Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet "világpolgár",...

Miért nem lehet "világpolgár", aki hazafi?

Figyelt kérdés
Tényleg elakadtam ezen. Mi van? Ki van kivel? Van "mi" és "ők"? Paranoid skizofrénia megvan? Nem szánom semminek a kérdést, egyrészt tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol (és majd ti pontozzátok egymást), másrészt mókás gondokat sejtek egy széles néprétegnél (nyugodjál le, lényeges tünet, hogy nincs betegségtudat). Tehát miért ne szeressem a hazámat, ha fontos a bolygó és "mások", vagy miért méregessek mindenkit gyanakodva, csak a szép és jó ügyes-okosokat ne?
2010. máj. 23. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

szomorú dolog hogy van 4-5 sz@r alak

"akiknek más a véleménye"

kár hogy a szlovákok vagy a románok nem így gondolkoznak ahogy ti :D

2010. máj. 24. 00:17
 42/62 anonim ***** válasza:
Miért gondolják sokan, hogy a liberális, a demokrata az a hazaárulóval egyenlő? Aki azt mondja, hogy minden embert ugyanazok a jogok illetnek meg, legyen akármilyen nemzetiségű, az egyből Magyarország vesztét akarja?
2010. máj. 24. 00:19
 43/62 anonim ***** válasza:
Nem paradox egyáltalán ez a kérdés, ááááááh... Miért nem lehetek anarchista, ha közben ki szeretném irtani a négereket?
2010. máj. 24. 00:25
 44/62 A kérdező kommentje:
Ez a négerirtásos eléggé egyes
2010. máj. 24. 00:26
 45/62 anonim ***** válasza:
55%
atya úr isten mennyi sza@r alak...
2010. máj. 24. 00:27
 46/62 anonim ***** válasza:
50%

sz@r alak aki beletörődött triaonoba sőt egyenesen helyesli

a kérdező is egy s3ggfej

ez az anarchista meg egyenesen szánalom...

2010. máj. 24. 00:30
 47/62 anonim ***** válasza:

szerintem is...

túl teng a tesztoszteron ezekbe a turbó liberális demokratákba

nyalják ki Hilleri Clintont

2010. máj. 24. 00:31
 48/62 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem miért hiszi itt egyes ember hogy majd ők a nagy demokraták
2010. máj. 24. 00:33
 49/62 anonim ***** válasza:
11%

"hogy minden embert ugyanazok a jogok illetnek meg, legyen akármilyen nemzetiségű"

de nagy elvek de nagy elvek hűűű de nagy elvek

de magas lóról szónokolunk de magad lóról

csak kár hogy nem működik

2010. máj. 24. 00:38
 50/62 anonim ***** válasza:
0%

Na látom, már megint elérkeztünk oda, hogy akinek más a véleménye, az hazaáruló.

Annyira nehéz elfogadni, hogy más is él ebben a kis hazában rajtatok kívül? Miből gondoljátok ennyire önhitten, hogy csakis Nálatok lehet az igazság? Honnan veszitek az orcátlan hitet, hogy csak Nektek lehet igazatok? Azzal együtt, hogy kisebbségben vagytok, hogy meritek a többség véleményét ennyire semmibe venni? Ha nem tudnátok, ez az út vezet a diktatúrához. És még Ti mondjátok azt, hogy szeretitek Magyarországot? Hiszen Ti csak a saját hatalmatokat szeretitek - azaz csak szeretnétek!

Pedro

ps: Nem, nem vagyok sem "komcsi", sem "libsi", csak egyszerűen utálom, ha valaki tudástól el nem homályosított éleslátással mindenáron fel akarja nyitni a szemem. Mielőtt indulatoskodsz és állítasz valamit, legalább nézz utána, hogy igaz-e. Ne a Vonától kérdezd meg, mondom NÉZZ UTÁNA!

2010. máj. 24. 00:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!