Mit szóltok ti néhány önjelölt világpolgárok? ÉN SZERETEM A HAZÁMAT
Magyar vagyok és ezt vállalom is
mert itt születtem és itt is fogok meghalni
büszke vagyok rá
és azért dolgozok hogy jobb legyen itt élni
voltam sok helyen külföldön már de csak itt érzem igazán jól magam
itt van az én világom
igen is fáj trianon
és büszke vagyok a történelmi sikereinkre is
Eger vár védelme vagy a Nándorfehérvári diadal
megemlékezek azokra a katonákra akik a Don kanyarba estek el egy értelmetlen csatában
vagy a budai vár védőire akik kitörtek és életüket adták a hazáért
itt élek még 10 millió honfitársammal együtt és nem is akarok elmenni más országba :)
" Sok műmagyar szánalom..."
magadról beszélsz te szánalom?
Törijegy és nagymagyarság: hááát... Én is görcsöltem törivel sokat (nyelv, matek és zene, van ez így), aztán mivel mára alig emlékszem valamire, úgy döntöttem, hogy átveszem újra. Ám mielőtt nekiláttam volna, gondoltam egy nagysándorosat (aúúú, detudez), és eldöntöttem: történelemtagadó leszek. Miért, te hogy bizonyítod magadnak, hogy bármelyik része igaz lenne? Elvonatozol pár helyre, hümmögve megvizsgálod a leleteket? Vagy simán bízol a nagyokban, és az bizonyíték (elvégre a szótő azonos). Szal igazságot a történelemtagadóknak meg minden.
Dolgozz történészekkel :D Mocsok meló, de jól megfizetik, és még érdekes is :)
"Magyar vagyok és ezt vállalom is
mert itt születtem és itt is fogok meghalni
büszke vagyok rá
és azért dolgozok hogy jobb legyen itt élni
voltam sok helyen külföldön már de csak itt érzem igazán jól magam
itt van az én világom
igen is fáj trianon
és büszke vagyok a történelmi sikereinkre is
Eger vár védelme vagy a Nándorfehérvári diadal
megemlékezek azokra a katonákra akik a Don kanyarba estek el egy értelmetlen csatában
vagy a budai vár védőire akik kitörtek és életüket adták a hazáért
itt élek még 10 millió honfitársammal együtt és nem is akarok elmenni más országba :)"
Ez eddig nálam is stimmel Nagyából a külföldi részt leszámítva én még nem éltem, dolgoztam külföldön.
Viszont nem vagyok jobbik, nem hiszek a zsidó összeesküvés elméletben. És a nemzeti jelképeinket a megfelelő helyen kezelem mert szerintem a zászló és a címer nem koncertre, hétköznapokra, hanem ünnepeken, sporteseményeken, megemlékezéseken a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!