Csak én nem szeretem Drazsét (Draskovics)?
Mondjuk már alapból az idióta gnóm feje sem szimpatikus, de amit csinált megint, pff:S....saját kényére kedvére csinál bizonyítékokat, amik mint kiderült, nem is köthetőek a magyarok nyilaihoz...bizonyítékot hamisított, és nem menesztik, pedig egy rendes államban az ilyenért már repülne az illető....egy japán miniszter azért lemondott, mert egyszer ittasan látta őt a nyilvánosság. Akkor a Drazsé mit kapna? Börtönt?
Csak én nem szeretem a mindig okoskodó buflák torz fejét?
Miért bántjátok szegényt? Olyan ember Ő aki ért mindenhez. Ezt bizonyítja, hogy volt már pénzügyminiszter, kormányzati igazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli miniszter, igazságügyi és rendészeti miniszter. Annyira tehetséges a srác, hogy mindegyikben állja a sarat, több kormányon át.
Amúgy elég valószínűnek tartom, hogy azért van még mindig ilyen magas beosztásban, mert túl közel van a "tűzhöz" , és a Bajnai nem igazán meri eltávolítani..
A 15:55-el nagyon egyetértek!
Utolsónak meg annyit, hogy a szavakon énis tudok lovagolni, de a kérdés nem ez volt.
Hamisíthatott volna jobban is mondjuk, pl így:
http://www.youtube.com/watch?v=az6fYEhlhpI&videos=A7I0sLnkd-I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!