Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti visszakülditek a Nemzeti...

Ti visszakülditek a Nemzeti Konzultációt? (Soros-terv)

Figyelt kérdés
Az én véleményem az, hogy most is csak azt fogják nézni, hogy hány ostoba van, aki beveszi ezt a Sorosos mesét, és hány embert sikerült manipulálni :D Én ahogy megjön tépem össze, és megy a szemétbe :D

2017. okt. 5. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

ma 18:43

Ha kitöltjük a papírt, akkor nem fogja az EU akarni?

2017. okt. 5. 18:50
 22/82 anonim ***** válasza:
90%

ma 17:58

Ejnye, ejnye!

Muszáj neked butaságokat írnod?

A kérdésre válaszolj és ne másokra mutogass!

És ahogy az 65%-os kommentelő írta, nem "szabad országban" élünk, milyen "szabad" ország az, ahol Orbán modnja meg, miről legyen népszavazás, "nemzethy konzultáció"???

Miért nem dönthetünk mi a saját sorsunkról, miért mindig Sorosról és az EU-ról kell "konzultációs" szavazás?

Más egyéb témában miért nem lehet ilyet kiírni a kormánynak, miért csak az uszítás a legfontosabb???

Ja, mert hogy a "csúnya BrüsszelSorosEU" mindig a rosszat akarja, el akar minket pusztítani a "betelepítendő terroristákkal"? :D

Így már érthető...

Érthető, hogy ti sajnos itt ragadtatok le...

Hogy hány kórház vakolata omladozik és hányban nincs sem fűtés, sem gyógyszer, sem orvos, sem nővér, az cseppet sem számít, az már mellékes, ez csak is az "orvosok hibája", ugye?

A kormánynak "semmi köze, ők mind tisztára mossák kezüket", mint Pilátus?

Egyéni szociális probléma.

2017. okt. 5. 19:12
 23/82 anonim ***** válasza:
91%

Én a múltkor is kitöltöttem de apám(turbó fideszes) nem akarta feladni :D

Nekem meg nem volt kedvem elmenni a postára szóval elmaradt. Most is így lesz :/

2017. okt. 5. 20:02
 24/82 anonim ***** válasza:
100%

Ez is ugyan úgy mint a többi az adófizetők pénzének a haverok zsebébe való átjátszására jó csak.

Minden fideszes propaganda anyag a kukában landol nálam.

2017. okt. 5. 20:39
 25/82 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vissza épp olyan érdemi válasszal mint amilyen érdemiek a kérdések. Rajzoljunk rá egy nagy p*nát! Mind! Hadd lássanak Viktorék ilyet is. Szerintem egyértelmű válasz lenne. Hülye kérdésre hülyén kell válaszolni, ennyi.
2017. okt. 5. 21:47
 26/82 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit pontoztam, a válaszához mérten. Személyes véleményem szerint ezeket a kutya nem olvassa, így nem érdemes rajzolni, írni rá semmit. Én is így akartam visszaküldeni az előzőt, hogy ráírok "szépeket", csak még véletelnül sem szeretném, hogy egybevegyenek a sok Fidesz-birkával.. De azt kétlem hogy 1m levelet egyesével elolvassnak :D :D :D
2017. okt. 5. 21:55
 27/82 Alain Delon ***** válasza:
100%
Én azért sem küldöm vissza, hogy ne terheljem feleslegesen a postát.
2017. okt. 5. 22:02
 28/82 anonim ***** válasza:
100%
#17 - Az lehet, csak ez egy baromság. Baromsághoz meg nem asszisztálunk azzal, hogy visszaküldjük.
2017. okt. 6. 00:02
 29/82 anonim ***** válasza:
100%

"Személyes véleményem szerint ezeket a kutya nem olvassa, így nem érdemes rajzolni, írni rá semmit."

Dehogynem érdemes, egyébként bárhova, egy nagy p*nát rajzolni. Nem is liberális , ugye, szavuk nem lehet Viktoréknak. Ha másra nem is jó ez a konzultáció. Csak a p*na.

2017. okt. 6. 08:08
 30/82 Whitewolf19 ***** válasza:
17%

Akkor összetéped. :) Volt értelme kiírni a kérdésed és hogy erre vered a melled, hogy összetéped? :D

Hány ostoba van.. aki szerint Soros György keze nem ért el még mindenhova? :D Ázsiában is okozott elég kárt... Duterte csinálta jól, mikor nem kívánatosnak nyilvánította az országában.

Ez a kérdőív nem a Fidesz szavazókról szól.. mert nem csak azok kapnak, hanem mindenki.

Egyébként az nem zavart senkit , mikor a kutya párt a közpénzből és kitudja még milyen forrásból teli szemetelte a várost a viccesnek nem mondható plakátjaival?

Itt csak a lepontozósdi fog úgy is menni, habzó szájú nagy Merkeli demokraták vonalán.. ja és ezt mondom úgy hogy nem vagyok Fideszes.

2017. okt. 6. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!