Mit szóltok ti néhány önjelölt világpolgárok? ÉN SZERETEM A HAZÁMAT
Magyar vagyok és ezt vállalom is
mert itt születtem és itt is fogok meghalni
büszke vagyok rá
és azért dolgozok hogy jobb legyen itt élni
voltam sok helyen külföldön már de csak itt érzem igazán jól magam
itt van az én világom
igen is fáj trianon
és büszke vagyok a történelmi sikereinkre is
Eger vár védelme vagy a Nándorfehérvári diadal
megemlékezek azokra a katonákra akik a Don kanyarba estek el egy értelmetlen csatában
vagy a budai vár védőire akik kitörtek és életüket adták a hazáért
itt élek még 10 millió honfitársammal együtt és nem is akarok elmenni más országba :)
" Nő létedre hogy vagy hazafi?
Esetleg honleány lehetsz, nem? :D
"
tök mindegy :D
lényeg hogy nem ilyen borult elméjű mint a 27 es 42 es
és társaik
"és igazunk van szerezzük vissza azokat a területeket amihez lóf@sznyi közünk sincs"
óf@sznyi közünk sincs??????????
a jó édes anyádat te sz@r!
mi az hogy óf@sznyi közünk sincs????
1000 évig a milyénk volt és elvették
Pozsony nem brticlava!!!!
igen!
csak azt nem értem hogy ilyen szlovákok vagy románok miért tudnak egységesen fellépni
minket meg miért bomlaszt 1-2 sz@rházi
Én is szeretem a HAZÁMAT. Nekem ez az egyetlen igazi otthonom MAGYARORSZÁG. Büszke agyok rá, hogy itt születtem, élek és majd meghalok. Szüleim szép nyelvét a magyart beszélem.
Én büszke vagyok, mindenre, ami magyar. Az 1000 éves történelmünkre. A hőseinkre (gyengébbek kedvéért: 56-os hősök, márciusi ifjak, honfoglalók, az Egri vár védői stb.) A magyar termékekre. A magyar ételekre. A magyar zászlókra. A magyar hagyományokra. stb.
Minden IGAZ MAGYAR szereti a hazáját. És fáj Trianon emléke. MAGYARORSZÁG nem ez a kis terület, ami a gúnyhatáron belül van. MAGYARORSZÁG=NAGYMAGYARORSZÁG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!