Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti visszakülditek a Nemzeti...

Ti visszakülditek a Nemzeti Konzultációt? (Soros-terv)

Figyelt kérdés
Az én véleményem az, hogy most is csak azt fogják nézni, hogy hány ostoba van, aki beveszi ezt a Sorosos mesét, és hány embert sikerült manipulálni :D Én ahogy megjön tépem össze, és megy a szemétbe :D

2017. okt. 5. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
68%

""Orbán a miniszterelnök. Ez nem elég felhatalmazás?"

Ez azért van hogy felmérjék van-e ebben potenciál vagy sem."

Akkor igazán csinálhattak volna népszavazást potenciálmérés kedvéért A ligeti múzeumnegyeddel, Orbánpárt várba költözéséről, Paks2-ről, Római partról.

Csak elárulom, hogy ha valóban a mérés a célom, vagyis egy valódi eredmény megismerése, akkor nem befolyásolom előre az eredményt, nem teszek közzé tévinformációkat, nem keltek morális pánikot, hanem higgadtan megadom a lehetőséget, hogy különböző csoportok - beleértve az enyémet is pro-kontra ismertessék érveiket ellenérveiket, tényeket közöljenek, de lehetőségekhez mérten igyePkeznék indulatmentesíteni a vitát, mert mert mindenkinek az lenne az érdeke, hogy közelebb kerüljünk az igazsághoz, nem az, hogy az győzzön, aki a hangosabb, aki erősebb.

Egy bibliai példával élve: Mikor Pilátus megkérdezte a tömeget, hogy kinek kegyelmezzen, Barabásnak, a hétpróbás gyilkosnak, vagy Jézusnak, az ártatlannak, a farizeusok szétbalhézták az egészet, hogy Barabásnak, és igazságtalan eredmény született. Egy normális vitában ez elképzelhetetlen lett volna józan ésszel.

(Attól most tekintsünk el, hogy Jézus eleve ezzel a sorssal és céllal /megváltás/ született.)

Paks2-ről, ligetiről, Római partról, Sorosról, civil szervezetekről nem biztos, hogy ezt el lehetne mondani

2017. okt. 20. 13:31
 82/82 anonim ***** válasza:
100%

"Személyes véleményem szerint ezeket a kutya nem olvassa, így nem érdemes rajzolni, írni rá semmit."

Előbb pont ezt akartam írni én is, aztán arra jutottam, hogy bizony egy kicsit a Kubatov-lista karbantartására jó. Nyilván a postai pecsétet nézik ilyenkor, hiszen az első konzultáció után megtanulták azt, hogy nem szabad a visszaküldő ívre személyt beazonosító kódot nyomtatni, mert botrány lesz.

Amúgy máskülönben se ér szart se az egész, hiszen interneten is lehet rá válaszolni, és akárki akárhányszor válaszolhat. - már ha ez számítana.

Azért kedves volt a Fidesztől, hogy levelenként fizetik az elsőbbségi díjat, mintha az az egy-két nap nem lenne mindegy! Szerintem több ember szavazna a Fideszre, ha a propaganda minisztérium ezen az összegen vett volna egy altatógépet, és a legrászorulóbb kórháznak adományozza egy sajtótájékoztató keretében.

2017. okt. 20. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!