Baj ha én szeretem a zsidókat?
Nem értem a kérdést, szerintem ez a te magánügyed.
Olyan, mintha azt kérdezném, hogy baj, ha szeretem a sóskafőzeléket. Tudom, sokan nem szeretik, de nekem nagyon sok jó tapasztalatom van a kellemes ízvilágáról és könnyed teltségéről.
Igen, óriási baj...
Miért, most mit vártál? Azt csinálsz amit akarsz...
Ostoba kérdés. A zsidókat szereted vagy a barátaidat és az ismerőseidet?
Kérdezd meg tőlük, hogy ők téged kedvelnek vagy a magyarokat.
"Kérdezd meg tőlük, hogy ők téged kedvelnek vagy a magyarokat."
Honnan tudod, hogy ők nem magyarok? A vallás az nem nemzetiség. Lehetnék budhista mégse leszek indiai.
Pár zsidót én is ismerek és bírok, de attól még nem fogom az összeset szeretni.
Attól mondjuk, hogy ismerek egy darab portugált akit utálok, nem fogom az összes portugált utálni...
"Nem vagyok zsidó de nagyon sok zsidó barátom és ismerősöm van és mind nagyon kedves emberek, nem is értem, hogy miért utálja őket ennyire mindenki"
Dehogy baj, kedves naiv kérdező.
A kecskegida is ugyanezt mondja, amikor beterelik a farkasok közé:
Nem vagyok farkas, de nagyon sok farkas barátom van és mind nagyon kedves farkasok, nem is értem hogy miért utálja őket mindenki...
(Bocsi farkasok, ti nagyon is szép állatok vagytok, csak példálóztam veletek.)
ma 13:26
Semmi gond. Az állatkertben úgysem eszünk kecskegidát. Az erdőkben meg már kevesen vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!