Ti visszakülditek a Nemzeti Konzultációt? (Soros-terv)
Hát de gondolom, mint ahogy azt is, hogy mégis kerülgeted.
Most akkor már senkivel sem szolidaritást vállalni. Oké, ebben igazat adok ez jog. De ne legyen dicsőség jó?
Elmondtam, hogy ugyanarra lyukadunk ki, hogy megfizetnek, az ártatlanok, azok bűneiért akiket elsoroltál. Az embercsempészek, és az erőszaktevők. Ők azok akik ellen komolyan kell fellépni, például már a határrendszernél, például a belső hatóságoknak. Nem egy egész tömeg ellen, akik nem tehetnek semmiről. Akik a legkevésbé bűnösek a kialakult helyzetben, mégis a leginkább megfizetnek. Ennyi. Ez mindenki számára egyértelműnek és vállalhatónak kellene lenni.
Egyébként a konfliktus már rég megalakult, baromi jókor vesszük észre.... Azért vannak pl ők is itt. Már ezelőtt hosszú évekkel sem volt titok nemzetközileg hogy lesz menekültkérdés egyszer. A felkészületlenség a probléma amit megoldani kéne, nem kihasználni ahogy a magyar hatalom teszi.
És mivel lesz jobb hogy beengeded ezt az embertömeget? Nyugodtabban fogsz aludni? Úgyse a te házad küszöbénél vernek tábort... nem a te terményeden fognak keresztül taposni és össze szemetelni mindent. Én a saját szememmel láttam mit hagynak maguk után.. azt a mocskot.. Én nem szeretnék egy darabot se beengedni. Lehet menni Szaúd Arábiába is.. ott nincs háború és közelebb van minden szempontból... Nem Európán keresztül masírozni.
Több mint 3 millió ember mondott rájuk Magyarországon nemet.. mindezt kormánytól függetlenül. Hogy Nyugat Európában bizonyos vezetők meghívják őket.. felelőtlenül saját polgáraik életét oda dobva eléjük.. az azért azt hiszem nem érdemel pozitiv megjegyzést.
Az embercsempészetet sok ilyen ál -civil mozgalom is támogat.. akarva akaratlanul is.
Nem a pártközpontban vagy, úgyhogy ne a propagandát nyomasd. Hm?
Na de mindegy reagálok:
Mind láttuk hogy néznek ki, hogyan élnek. Ahogy akarta a magyar kormány. Saját orgánumaikban, vagy amikre erős hatást gyakorolnak óránként mo danak be róluk, sarkított, kiragadott és hiteltelen híreket is.
Kedvencem, hogy "mer milyen kupi van a tranzitzónákban". Igen? Akkor a kormány illetőleg a nagy határvédelem miért nem engedte hogy oda vigyenek egy nyomorult mobilwc-t meg egy konténert? Megmondom, hogy legyenek ott a mocskukban. Azért.
Van mit mutogatni, ami egyébként abszolut lényegtelen.
Már nyomod is, hogy lerágják a terményedet, hova fognak letelepedni stb stb. Így könnyű. Ha van vevő a közálláspont démonizálására, miszerint, segílysáskák gyönnek ide erőszakolni meg stb, akkor az uszítás eredményes. Pláne ha asszisztálást is kapnak.
Most ez nem szemrehányás, az erkölcsi alapon amúgy is túl vagyunk. Csak tudomásul kell(ene) venni, hogy a közmédia, és kormány kommunikációja messze túl mutat az objektivitáson, és messze nem közérdeket képvisel. Pont azt vetíti ezekre az emberekre, amit vízionáltál. Plusz összeköti őket terroristástól, erőszaktevőstől, mindekivel. Hogy ne érezzen senki egy kis szánalmat sem az embertársaival. A jelek szerint....sikerül.... Pl Őcsény ha kiugrunk a kérdésből.
Azzal meg nem dicsekednék, hogy hányan szavaztak 2016-ban. Abszolút. Mert egy volt a lényeg: ön szerint az hogy a menedékkérők olyanok amilyenek,(analfabéták inkomptenesek, stb stb ahogy eddig írtuk) és hogy súlyos porblémák vannak (a bűnözőket meg kellene akadályozni, és a veszélyforrást csökkenteni stb) de ez elég e ahhoz hogy azt mondjuk a szerencsétleneknek, hogy dögöljetek meg? A jelek szerint túl sok magyar van aki szerint igen. Túl sokból ezen felül ki lehetett hozni. Így ez nyugodtan lehet a magyar kormány s tulajdonképp a magyar állam álláspontja. Az uszítás sem csak figyelem elterelés, hanem konkrét felépítés. Szerintem ezzel jobban mondva ez ellen az is tudna azonos értéket vállalni aki fél. Mint pl én.
