Ha nem szeretem a jobbikot, akkor cigánypárti vagyok?
Szerintem!
Minden segélyt egységesen nullázni, a munkát terhelő adókat ezzel arányosan csökkenteni, katonaságot az utcákra küldeni, ha rájuk támadnak, akkor tűzparancs, de amíg látszólag semmit nem csinálnak, addig nincs jogalapja annak, hogy megölik őket, vagy a magyar gárda lejáratja az országot azzal, hogy semmit nem csinál, csak néha megostromolja az mtv-t, mert az ottaniak 90%-a élvezi, ha bunyó van.
katonaságot az utcákra tűzparanccsal, és még te utálod a jobbikot?:)
nem értelek, a gárda nem azért vonult fel, hogy rendet tegyen, csak ezt senki sem érti meg.
az mtv-t meg nem, a gárda ostromolta.
óriási hülyeségeket írsz ám hallod. Azt még az antijobbikosok is e fogják látni hiddel.
a cigányságot a jobbik úgy kezelné, hogy nem kivételezik velük, ha bűnöznek, akkor ugyanazt kapják mit egy magyar és fordítva. ennyi nekem elég is lenne kezdetnek, nem akarom én kinyírni őket, csak szeretném ha békén hagynának és nem kéne félnem tőlük. erre egyenlőre egyik parlamenti párt sem ad megoldást.
Kérdező! Te ezek szerint mégsem olvastad a Jobbik programját, mert ha olvastad volna, nem írál ilyen butaságokat!
"EU-ból történő kilépés"
Nem azt akarják, hogy lépjünk ki az EU-ból, hanem azt akarják, hogy az EU az legyen aminek lennie kellene, hogy valóban a fejlődést szolgálja, hogy minden egyes ország egyenlő esélyeket adjon, hogy ne azért adjanak pénzt, hogy kivágják a szőlőtőkét, hanem azért, hogy minél több és jó minőségű bort állítsanak elő. Szóval ahogy ők mondták, az EU-nak az kellene hogy legyen a célja, hogy egy élhető Európát hozzon létre!
"kötelező hit és vallásoktatás"
Ez egészen pontosan úgy hangzik, hogy kötelező hit- vagy erkölcsoktatás. Nem mindegy. Egyrészt azért, mert vagy-vagy, tehát nem akarják mindenképpen ráerőltetni az emberekre a vallást. Másrészt azt mondod, hogy a mai világ elég erkölcsös, hogy minden rendben van így? Szerintem a fiatalabb generáció egyre erkölcstelenebb, mutatja ez azt is, hogy nincs tartásuk, némelyik 15 éves lány már a fél városon túl van...
"multik elleni agresszív fellépés (én is belátom, hogy nem jó, hogy vannak, de, az állam olyan garanciákat adott neki, h, ha kizavarjuk őket az országból akkor az ország kb össze fog omlani."
Nem azt mondják, hogy zavarjuk ki az összes multit! Hatalmas tévedésben vagy! Arról van szó, hogy meg kell szüntetni azokat a hatalmas adókedvezményeket, amiket kapnak, mert azzal a pár munkahellyel amit létrehoznak nem kompenzálják azt a kárt, amit az ország államkasszája szenved el tőlük. (Pl. úgy tudom a Tesconak 10 éves adómentessége van, ami hamarosan lejár és éppen ezért ki fog vonulni - tehát ebből is látszik, hogy ez csak kihasználja az országot, mert ha nincs több adókedbezmény, már megy is el) Azt mondják, hogy adóztassák meg a multikat és inkább helyettük a magyar gazdákat támogassák. És ha ez nem tetszik valamelyiknek, akkor menjen el, ha úgy gondolja. Valamint létre kell hozni egy magyar multit, amivel megtarthatnánk az esetlegesen kivonuló multik miatt
i megszűnő munkahelyeket, így nem lenne több munkanélküli, sőt a bevétel nem folyna ki idegen országba, hanem Magyarország érdekét szoljálja, sőt ha magyar termékeket árulnak, akkor ez szintén a magyar termelőknek kedvez.
Nem értem, ebben mi a probléma?
"A Magyar Gárda egy vicc. Beöltözött öregapók és rockerek gyülekezete"
Szerinted. Te biztos nem olyan helyen élsz, ahol a cigányok minden nap fenyegetnek és rettegésben tartanak. Mert akkor örülél neki, hogy bár a Magyar Gárda tettekkel sosem árt sekinek, a megjelenésével mégis féken tartja azokat a személyeket, akik tönkreteszik az életedet. Te lehet, hogy meg tudod védeni magad, mert olyan fizikumban vagy, de az én nagymamám sajnos elég rossz helyzetbe van, egyedül van és képtelen megvédeni magát. Éppen ezért ha bajba kerül nem a rendőrséget fogja hívni (akik mindenféle közbelépés nélkül elnézték pár éve, hogy egy cigány fojtogatja papámat) hanem a Magyar Gárdát, akik kérdés nélkül azonnal a segítségére sietnek.
Kérdező! Mondd már meg nekem, hogy a Magyar Gárda mikor ostromolta meg az MTV-t? :D 2006-ban (a tv ostrom idején) még nem is volt Magyar Gárda, és az is köztudott, hogy akkor a punkok is mentek rendbontani (mert ők élvetik az ilyet) akik köztudottan szélsőbaloldaliak, magyarul nem lépnének be később egy jobboldali Magyar Gárdába.
A célod a szándékos lejáratás vagy tényleg ennyire tudatlan vagy? Inkább néznél utána, mielőtt kimondasz valamit....
"Azért, amikor 100-200 beöltözött emberke elmegy cigányt verni:D Az nem épp jó politika:)"
Uhh vazze! Te itt élsz egyáltalán? Most komolyan... Vagy honnan tájékozódsz? Mert eszméletlen dolgokat mondasz! Gondolom a beöltözött emberkék alatt a Gárdát érted, de mégis mire gondolsz? :D Mert még soha egy cigányt sem vertek meg, képzeld. (Olyan már volt nem egy, hogy cigány késelt/vert meg gérdistát a ruhája miatt...) Csak nem a sajóbáboyi esetre gondolsz? Csak mert akkor szólok, hogy a Gárda azért ment ki, hogy megakadályozzanak egy esetleges nagyobb problémát -ugyanis az ott élők már régóta rettegtek a cigányoktól, tarthatatlan állapotok voltak a polgérmester szerint is- és pont hogy a cigányok verték szét a gárdisták autóját és csak kishíján múlt, hogy nem sebesült meg senki.
De hogy 100-200 beöltözött ember cigányt ver... Hihetetlen! Jó a fantáziád!
"A kérdező kommentje:
Azért volt olyan, hogy kimentek vmi faluba és a rendőröknek kellett szétszedni a cigányokat és a gárdistákat."
mikor és hol? kérlek konkrétumokat máár!!!!
Neked fogalmad sincs, h miről beszélsz kedves kérdező. Egyszer kritizálod a Jobbikot, és tömeges cigányveréssel vádolod stb. utána meg azt ecsetelgeted, h katonákat küldenél az utcára és tűzparancs stb. Akkor mi a problémád a Jobbikkal?Az hogy csak kritizálják a cigányokat és nem végzik ki őket tömegesen, nem a Jobbik a rasszista, az egyetlen rasszista itt TE vagy !!
Szerintem te kb 13 éves lehetsz..menj vissza legózni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!