Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti visszakülditek a Nemzeti...

Ti visszakülditek a Nemzeti Konzultációt? (Soros-terv)

Figyelt kérdés
Az én véleményem az, hogy most is csak azt fogják nézni, hogy hány ostoba van, aki beveszi ezt a Sorosos mesét, és hány embert sikerült manipulálni :D Én ahogy megjön tépem össze, és megy a szemétbe :D

2017. okt. 5. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 A kérdező kommentje:

Hú tegnap óta mennyien válaszoltak :D Akkor most reagálok 1-2 válaszra..

#28 Ez is igaz :D

#30 Szerintem felesleges, mert, akár pi.át, akár bármi mást rajzol, vagy írsz rá, akkor azzal ők nem nagyon foglalkoznak. Nem úgy fognak vele dicsekedni, hogy "Jött 1 millió levél, abból 300 ezren ráírták, hogy Orbán ge.i, 200 ezren pi.át, vagy más szerveket rajzoltak, 300 ezren, meg "érvénytelenül" küldték vissza, és csak 200 ezren küldték vissza rendesen" ehelyett azt fogják mondani, hogy 1 millió visszaküldött levél jött, és hogy ez mekkora elsöprő siker.

#31 Na akkor szépen sorban :D Igen volt értelme, mert az emberek véleményére voltam kíváncsi, ugyan olyan jogom van ilyen kérdést, kiírni, mint neked válaszolni. Ha szerinted értelmetlen, akkror nem muszáj válaszolni (főleg, ha megbántott fideszes vagy), lehet tovább nyomni :) Épp ezt mondom, hogy, ha Soros be akarna telepíteni migránsokat, akkor nem nagyon számítana, hogy viktorunk mit plakátol szét az országban, vagy milyen levelet küld az embereknek. Amúgy a hőn áhított fidesz sem olyan szent, mint ahogy azt a fideszesek állítják (letepedési kötvények) A Kutyapárt meg nem közpénzből plakátolt, hanem adományokból. Hogy plakátolhatna közpénzből egy párt, aki nemhogy a kormányon, de még a parlamentben sincs?! :D :D

#33 (ugyan az mint a 31 :D) Ha te szeretnéd küldd vissza "nem fideszesként" is, ahogy érzed :) :D

"Ti jobban élnétek olyan rendszerbe, ahol semmit se kérdeznek meg" hidd el, hogy itt sem az emberek véleménye a fontos. Csak közpénzből megy a kormányhírdetés, propraganda, félelemkeltés. Persze arról nem csinálnak konzultációt, hogy mit gondolunk a letelepedési kötvényekről, az egészségügyről, az oktatásról. Ez az egész Sorosozás csak a valódi probléma "letolása az asztalról" figyelemelterlés. Amig a Jobbikkal meg a baloldallal megy a plakátháború, addig ezekkel a kérdésekkel senki sem foglalkozik.

#37 (Megint te :D) Én vidéki vagyok, és látom, hogy egyesek (főleg a kisebbség) milyen körülmények között él. De ezt le se sz.rja senki (ez is egy probléma, amit terel a kormány)

Gondolom Pesten is vannak szegény családok, nem csak vidéken, nem kéne általánosítani, nem mindenki szegény, aki vidéken, és nem mindenki gazdag, aki a fővárosban él.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Többségben mentek a likeok! (azoknak is akik normális "ellenvéleményt" tudtak megfogalmazni:) :D

2017. okt. 6. 15:19
 42/82 anonim ***** válasza:
96%

én olyan szívesen visszaküldeném DE!!!

sajnos az orbánrezsim adóterhei miatt 2 állásom van hogy egy bért megkereshessek és nem érek rá a csúnya gonosz pocakos stadionépítővel arról konzultálni hogy a belső démonai jelenleg milyen problémákkal küzd

https://www.youtube.com/watch?v=X3M-IbUPF34&app=desktop

https://www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00

https://www.youtube.com/watch?v=tbbq2K3rO84

néhány szösszenet arról hogy mi is a nemzeti konzultáció

2017. okt. 6. 16:39
 43/82 Whitewolf19 ***** válasza:
30%

Igen elég ahhoz. hogy erőszakos embereket, akik másfajta értékeket követnek.. ahol a nők megkövezése és a saria féle törvénykezés a megszokott azokkal semmilyen helyzetbe nem kell közösködni. Nem Magyarország hozta el az arab tavaszt.. azt az országot kérjék inkább számon a menekült válság kezelésére.

Nem tudom.. ki vagy és hol voltál.. csak azt mondom kivel kell szolidaritást első sorban vállalni és a problémákat megoldani. Mert hazai problémák nem oldódtak meg.. és amit a migration aid meg egyéb szervezet művel inkább visszataszító.

