Jobbikosok! Szerintetek Magyarország 83%-a világpolgár?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem le a kommentetekből, aki nincs veletek, azt levilágpolgározzátok.2010. máj. 23. 17:01
1/19 anonim válasza:
Ha egy jobbikos a világpolgár szót pejoratívan említi akkor remélem,hogy az vagyok.Persze nincsenek is tisztában a szó jelentésével de hát ez az ő szellemi színvonalukon megbocsátható.
2/19 anonim válasza:
Nem,és ne kezd a jobbikra kenni ezt a világpolgár dumát nem ők kezdték hangoztatni.
3/19 A kérdező kommentje:
de ők kezdték, és ők csinálják senki más...
2010. máj. 23. 17:08
4/19 anonim válasza:
Van az oldalon 5 világpolgár, ÉS CSAK ŐK AZOK.
Majd mindjárt ránk írnak, ne félj :D
5/19 anonim válasza:
Csak éppenséggel a világpolgárok nincsenek a jobbikosok ellen, viszont fordítva így van sajnos...
7/19 anonim válasza:
A jobbikosok szerint a kérdező egy válogatot barom.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell mindenkit levilágpolgárazni, aki nem jobbikos...
Jómagam magyarnak tartom magam 100%-ig, de rühellem jobbikot teljes egészében, már bocsánat.
legalább most nem nyávognak a jobbikosok, hogy a kérdés provokáció, mert éppen nem jobbikistenítésről szól a kérdés.
2010. máj. 23. 17:18
9/19 anonim válasza:
De a kérdés igenis provokáció, merthogy Te, kedves kérdező teljesen tisztában vagy vele, hogy általánosítasz. Vannak hülye jobbikosok, és vannak értelmes jobbikosok. Ugyanígy az összes pártnak vannak támogatói mindkét oldalról.
Ennyi erővel én is megkérdezem hogy miért utálod az ország 17%-át?:)
10/19 anonim válasza:
"Aki nincs velünk,az ellenünk van"
By:Rákosi
Kb ez a jobbikosok (többségének)felfogása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!