2018-ban a Jobbikra szeretnék szavazni. Kívácsi vagyok a véleményetekre, ti ezt jó döntésnek tartjátok-e?
Baloldali voltam kiskorom óta, Gyurcsány Bajnai idejében még nem is volt gond, de amit 2010 óta csinálnak az valami köpedelem kiábrándultam belőlük. Fideszre is nehezen szavaznék, nem nagyon szimpatikus Orbán Viktor személye meg maga a viselkedésük. Így a Jobbikra gondoltam fiatalos csapat Vona Gábor is jó vezetőnek tűnik tetszenek az ötleteik is, bár nem mindegyik.
Nem hiszem,hogy nyernek 2018-ban, de erős ellenzék lesz.
Nem provokálni akartam, csak szeretnék jó döntést hozni, és érdekel mások is így látják-e, ha megtudtok győzni korrekt normális érvekkel,hogy a baloldal vagy a Fidesz jobb döntés az ország sorsának szempontjából,mint a Jobbik akkor elgondolkodom rajta természetesen változtatok az álláspontomon,de most a Jobbikot tartom érdemesnek arra hogy a voksomat elnyerjék. Köszönöm a válaszokat és kitartást a meleghez. Remélem nem provokáció A Jobbikosok próbáljanak bíztatni,hogy jó a meglátásom. A baloldaliak a Fideszesek meg győzzenek meg értelmesen ha lehet,ha van kedvetek csak akkor. Köszönöm
Nekem az a bajom Jobbikkal, hogy jobboldali. pont mint a Fidesz. Es hol támadják a Fideszt, hol mellé állnak.
Én 3 éve az LMP-re szavaztam, szerintem most a DK-ra fogok.
Köszi a választ 3-as de az LMP is kétszínű, nekem csak Szél Bernadett szimpatikus benne. Dk is jó választás Gyurcsány az egyetlen akit bírok a baloldalon,de a Dk kis törpepárt,és Vona fiatalosabb életképesebb szerintem.
Ha szépen megkérlek kifejtenéd bővebben a Dk miért jobb mint a Jobbik?
Itt az a kérdés, hogy mik a preferenciáid, mit vársz a jövőtől? Nagyjából két lehetőség van most.
1. Fidesz - gazdasági stabilitás, nemzeti szuverenitás védelme, rend, hosszú távra való tervezhetőség, tapasztalt politikusok
2. mindenki más - b*zulás, migránsok beengedése (akiket német szociális segélyen fognak Mo-n felvásárolt vagy épített lakásokban tartani - persze a magyar az dolgozzon éhbérért tovább), párhuzamos társadalmak, no-go zónák, züllés, teljes gazdasági és politikai alárendelődés a nyugatnak, alkalmatlan vezetők, össze-vissza törvénykezés, gazdasági pangás
Egyszóval Nyugat-Európa emberi és erkölcsi hulladéklerakóját akarják itt létrehozni, ahová mint egy karámba minden harmadik világbelit beengedtettnek és azt a kevés értelmeset elviszik nyugatra, többit pedig nyugati szintű szociális segélyen röghöz kötik nálunk. Természetesen, ha magyar állampolgár vagy, akkor dolgozz éhbérért és kussolj. Míg lassan a migránsok tömegei felfalják a magyar jogállamot és eljön az iszlám és a törzsi háborúk kora! Ez kb. 2040-re meg is valósul, ha az ellenzék nyer. ( A tervben évi 1 millió a tervezett beengedett migirik száma, ami egyértelmű meghívó a többieknek, emiatt sokkal többen fognak jönni - csak az arab világ jelenlegi évi népességfeleslege 10 millió fő, mi meg fogyunk) Ez a helyzet kérem. Be kell látni, ha egyszerre egy nagy tömegű népesség betódul valahová azt NEM LEHET EGYSZERRE INTEGRÁLNI, KÉPTELENSÉG!!!
Egyébként az Uniót egy nagyon jó dolognak tartom, de csakis gazdasági és gazdaságpolitikai unióra van szükség! Semmi másra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!