Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem szeretem a jobbikot,...

Ha nem szeretem a jobbikot, akkor cigánypárti vagyok?

Figyelt kérdés
Cigánypárti vagyok attól, hogy undorodom a jobbik politikájától, gyűlölöm az egész pártot? Szerintem szánalmas az egész. Nem provokáció, én így érzem, és, mikor mindig kifejtem, akkor cigánypárti zsidó vagyok. Pedig elhihetitek, ha a cigányok ellen kellene indulni én lennék az első aki fegyvert fog. És zsidó még a családunkban sem volt.
2009. dec. 22. 13:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Elsőként valóban a Jobbik merte nevén nevezni a cigányproblémát. Lehet szépítgetni a dolgot, de akár MSZP-s, akár FIDESZ-es vagy akár Jobbik-os az ember fia/lánya, tényleg ott tartunk, hogy a roma embernek, aki kisebbség, több joga van és kiváltságosabb helyzetben van, mint a magyar ember a saját hazájában. Rengeteg embert meglopnak, megvernek, megkárosítanak (ha kell, meg is ölik, 2 év felfüggesztett a büntetés) és ezeknek az embereknek (a 99%-uk szegény, nagy nehezen összekuporgatott vagyonról beszélünk) már tényleg csak a szélsőséges megoldások jelentenének megnyugvást. Nem kell Jobbikosnak lenni ahhoz, hogy egyértelművé váljon ez a tarthatatlan állapot. Sokan azért állnak a Jobbik mellett, mert a cigánybűnözésből elegük van. Szerintem bármelyik más párt lehetne népszerűbb, ha merne erről a valós problémáról beszélni. Ezeknek az embereknek nem az ésszerűség számít, csak hát féltik az életüket... Én nem vagyok Jobbikos, sem MSZP-s, sem Fidesz-es. Engem nagyon nem érdekel a politika. Egyszerűen csak éldegélni szeretnék és arra fogok szavazni, aki erre vonatkozóan a legmeggyőzőbb kampányt teszi és aki számomra a hihetőbb érvekkel áll elő.
2009. dec. 22. 16:11
 22/40 A kérdező kommentje:
De azt be kell látnunk, hogy a jobbik cigánypolitikája tarthatatlan. Az EU nem fogja hagyni, ha az eu kidob magából, akkor vége az országunknak, most is kb az eu segítségével kerültük el az államcsődöt. A cigányokkal azt lehetne csinálni, amit a szlovákok csináltak, vagy az olaszok. Egyébként, hogy átérezzétek, a cigányok szerintem sem emberek. A kutyámba több érzelem és értelem szorult, mint egy átlag cigányba.
2009. dec. 22. 16:19
 23/40 anonim ***** válasza:
írd le nekem kérlek, hogy SZERINTED a jobbik mit akar csinálni a cigányokkal! kérlek, várom a válaszod.
2009. dec. 22. 16:28
 24/40 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a Jobbikot!

Én igen nem vagyunk egyformák de így a jó :)

-

Ha a Jobbikosok vennék a fáradtságot maguknak,hogy visszaolvassák az itt megjelent utóbbi hetek-

hónapok linkjeit és a Jobbikosok válaszait,akkor ők is olvashatnák az alábbiakat:

Aki nem ért egyet a Jobbikkal,az libsi zsidóbérenc.

A cigányokat lelőni,deportáni stb kell.

Aki nem ért egyet a multik,bankok kiűzésével, stb.az nem magyar.

ha a jobbik ellenesek is visszaolvasnák a válaszaikat aki nem fogadja el,hogy Simon Perez kijelenti megveszik kilóra Magyarországot,aki nem helyesli a kettősmércét,aki szerint van cigánybűnözés,aki nem ért egyet,hogy inkább a magyar gazdákat,vállalkozásokat kéne adókedvezményekkel tömni nem a multikat,az rögtön antiszemita,rasszista bohóc,hülye,náci,szűklátókörü.és akibe szorult némi hazaszeretet és ki meri mutatni az rögtön magyarkodik.

És még lehetne sorolni az uszító,gyűlölködő megnyilvánulásokat.

A többi pártot sem szeretem,de ilyen rosszindulatú embereket akik még csak elgondolkozni sem akarnak a tisztességes válaszokon és ostoba népséget nem ismerek többet,

szóról szóra egyetértek csak fordított helyzetben.Amikor a politikusokat megkérdezték,hogy ha a jobbik bejut a parlamenbe akkor kötnek e koalíciót vagy támogatni fognak e jobbikos törvényjavaslatot minden pártnak határozott nem volt a válasza míg a jobbiknak erre a kérdésre a válasza koalíciót nem kötnek de ha olyan törvényjavaslat lesz ami a magyar nép érdekeit szolgálja akkor megszavazza.

2009. dec. 22. 16:36
 25/40 A kérdező kommentje:
Azért, amikor 100-200 beöltözött emberke elmegy cigányt verni:D Az nem épp jó politika:)
2009. dec. 22. 16:38
 26/40 anonim ***** válasza:

"Azért, amikor 100-200 beöltözött emberke elmegy cigányt verni:D Az nem épp jó politika:)"

ez nagyon kész,és mégis melyik jobbik szervezete toborozza azt a 100 200 emberkét?vagy mikor történt ilyen?

2009. dec. 22. 16:43
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőekben írtam... :)

Mint politikailag független ember, kérdem én, ha a Jobbik erőszakos politikája nem vezethet megoldáshoz (mert erőszak erőszakot szül), akkor mivel lehetne változtatni a cigányok hozzáállásán? Kérjük meg őket szépen, hogy hagyják abba a lopást és az erőszakos tevékenységeit szüntessék be? Szerintem ez legalább annyira nevetséges ötlet, mint a "szétverjük a fejetek mocskos cigányok"-hozzáállás. Hogyan lehet, egy ennyire erőszakos néppel szót érteni?

(Egy pillanat és írom is, hogy mikor írtam az előbb!)

2009. dec. 22. 16:45
 28/40 anonim ***** válasza:
16:11-es voltam :)
2009. dec. 22. 16:47
 29/40 anonim ***** válasza:

Azért a cigánybűnözés felvetése, már haladásnak számít. Ha alakulnak nyomozócsoportok, melyek kiemelten figyelemmel követik ezen bűneseteket pl. piti lopások, garázdaság, fatolvajlás, uzsorapénzek, baltás gyilkosságok, segélycsalás stb. Már haladunk.

A rendőrség kezébe használható módszerek, igenis lehessen a kártékony elemeket kényszeríteni (gumibot, gázspray, lőfegyver). Hatékony bírósági működés és az állandó mosdatásuk befejezése, lásd a házon kívül múltkori adását.

Már senki sem hiszi el, hogy a cigányokat sajnálni kell, meg szegények nyomorognak a többség miatt.

Cigánybűnözés van, volt, és igyekezni kéne, hogy ne legyen ilyen mértékű!

2009. dec. 22. 17:05
 30/40 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Azért, amikor 100-200 beöltözött emberke elmegy cigányt verni:D Az nem épp jó politika:)"

szerinted ezt a jobbik csinálta? amúgy kérlek vmi hiteles forrást, hogy mikor is volt ilyen, mert nekem nem rémlik, tudod ha 100-200 ember cigányt verni megy, akkor a minimum, hogy heteken át erről harsog a média. de megadom neked az esélyt, hogy válaszolj, várom.

2009. dec. 22. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!