Kérdezőnek meg... hát nézd. Mint mondtam az ilyen pártnak nem tisztázottak a forrásai.. de egyes emberek inkább ezt támogatják mint bármilyen más fontosabb szervezetet ami mondjuk arról szól hogy szegény gyerekeket segít vagy állatmenhelyek is szívesebben vennék ezt.. mint az idióta.. viccesnek nem nevezhető stílust.

Egy szóval sem mondta senki hogy az egészségügy rendbe van.. és hogy a fidesz strómanjai, Mészáros Lőrincz féle vonal is elmehetnének a fenébe már. De ez a probléma túlmutat a jelenlegi kormányzaton. Ha a fidesz megbukik később... lesz vele bánom is mi, nem érdekel addig a pontig még olyan kormányzat venné át a helyét aki kerítést bontana és átjáróházat csinálna az országból.

Nem uszítás az.. hogy mit csinálnak egyes helyeken. Nem rég két francia lányt ölt meg egy nem európai nemzetiségű. De sok videó van fent az interneten mikor a fehér embereket inzultálják a saját országukba, ezért is a fidesz a hibás hogy ők nem tudnak európaiként viselkedni? Mi sem tudnánk az ő törvényeik szerint élni ...

A hazai kisebbség is megérhet pár misét... hogy 500 év alatt jó részük képtelen volt az emberi normák szerint viselkedni. Mert szegényen el lehet menni a könyvtárba is ingyen.. és államilag támogatott a tanulás is. Az hogy nincs képességük és akaratuk egyik kormánynak és főleg nem a magyar embereknek a hibája.

2017. okt. 6. 19:35
 44/82 A kérdező kommentje:
Whitewolf19: Ment a zöld pacsi! :) Egyébként egyetértek veled, hogy a bevándorlás nagyon súlyos probléma, de amit a kormány művel Sorossal, az csak terelés. Ezt a az EP-ben kéne megoldalni (bevéndorlás kérdését) nem pedig itthon verni a mellkasunkat, hogy "mi megvédjük az országot, a gonosz ellenzék, meg nem" meg sok milliárd forintot kidobni hírdetésekre. Ha bekapcsolod a TV-t, vagy a rádiót, vagy véletenül egy kormányközeli weblapra tévedsz mindenhol ez a Soros-terves szöveg. Így manipulálják az emberek agyát. Szerintem a Ny-Európai terrortámadásokat meg Soros Györgyöt nem kéne egy lapon említeni :D Nem hiszem, hogy egy 80 x éves ember tehet ezekről :D Természetesen támogatom a kormányt (meg a Jobbikot is) abban, hogy meg kell védeni az ország határait, meg "mutassuk meg Brüsszelnek", de "csendben" nem kell erre sok milliárdot költeni, persze tudom, kampányfogásnak jó :D
2017. okt. 6. 19:47
 45/82 Whitewolf19 ***** válasza:
21%

Mondjuk úgy.. néha sok a kormány plakátja.. és az egészségügy szintén nagyon fontos az államhatár védelme mellett. Ahova szintén jól jönne az a pénz.

Soros Györgyöt nem csak a bevándorlás kérdésében lehet felhozni. Azért nem csak nálunk keltett ellenszenvet.. egyes szervezeteit ami hozzá is köthető több országból tiltották már ki. Mindenről persze ő se tehet.. kis emberekként mi nem látunk bele élete egészének munkásságába.

Ha arra akarunk rátérni hogy igen, meg kell mutatni hogy az ország vezetése nem a brüsszeli bürokráciát, hanem a magyar államiság védelmét tartja elsődlegesnek akkor az helyes, de hogy ezt felhasználja kampány célra hát nyilván ez is igaz. Ezért nem lehet feketén és fehéren megítélni ezt az egészet.

2017. okt. 6. 20:11
 46/82 anonim ***** válasza:
24%

Ezt becsülöm. Ki szokták kerülni ezt a kérdést, de te vagy, jobban mondva ti vagytok az elsők akik ugyan nem egyenesen de, választ adtatok rá.

Csak akkor befogalmazom a kérdéseimbe jó?

Joga van pálcát törni mások felett azoknak, akik semmit sem tettek azért, hogy embertársaik ne kényszerüljenek olyan élethelyzetben boldogulni, hogy degradálják saját magukat, és jellemtelenné züllött emberekké váljanak.

Különböző elbírálás illeti meg a bűnösök és cinkosok vétkét. Akik hallgatnak a bűnösök közt, vagy a bűnösök helyzetéről, azok nyugodtan ítélkezhetnek.

Ők bűnösebbek.

