Ti visszakülditek a Nemzeti Konzultációt? (Soros-terv)
A keresztény vallásra épült államok.. most azokkal legyenek lojálisabbak és befogadóbbak.. akik Allahban hisznek és ezt Jihad formájában is kimutatják? :D Hallod.. komolyan.. te tipikus olyan vagy aki Mohácsnál is szegény menekültnek nézte volna a muzulmán seregeket 500 éve. :) Ez sem jobb.. hogy most nem mind karddal jön.. hanem a befogadó országot szülné tele.
Te egy áruló vagy bizonyos emberekhez képest. Elárulod azt ami fel lett itt építve évszázadokon át. De ha ennyire szeretnél nekik segíteni.. költözz nyugodtan közéjük.. lehet menni oda, senki nem tart vissza.. igaz hogy a szemükben nem fogsz sokat érni.. de inkább közöttük szeretnél úgy is élni. Ott van Párizs.. Oslo.. egyes negyedeibe nagyon befészkelték magukat és a fehéreknek nem tanácsos oda bemenni de téged biztos szívesen látnak.
A kérdéseid meg a valóságtól elrugaszkodnak és értelmüket vesztik.
Tudom én balliberális bolsevik kommunista hungarofób büdös kötsög vagyok, de tudod mit? Ha ez jelenti azt aki vagyok, akkor legyek. :)
Jézus Krisztus arra tanított hogy gyűlöld a másikat, vagy arra hogy közelebb vidd a jóhoz? Arra hogy kirekeszd vagy arra, hogy boldog legyél attól hogy ő is van? Arra hogy mindekit ítélj meg akinek a nemzetségében vannak bűnözők vagy arra, hogy óvd az ártatlant? Megbélyegezz vagy elfogadj? Ez a kérdés te árja.
Ha nem tudnád a kereszténység azon ritka vallások egyike ami elfogadja mások vallását. És pl nem a dzsihadistákkal azonosít minden arabot.
Nem én mondtam.. :) Csak azt hogy az országot megfosztanád az önvédelmi jogától.
És az iszlám minek a vallása? Mohamed próféta gyerekekkel fajtalankodott.. meg nem a feleség válassza meg a férjét ez aztán becsülendő... meg ha társadalmilag elfogadott a megkövezéstől kezdve a savazásig bármi.. nem mondom hogy a kereszténységben nem volt inkvizicó.. vallásháborúk... de ha már 2017 van.. azért manapság nem a keresztény merénylőktől kell tartani.. és társadalmilag nem hiszem hogy problémát okoz Magyarországon. Mert kinek ártanak? Nem kötelező a templomba járni és megkeresztelkedni sem. Az más kérdés én mit gondolok a Vatikáni szervezetről.. az nem épp keresztényi szerintem.
"Állítsuk meg Brüsszelt"
Oszt megállt már Brüsszel? Mert különben soha nem érjük utol!
Magasról lesz@rták azt a "nemzeti baromságot" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!