Baj ha én szeretem a zsidókat?
Minden vallású/származású emberek között vannak kedvesek/nem kedvesek...
Ez így van a magyarokkal/a zsidókkal....mindenkivel!!!!
Mindenhol vannak jófejek és borzasztóak!!!
Ja, szerintem is ez a magánügyed!!!
"15:47 - Forrás?"
"A Zsidók aktív szerepet játszottak a Holland gyarmati rabszolgakereskedelemben; a Recife és Mauricia tanácskozáson (1648) olyan rendeletet hoztak, amely tartalmazott egy kivetett vámot (Zsidó adót) öt soldot, miden egyes a Nyugat Indiai társaságtól megvásárolt Néger rabszolga után köteles volt a Brazíl Zsidó rabszolgatartó megfizetni. A rabszolga vásárokat elhalasztották, ha Zsidó ünnepnapra estek. Curacaoban a tizenhetedik században, valamint a Britt gyarmatokon: Barbadosban és Jamaikában a tizennyolcadik században, Zsidó kereskedők főszerepet játszottak a rabszolgakereskedelemben. Valójában az összes Amerikai, a Francia (Martinique), Britt, vagy Holland gyarmatokon Zsidó kereskedők gyakran uralták (a rabszolgakereskedelmet)."
Rabbi Marc Lee Raphael
Feketék és Zsidók, 1. Kötet
A forrást nem a rabszolga-kereskedelemre értettem, hanem a korábbi pontokra:
"1. nem embernek, hanem állatnak tartanak téged
2. minden vagyonod az övéké, amit bármikor elvehetnek tőled ( pl.kölcsön v.devizahitel közbeiktatásával),
3. bármikor hazudhatnak neked, mert minden év elején előre feloldozzák őket a nem zsidóknak adott bármilyen eskü vagy ígéret alól.
4. ha netán beleesnél a folyóba, nem hogy nem lenne szabad kimenteniük téged, hanem még rúgniuk is kell rajtad, hogy fulladj meg.
Ezeket nem én találtam ki, így írja elő a zsidó vallás. "
Ennek a (hiteles) forrása érdekelne.
16:07 te most jöttél le a falvédőről ?
Ha egyszer azt írtam, hogy zsidó vallás, akkor egyértelmű, hogy a Talmudot és annak végrehajtási utasítását, a Tórát kell tanulmányozni, esetleg a Sulchán Áruch nevű törvénygyűjteményt is, ha már ilyen hitetlen Tamás vagy.
Szerencsére nem kell héberül tudjunk ehhez, a múlt században Luzsénszky Alfonz magyarra fordította nekünk magyaroknak, hogy megértsük mit gondolnak rólunk a derék Galíciából érkezett vendégeink, akik valamennyien
kedves és szeretetreméltó emberek :
A fordítás hitelességének megállapítása:
Kedves utolsó:
Rengeteg félrefordított Talmud kering az interneten. Kerítek valami angol fordítást, az biztosan hiteles lesz.
És ne valami szélsőjobboldali szervezettel hitelesítesd le.
A királyi törvényszék szélsőjobboldali szervezet ?
És a szélsőbaloldaliak hogyan nyilatkoznának az ügyben ?
A legjobb lesz ha eredetiben olvasod :-)
""A királyi törvényszék megállapította, hogy a Luzsénszky Alfonz fordításában található ocsmányságok kivétel nélkül benne vannak a Talmudban. Fordítása pontos, minthogy a Talmudban előforduló mondatokat valóságos értelmüknek megfelelően adja vissza."
"Szerencsére nem kell héberül tudjunk ehhez, a múlt században Luzsénszky Alfonz magyarra fordította nekünk magyaroknak"
Na pont erről beszélek, hogy HITELES forrásra lennék kíváncsi. A Luzsénszky-féle fordítás ugyanis nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!