Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ti néhány önjelölt...

Mit szóltok ti néhány önjelölt világpolgárok? ÉN SZERETEM A HAZÁMAT

Figyelt kérdés

Magyar vagyok és ezt vállalom is

mert itt születtem és itt is fogok meghalni

büszke vagyok rá

és azért dolgozok hogy jobb legyen itt élni

voltam sok helyen külföldön már de csak itt érzem igazán jól magam

itt van az én világom

igen is fáj trianon

és büszke vagyok a történelmi sikereinkre is

Eger vár védelme vagy a Nándorfehérvári diadal

megemlékezek azokra a katonákra akik a Don kanyarba estek el egy értelmetlen csatában

vagy a budai vár védőire akik kitörtek és életüket adták a hazáért

itt élek még 10 millió honfitársammal együtt és nem is akarok elmenni más országba :)

2010. máj. 22. 22:58
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem a hazámat. Kár, hogy a szocializmusban sok olyan ember nevelkedett, akivel azt tanították, ha szereti a hazáját szélsőséges, mert csak a nemzetek feletti szocializmus az igazi eszme.
2010. máj. 23. 17:42
 52/56 A kérdező kommentje:

" Sok műmagyar szánalom..."

magadról beszélsz te szánalom?

2010. máj. 23. 20:14
 53/56 anonim ***** válasza:
65%
Törijegy és nagymagyarság: hááát... Én is görcsöltem törivel sokat (nyelv, matek és zene, van ez így), aztán mivel mára alig emlékszem valamire, úgy döntöttem, hogy átveszem újra. Ám mielőtt nekiláttam volna, gondoltam egy nagysándorosat (aúúú, detudez), és eldöntöttem: történelemtagadó leszek. Miért, te hogy bizonyítod magadnak, hogy bármelyik része igaz lenne? Elvonatozol pár helyre, hümmögve megvizsgálod a leleteket? Vagy simán bízol a nagyokban, és az bizonyíték (elvégre a szótő azonos). Szal igazságot a történelemtagadóknak meg minden.
2010. máj. 23. 20:47
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Törijegy és nagymagyarság: hááát... Én is görcsöltem törivel sokat (nyelv, matek és zene, van ez így), aztán mivel mára alig emlékszem valamire, úgy döntöttem, hogy átveszem újra. Ám mielőtt nekiláttam volna, gondoltam egy nagysándorosat (aúúú, detudez), és eldöntöttem: történelemtagadó leszek. Miért, te hogy bizonyítod magadnak, hogy bármelyik része igaz lenne? Elvonatozol pár helyre, hümmögve megvizsgálod a leleteket? Vagy simán bízol a nagyokban, és az bizonyíték (elvégre a szótő azonos). Szal igazságot a történelemtagadóknak meg minden.

Dolgozz történészekkel :D Mocsok meló, de jól megfizetik, és még érdekes is :)

2010. máj. 23. 21:20
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

"Magyar vagyok és ezt vállalom is

mert itt születtem és itt is fogok meghalni

büszke vagyok rá

és azért dolgozok hogy jobb legyen itt élni

voltam sok helyen külföldön már de csak itt érzem igazán jól magam

itt van az én világom

igen is fáj trianon

és büszke vagyok a történelmi sikereinkre is

Eger vár védelme vagy a Nándorfehérvári diadal

megemlékezek azokra a katonákra akik a Don kanyarba estek el egy értelmetlen csatában

vagy a budai vár védőire akik kitörtek és életüket adták a hazáért

itt élek még 10 millió honfitársammal együtt és nem is akarok elmenni más országba :)"

Ez eddig nálam is stimmel Nagyából a külföldi részt leszámítva én még nem éltem, dolgoztam külföldön.

Viszont nem vagyok jobbik, nem hiszek a zsidó összeesküvés elméletben. És a nemzeti jelképeinket a megfelelő helyen kezelem mert szerintem a zászló és a címer nem koncertre, hétköznapokra, hanem ünnepeken, sporteseményeken, megemlékezéseken a helye.

2010. máj. 23. 21:34
 56/56 anonim válasza:
100%
Én szeretem a hazám. A Magyar nép olyan ami leküzd minden nehézsget(példa erre: 1848-49, trianon,1956 stb).Örülök, hogy Magyar vagyok.....
2016. febr. 1. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!