Elkötelezett szavazók! Ti érzitek, hogy kíváncsiak a véleményetekre?
Ma egy magánbusz oldalán is láttam egy plakátot, és eszembe jutott, hogy ha annyira kíváncsiak a véleményemre, miért akarják megmondani mi legyen a véleményem?
Egy országgyűlési választáson éreztem, hogy van valamennyi beleszólásom a döntésbe... Ti nem érzitek úgy, hogy igazából csak a NEM-szavazatotokra van szükségük, nem is a véleményünk érdekli őket? Mintha eszköznek akarnának használni, nem?
Tudod, kérdező, ennek az a neve, hogy DIKTATÚRA!!!!
Nem az van, amit az emberek szeretnének, hanem azt, amit a KORMÁNY!!!
Én is azon az álláaponton vagyok, mint te, hogy ne Orbán mondja már meg nekünk, mire tegyük a voksot, hanem hagyja az emberekre a döntést!
Magyarán szólva nem hagy minket érvényesülni, ő diktál, mit csináljunk!
Hidd el, marhára nem kíváncsi a Fidesz a véleményünkre!
Ez az egész arra jó, hogy még nagyobb tábora legyen Viktornak!
Elvonatkoztatva a jelenlegi helyzettől, az, hogy valaki kirak egy plakátot, elvileg nem azt jelenti, hogy meg akarják mondani, hogy mi legyen a véleményed, hanem az, hogy meg akarnak győzni a saját álláspontjukról. Azzal meg még nincs probléma.
A mostani álnépszavazás persze csak bohóckodás, szót sem érdemel.
Mondjuk a "Szavazz XY"-al szerintem erősen meg akarja mondani, hogy mivel szavazzak
és bármerre néz az ember mindenhol ott vannak a plakátok. Nem csak a NEMre buzdító plakátok, hanem az IGENre is, bár nyilvánvalóan előbbiből van bőven több.
Ahelyett, hogy valami normális tájékoztatót adnának, nem pedig a "tudta-e" dolgot.. és egy normális tájékoztató alatt azt értem, hogy nincs a végén az, hogy "szavazz ezzel meg azzal"
A tájékoztatás lényege az objektivitás, mert így azzal, hogy megmondják a tutit, csak az nem jön át, hogy tájékoztatni akarnának... csak győzködnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!