Az, hogy "olyanok" (analfabéták, inkompetensek, viselkedés problémások, stb) elég ahhoz, hogy a bajban azt mondjuk nekik, hogy dögöljetek meg.

A menekültek, akik ártatlanok, akik menedéket keresnek megfizethetnek embertársaik, azonos nemzetségű terroristák, erőszaktevők, bűnözők stb vétkeiért.

Ergo? Semmi szükség arra, hogy a kormány emberjogtipró gyalázatos kommunikációja ellen, és másé ellen sem. Mentsük a bőrünket, amúgy meg mossuk kezeinket, nem ránk tartozik a közel kelet. Részben az elmondhatatlan sötéteknek szól a Nemzeti konzultálás, (végülis csak ők tartoznak a nemzethez) másrészt meg az ilyeneknek.

Veheted erkölcsi bizonyítványnak.

Az volt a kedvencem (nem itt, egy másik kérdésnél írta valaki, illetve hát..... na mindegy :D, hogy "mire jó ez a beteges migráns, homokos, meg kisebbség imádat"....

Elmondtam, el szoktam azóta is mondani, hogy valakinek beteges, perverzió, segíteni valakin akinek sérülnek a jogai, vagy aki nem tud önmagán. Nekem nem.

2017. okt. 6. 20:33
 47/82 anonim ***** válasza:
29%

Ja egyébként nincs uszítás, de van..... oké, értjük. :-)

Amugy mintha nem írtam volna világosan amit írtam tehát a haza problémákra hivatkozást sem értem.

2017. okt. 6. 20:35
 48/82 Whitewolf19 ***** válasza:
17%

Az a baj... hogy amit leírsz az utópia... és ez a mindenki egyenlő.. és egyenlően részesüljön mindenből... ez nem fog menni. Lehetetlen. Segíteni meg nem azzal lehet ha mindenki ide jön... hanem ha rendet tesznek az ő hazájukban.. haza mennek.. és ott élik az életüket.. így nem sérülnek a mi.. és az ő jogaik sem. Ez kivitelezhetőbb mint itt megcsinálni a közel keletet.

Kíváncsi lennék, hogy néznél azok szemébe akik elvesztettek valakit amiatt.. mert ilyen.. vagy hozzád hasonló emberek azt mondják vállaljuk velük szemben nagyobb szolidaritást.

2017. okt. 6. 22:16
 49/82 anonim ***** válasza:
29%

Rendbe van, de egy, mi az az ott? Melyik nyomorba dőlt vagy polgárháborús övezet? Ez itten a probléma. Nem "mindenki idejön", nem arról van szó.Hanem arról, hogy végső menekvésként hozott ide egy nagy tömeg embert, és a váratlanságban teret kaptak azok akik kihasználják az ő nyomorúságukat, lehet kampányolni. Huu ezek jönnek ide segílyért, meg jönnek ide zabálni, erőszakolni, amugy meg jönnek velük a terroristák , robbantanak.

És azzal hogy egy szigorú, működő határrendszerrel engedjük át őket, vagy biztosítsunk helyet nekik amíg bizonyos országokban elbírálják a kérelmüket, azt én is aláírom. Hogy a bűnözők dolgát megnehezítsük és megszabaduljunk a veszélyektől.

De az előbbi, és a kampány erről amit a kormány folytat, az konkrétan nem ez. Sorry. És nem is a jobb közös megoldáson dolgozik Európa szinten. Konkrétan démonizál, konkrétan rágalmaz, megbélyegez, és egyre nyíltabban teszi. És egyre kevésbé leplezi. Valamire még rá lehet fogni, hogy leplezi, de ez kevés. És ez ellen mindenkinek fel kellene lépni. Amikor azt mondom mindenkinek, akkor úgy is gondolom. Annak aki jobb vagy baloldali, borjú vagy kismacska. Nem tudom miért utópia az ha tisztességgel kellene bánni szerintem, minden emberi lénnyel aki ártatlan, vagy ha nem is ártatlan, de mindegy, elszenvedte a világ bajait, a sajátjaként.

2017. okt. 6. 23:50
 50/82 Whitewolf19 ***** válasza:
26%

Ezzel sem nehezíted igazán. Az egész bevándorlásra kiépült az embercsempész hálózat.. sokan meggazdagodtak ebből!

Téged nem zavar az.. hogy konfliktus helyzet éleződik? Szerinted a bűnözők is megérdemlik az emberséges bánásmódot.. akik erőszakolnak például nőket? Mennyi aki háborús menekült és mennyi az aki gazdasági bevándorló papírokat szeretik eldobálni..

A saját pénzedből azt etetsz akit te akarsz, de aki nem akar ezeknek semmit adni és együtt élni velük azt nem kéne belekényszeríteni nem gondolod?

2017. okt. 7. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!