Miért baj hogy nem szeretem a cigányokat és ki is mondom?
Mert egy undorító fasiszta neonáci rasszista kirekesztő csőcselék vagy! - A vakok szerint.
Az igazság: a rendszer ellen dolgozol, mivel észrevetted a bajt és hangot is adsz neki, keresztbe teszel a tervnek. (A terv ugyanis az, hogy a magyarokat kicsinálják a cigányok, aztán pedig jönnek az új honfoglalók. Ne tessenek nevetni és ne mondják, hogy ostoba összeesküvés elmélet! Nyissák ki a szemeiket, olvassanak sokat (ne csak blabla weboldalakat és újságokat) Nézzék meg, kiknek mik vannak a kezein, kik járnak jól a válságból és kik nem! Mi, magyarok nem, ez egyértelmű!
Ne butáskodjatok már.....!
Nekem nem baj, mert én nem vagyok cigány. De visszakérdeznék, ha nem bánod: mi az, amit tudsz a cigányokról? A történelmükről, a vándorlásaikról, arról, hogy mi történt velük a II. vh-ban, utána, és a rendszerváltás után?
Szerintem több ismereted lenne róluk, nem lenne ennyire szélsőséges véleményed, mert ez egy baromi hosszú folyamat, aminek lehet, hogy te csak a végét látod.
Ez a társadalom sajnos nem képes kezelni bizonyos helyzeteket, és a romakérdés is ezek közé tartozik.
Értelmetlen lett, bocs ))
Tehát: Szerintem, HA több ismereted lenne.... stb.
Mert a kormány és a szadesz azt sugallja, hogy az jobbikosgárditahungaristarasszistahitlerista csőcselék és hatalmas bűnt követ el.
Na de ébred már az oroszlán..!
Az,hogy kit szeretek és kit nem,nem a származásától teszem függővé,hanem viselkedésétől.A nem cigányok között is vannak garázdák,tolvajok,gyilkosok.
Nem szeretem pl.Gyurcsányt,aki nem cigány,de nem szeretem OV.-t sem,aki pedig az.Egyiket sem tartom tisztességes politikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!