Jó lenne? Bár szerintem nem a legjobb ötlet, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Olvastam valahol, hogy Magyarországon 4-5 új kis megyét akarnak létrehozni, de már nem tudom hogy hol olvastam.
Például:
Arad és Csanád megyét létrehozni Makó székhellyel.
A régi Moson és Sopron megyék létrehozása
A 3 legnagyobb magyar városból (Debrecen, Miskolc, Szeged, esetleg terület alapján Hódmezővásárhely) önálló megyét létrehozni.
Bár ezért volt a megyerendezés, a lap szerint jó lenne néhány új megye. Légyszíves, tűrhető hangnemben válaszoljatok, különben megy a piros kéz! Előre is köszi a válaszotokat!
Csak tovább bonyolítaná a bürokráciát. Nem olyan nagyok a megyék, még a legnagyobbak sem, hogy ne lehetne kezelni.
Kb annyi értelme lenne, mintha kitalálnánk, hogy Budapestet kivesszük Pest megyéből és csinálunk belőle két külön megyét.
Lettek itt már régiók, aztán járások, ha jól emlékszem akartak már vármegyéket is.
Van akinek jobb lett az élete ezektől?
Persze, majd ha a magyar mágnesvasúton a több nyelven beszélő rendőr átadja a helyét a munkában megfáradt romának, na akkor kellene ilyeneken gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!