Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elkötelezett szavazók! Ti...

Elkötelezett szavazók! Ti érzitek, hogy kíváncsiak a véleményetekre?

Figyelt kérdés

Ma egy magánbusz oldalán is láttam egy plakátot, és eszembe jutott, hogy ha annyira kíváncsiak a véleményemre, miért akarják megmondani mi legyen a véleményem?

Egy országgyűlési választáson éreztem, hogy van valamennyi beleszólásom a döntésbe... Ti nem érzitek úgy, hogy igazából csak a NEM-szavazatotokra van szükségük, nem is a véleményünk érdekli őket? Mintha eszköznek akarnának használni, nem?

2016. okt. 1. 16:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9es, pont erről beszélek.

Aszonták ezt köll csinálni, oszt annyi, mit beszéjjünk vagy gondókodjunk róla?

De akkor mi értdlme 9es? A kormány bármikor beleírhatja az alaptörvénybe amit akar..

Vagy téged nem zavar, hogy megmondják a véleményedet?

2016. okt. 1. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:
De mégis mit várnál el a pártoktól? Nem arról van szó, hogy fagylaltot akarnak árulni, és arra kíváncsiak, hogy melyik ízre lesz nagyobb a kereslet. Ez nem olyan. A parlamenti választások sokkal inkább olyanok. De ez nem. Ez egy eldöntendő kérdés. És mindegyik pártnak van róla véleménye. Akkor mivel kampányoljanak? A nagy semmivel? Vagy az ellenvéleménnyel? Miért tennék? Nyilván azt mondja mind, hogy "szavazz úgy, ahogy mi szavazunk, mert az lesz neked a legjobb". Mi mást mondhatnának? Te hogy csinálnád a helyükben? Nem egyszerűen kíváncsiak. Céljuk van. Az a kérdés, hogy szerinted melyiknek mi lehet a célja, amikor azt mondja, hogy szavazz így vagy úgy, és hogy melyiknek hiszed el, hogy tényleg azt akarja, ami jó az országnak. Egy eldöntendő kérdésnél nincs sok variáció. Csak kettő: vagy igen, vagy nem. A többi csak mellébeszélés. De szerintem akár az igenre, akár a nemre buzdítást diktatúrának nevezni elég beteg dolog.
2016. okt. 1. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!