Ti is örültök ennek a pozitív döntésnek?
Tehát egy isten hátamögötti ~30 000res település egy bírája hülye, és ezért egész Amerika nem adja meg magát a liberalizmusnak? :-D
Te se nagyon adtad meg magad a gondolkodásnak :-D
"Kérdező, megkérdezhetem, hogy neked mi a bajod azzal, hogy egyneműek házasságot kötnének? Engem jobban izgat, hogy van egy idióta kormányunk és egyre lejjebb sűljed az ország."
a melegházasság a magyarországot is gyarmatosítani kívánó, szabadkőműves háttérhatalom eszköze a konzervatív értékeket valló emberek provokálására és a társadalom züllesztésére, így ami Alabamában történt az meghatározóbb nemzetünk sorsának szempontjából mint gondolnád
olvasd többet a k betűs hírportált és akkor te is megfogod érteni a világ alakulásának hátterében húzódó összefüggéseket, akárcsak én :)
Szerintem is népszavazással kellett volna eldönteni.
Minden tagállamban lett volna népszavazás erről.
Ugyanúgy, ahogy a halálbüntetésről is volt valamelyik tagállamukban népszavazás.
Ez így nem volt túl demokratikus.
Az ilyen dolgok miatt sem lenne jó, ha az EU-t még jobban központosítanák.
"a melegházasság a magyarországot is gyarmatosítani kívánó, szabadkőműves háttérhatalom eszköze a konzervatív értékeket valló emberek provokálására és a társadalom züllesztésére, így ami Alabamában történt az meghatározóbb nemzetünk sorsának szempontjából mint gondolnád
olvasd többet a k betűs hírportált és akkor te is megfogod érteni a világ alakulásának hátterében húzódó összefüggéseket, akárcsak én :)"
Ugye te sem gondolod komolyan
"az állam legfelsőbb bírája parancsolta a hagyatéki bíróknak, hogy ne adjanak össze meleg párokat."
Alabama állam nem 30000-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!