Már megint ez az egyszerű pártoskodással akarsz pedálozni.. magasról teszek melyik párt mondja ki azt hogy.. ne jöjjenek ide. Igen én a határon élek közvetlenül... az ilyen felelőtlen emberek miatt van az egész. Régen a határvédelmet éles lőszerrel oldották meg. Ehhez képest itt már az is annyira durva mikor a riporternő elgáncsolta az egyik illegális határátlépőt... azt meddig mutogatták a nagy médiumok, kölni eseményekről meg kussolni kellett csak hát kiszivárogtak.. nem érzed mekkora a kettősmérce?
A búrokkal hány nyugat európai ország foglalkozik.. hogy végre hazatelepüljön a feketék által fenyegetett fehér lakosság dél Afrikából.
Zavar hogy szavaztak? Mindenkinek azt kéne hogy mobil wc-t tologasson le ezeknek a határra refugees welcome pólóban?
Őcsényi lakosságot is lenézed mert ők nem szeretnének a te elveid szerint élni? Hivatalos rettegők inkább az ilyen emberek, és még rettentően hungarofóbok is. Magyarországon a magyar emberek biztonsága az első, az illegális gazdasági bevándorlók pedig ennek nem igen felelnek meg. Sosem lesznek magyarok és nyugaton is egyre hangosabb kisebbséget fognak alkotni amihez ott asszisztálnak is a kormányok. Londonnak már legalább muszlim polgármestere van.. ehhez is lehet gratulálni.
Na ez most már kezd egyenesebb válasz lenni. :-)
Abban egyet értek, hogy nem vagy pártkatona, korábban már el is mondtam, és azóta sem cáfoltál erre rá.
Figyusz, ha te világméretű börtönökben akarsz élni, ahol a határokat lövik élessel, csak mert nem birod az embertársaidat jogod. Tény és való. Annyival van bajod, hogy van aki nem. És ez nem is furcsa ilyen kontextusban.
Másrészt, érthetően elmondtam: azt tartom helyesnek ha nyíltan kimondjuk, mi történt Kölnben például. Ha nem lett volna érthető elsőre. De te nem ezt teszed. És sokan nem ezt teszik. Hanem mintha ez még nem lenne elég baj, kihasználják ezt is, hogy megbélyegezzenek, kirekesszenek, rágalmazzanak, hogy legyen miért gyűlölni a rászorulókat. Ártatlanokat egy kalap alá tesznek erővel a bűnözőkkel. És közben maguk is kezdenek azzá válni.
Ez az ami menthetetlen. Nem a szolidaritás.
Aztán azért van fantáziád, és kényszerképzeted. Tudtommal a feketéket taszították le anno a fehérek oda, ahonnét még ma sincs kiútjuk. Felteszem ismét a kérdést, ha bér te már választ adtál rá, de ide illik ismételten.
Vajon joga van-e pálcát törni mások felett azoknak, akik semmit nem tettek azért, hogy embertársaik ne olyan élethelyzetekbe kényszerüljenek élni, és boldogulni, hogy degradálják saját erkölcsüket, emberségüket, és jellemtelenné züllött emberekké váljanak?
Mennyivel kerül más elbírálás alá, a bűnösök és a cinkosok vétke?
Mennyivel bűnösebbek ők mint te ?
Mennyiszer állt módodban vagy módjában bárkinek kiállni azokért, akiknek nem jut szó, csak előítélet, a versenyvilágban, mégsem tetted?
Vonatkozik ez a fekete és fehér lakosságra is. Mert ugye, ilyen jellemzőt a fehérekre is ki lehetne vetíteni.
Egyébként finoman azt érzed, hogy te magyar felsőbbrendű vagy, ez a te bajod. Hungarofób....istenem.... ilyen szavakat is lehet gyártani a 21. században? Taps érte...
Neked egyenlő a magyar gyűlölettel embernek nézni másokat. Nekem nem. Maradjunk ennyiben. Finoman kimondtad, hogy mivel nem magyarok ennyit érdemelnek. Lefordítom: dögöljenek meg.
És igen, lehet, hogy te piedesztálra emeled azokat akik szerint bármi ellenére mondhatjuk a bajba jutottaknak, hogy dögöljetek meg, és asszisztáltak egy ilyen népszavazáshoz is, egyre nyíltabbak, és szégyentelenebbek. Tedd. Én hadd ne tegyem.
