermekes családoknál szinte minden héten kell orvoshoz menni valamiért."
Hát talán jobban vigyázni kellene a gyerekre,és akkor nem fog minden héten taknyos lenni!
Erre szoktam azt mondani,hogy a családos mindent használni akar,fogyasztani,de fizetni érte semmit.
Ilyen adókedvezmény,olyan adókedvezmény.De ők járnak a legtöbbet orvoshoz,ők járatják a sok gyereküket állami óvodába és iskolába,de a terheket mások vállalják helyettük.
Drága!Annyi gyereket kell vállalni,amennyit eltudsz tartani!Ha mástól sajnálod az alapjövedelmet,akkor te se tartsd a markodat,hogy neked mit adjanak ingyen!
"Az a baj, hogy még mindig nincs hiteles, valós számításotok arra miből lenne rá fedezet, lehetőleg csőd nélkül. "
Több ellenzéki párt ki kidolgozott már ilyen tervet pl az EgyüttPM.
El sem hajlandóak olvasni.
A jelenlegi szociális rendszer átalakításának kidolgozása.
Csak persze,aki a jelen rendszer haszonélvezője és mindent ingyen kap az államtól,annak nem jó,mert ő kevesebbet kapna,ha mindenki kapna valamilyen juttatást.
Bezzeg ezek a leghangosabbak mikor valamilyen juttatást elvesznek tőlük,vagy megszüntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!