Ha nem szeretem a jobbikot, akkor cigánypárti vagyok?
Kedves Utolsó! Azért, mert valamiben egyetért, attól még az egésznek miért kéne tetszenie?
Én sem csípem a romák habitusát és stílusát, de a jobbiktól is undorodom.
Az összes többi párttól is hányok, még mielőtt megkérdeznéd. De hozzátenném azt is, hogy minden vezetés a népet tükrözi! A magyar ember minden alól ki akar bújni, mindig a könnyebb megoldást keresi. Kamu rokkant igazolványosok, kamu munkanélküliek, kamu nyelvvizsgások, kamu diplomások. Mindenki mindenhol korrupt. Ha nem így lenne, akkor már rég borult volna a bili, de mindenki sáros! A magyar ember úgy érzi neki minden jár, a másiknak meg semmi. A szomszéd tehet mindenről, meg a kormány, meg anyu, apu, főnök, tanár stb. Felelősséget vállalni? Na azt nem... És még egy ilyen ku.rva irígy nép nincs a földön!
Ha valakinek jól megy? Utáljuk! Biztos lop, csal, hazudik! Ja hát én is, de rá vagyok szorulva! Nagy büdös gusztustalanság!!! Fizessük meg jobban a rendőrt, akkor majd nem lesz korrupt! Baromság!!! Vietnámban egy tál rizsre való az átlagfizetés, mindenki nyomorban él, mégsem tudod megvesztegetni a rendőrt! Ez hozzáállás kérdése, és a magyar hozzáállás tragikus...
Aki elmegy dögöljön meg. Aki boldogul itt, az is dögöljön meg, mert biztos lopja a pénzt....
Vicc...
Nem, ez nem jelenti azt, hogy cigánypárti vagy.
De megkérdezhetem, hogy konkrétan mi az, ami miatt undorodsz a párttól, miben nem értesz egyet a politikájával?
Egy kíváncsi jobbikos
Én meg nem szeretem a pacalpörköltet.
Akkor én most vegetáriánus vagyok?
Még a kérdező se tudja hogy miért undorodik a jobbiktól...
Szebb Jövőt !
Szerintem meg nem kellene ennyire végletesen gondolkodni. A cigányprobléma az bizony probléma, amit valahogy muszáj lesz kezelni. A jobbik merte először kimondani, de ettől még nem feltétlenül jó a megoldásuk. Nagyon csúnya az az uszító retorika amit folytatnak, nem csoda, hogy undorodsz tőle.
Ettől még parlamenti pártokkal sem kell szimpatizálni. Esetleg ha érdekel, nézz rá a lehetmas.hu-ra, hátha ők szimpatikusabbak. Én rájuk szavazok ha sikerül nekik elindulni.
14:39
Milyen uszító politikáról beszélsz? Mondjál már nekem valami uszítót a Jobbiktól, légyszi! Mert így hirtelen nem tudom, hogy mire gondolsz.
Darth Vader
nem vagy cigánypárti
de a többi párt se jobb a jobbiknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!