Csak azt remélem, az ilyeneket a sors érdemei szerint jutalmazza meg. Remélem azt kapják majd vissza amit másoknak adtak.
Már csak azért sem börtön.. mert a fegyver csöve inkább kifelé néz. Nem börtön az.. ahol az állam bármivel megvédi a saját határait. Európában nincs háború, a kelet ukrán konfliktuson kívül.. (ők még se mennek el országokon keresztül hanyatt homlok) kerítést átvágására senki nem jogosult. Ha szarrá bombázzák az országát akkor sem, és nem is követelhet itt semmit.
Az nem azt jelenti hogy le kell mindent lőni.. éljenek otthon a saját kultúrájukba, építsék fel a saját országukat. Ne itt építsenek mecsetet a templom helyére.. jó példa Németország erre..
Jaaaajjj hát persze mindenért a fehérek a felelősek! Az apartheid alatt jobban fejlődött az az ország.. feketék és fehérek is tartották a törvényt.. mindenesetre.. legyen hát.. Afrika legyen a feketéké.. a fehérek jöjjenek haza Európába.
Az ilyen kérdéseiddel se igazán értem mit akarsz kihozni... Európai emberek gondjaival mit törődik a közel kelet .. vagy Afrika.. de úgy őszintén?
Magyarországon a magyarok jogai az elsődlegesek.. ez felsőbbrendűség neked?
Tehát a 3 millió "NEM" szavazónál fontosabb a gazdasági menekültek figyelembe vétele? Nincs miért szégyellni magát azon embereknek akik a saját kultúrkörnyezetükben szeretnének élni.
Igen.. remélem megkapjuk azért a jutalmunkat.. mert azt mondtuk, hogy Európa az európaiaké.
Folyik a a szavaidból, hogy ne érintkezzenek különböző emberek, különböző kultúrák. Nem érdekelnek mások dolgai, akkor sem ha az az hogy segítségre szorulnak. Mert "ők mit törődnek veled". A semmin vitatkozok így veled.
Akkor ne hagyd el európát, ne akarj ott élni sem a világban ahol akarsz, ugyan te nem menekült vagy akik csak másra vágynak. Hordozzák magukkal a tönkretett életüket.
Ha a saját kultúránkat ennyire félted, vagy ennyire irtózol másoktól akkor kezdd el kidobálni otthon pl a papírokat, függönyöket, egyáltalán ajtókat, ruháidat, laptopot , elektronikus eszközöket stb. Mert az mind nem ősmagyar eszköz hanem más kultúrák eredménye. Vagy ne nézz tévét.
Vagy akkor a külföldi magyaroktól is sajnálhatják a jogot? Mett az más népé ahol élnek ugye?
Senki joga nem mehet senki jogának kárára.
Látszik nem érted... nem más kultúrával van a baj.. hanem ha más kultúra kiszorítja a mi kultúránkat. A világ nem ettől lesz békésebb mint amit te felvázolsz.. hanem ha a háttérből nem szítanak háborúkat üzletemberek az olajért vagy bármiért amire rátennék a kezüket.. vagy vallási fanatizmusok által megszédített emberek ölik egymást halomra.. és a te életed sem lenne sok az ő szemükben.
Kérdező: értem amit mondasz. Van amiben egyetértünk. És nagyon igazad van.. ha itt tudják tolerálni és saját maguk generálni az erőszakot.. akkor miért nem harcolnak a hazájukért. ez nagyon igaz!
Sajnos az EP nagyon erősen a Merkeli vonal.. és ez eddig sem oldotta meg a helyzetet. Azt sem tartom etikusnak, hogy kvótákkal zsarolják meg a közép európai konzervatívabb tagállamokat, akik nem elég hogy elszenvedték a határaikhoz érkező nyomást.. még fogadják be a Merkel félék miatt ide csődült embereket.
A vallási fanatizmusról kár is beszélnünk ebben az országban. Hihetetlen, hogy nekem Jézus Krisztus után 2000 évvel, egy népnek ami az általa alapított vallást vette fel, még mindig el kell magyaráznom, hogy hogyan kellene embertársaihoz viszonyulnia, fölényes ítélkezés helyett... És én libsi nem tom mi vagyok, bizonyos emberekhez képest tudom... de mindegy.
De értem. Nem könnyű ám megindokolni, hogy mért becsülendőbb a saját irhánkat félteni, egy kis szánalom érzése helyett, olyan emberek iránt akik arra kényszerültek, hogy kibírják azt ami kibírhatatlan!
Na látod, pontosan ezért tettem fel ezeket a kérdéseket, és ezért kerülgeti ki mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!