Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem szeretem a jobbikot,...

Ha nem szeretem a jobbikot, akkor cigánypárti vagyok?

Figyelt kérdés
Cigánypárti vagyok attól, hogy undorodom a jobbik politikájától, gyűlölöm az egész pártot? Szerintem szánalmas az egész. Nem provokáció, én így érzem, és, mikor mindig kifejtem, akkor cigánypárti zsidó vagyok. Pedig elhihetitek, ha a cigányok ellen kellene indulni én lennék az első aki fegyvert fog. És zsidó még a családunkban sem volt.
2009. dec. 22. 13:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én nem értelek téged. Kértem, hogy mondj valami konkrétat, de te semmi konkrétumot nem hoztál fel, amit írtál az szinte levegőbe beszélés, amit bármelyik pártra vagy megalakuló pártra lehetne mondani, annyira semmi... Én elfogadom a véleményed és nem foglak erőszakosan rábeszélni a Jobbikra, de úgy tűnik, hogy egyelőre még te sem tudod megmagyarázni, hogy mi az, ami miatt undorodsz tőle.
2009. dec. 22. 14:44
 12/40 anonim ***** válasza:
27%

Nekem pl. már eleinte annyi is elég volt, hogy akik a jobbik nevében nyilatkoztak, illetve azok akik a párthoz, a világnézethez kapcsolhatóak, nem szimpatikusak. Nem tetszik a hozzáállás, nem tetszik, hogy ezeknek az embereknek a 99%-a egy olyan rendszert akar létrehozni, ami sok esetben külsőségek alapján ítélkezik.

Nem tetszik, hogy a gyűlölködésre épít tábort. Lehet ezt tagadni, de így van.

Nem tetszik, hogy találkoztam 5 gárdista kisgyerekkel, akik belém kötöttek, mert az öcsémnél volt egy MSZP-s lufi (7 évesen egy nyári délután adták neki a ligetben,neki az csak egy lufi)

Aztán egy héttel később az egyik kis tahóval találkoztam teljesen véletlenül, és majd összefost@ a bokáját... Csordaszellem... semmi különbség a cigányok ugyanilyenek! Akkor nagy az arcuk, ha többen vannak.

Nem tetszik, hogy ahogy annak idején az NSDAP, most a jobbik is a szerencsétlenek nyomorára alapoz, és elhiteti velük, hogy ők a többek, jobbak, és akinek náluk több, vagy jobb van, azt meg kell bélyegezni, és el kell tőle venni.

Mindegy mit ír egy pártprogram, azt a jobbikra szavazók 90%-a sosem olvasta! Azok csak annyit látnak, hogy hööö mennyünk cigányt verni...

Nekem ez nem tetszik.

2009. dec. 22. 14:46
 13/40 anonim ***** válasza:
78%

azért nem kellene a jobbikot a NSDAP hoz hasonlítani

Darth Vader

2009. dec. 22. 14:49
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Az lmp programjában hol esik szó a közbiztonságról.

Látom a roma integrációt nagyon támogatják, de az kb azt jelenti, hogy a zsebükbe még több pénzt tömjünk.

A cigány nehezen idomítható és uniós módszerekkel egyáltalán.

2009. dec. 22. 14:50
 15/40 anonim ***** válasza:

Nah ezért nem tetszik a jobbik! "A cigány nehezen idomítható"

Ez mindent elárul...

Az NSDAP-s párhuzam, pedig az adott szituációt nézve, teljesen helyénvaló.

Ott sem azzal kampányoltak, hogy majd koncentrációs táborokat hoznak létre.

Egyébként kiváncsi lennék, hogy ha a jobbikosokat megkérdeznénk -név nélkül, mert csak úgy nagy az arcuk- hogy mit szólnának új koncentrációs táborok létrehozásához, vajon mit mondanának... Akkor derülne ki, hogy van-e párhuzam az NSDAP-val...

De hát nyilván ők is mélyen elítélik a holokausztot... nem is lehet másképp.

2009. dec. 22. 14:55
 16/40 anonim ***** válasza:

Miért te másképpen vélekedsz? Jó neked, ha te csak a kultúr fajtával találkoztál.

Nézd meg pl, egy medve is nehezen szelídíthető meg. Hasonló példa.

2009. dec. 22. 14:56
 17/40 anonim ***** válasza:

Darth Vader

egyetértek az előzövel

2009. dec. 22. 15:00
 18/40 anonim válasza:
54%
Nem kell bántani a cigányokat. Nem mindíg az a hibás, aki bűnös.
2009. dec. 22. 15:12
 19/40 A kérdező kommentje:
Pl: EU-ból történő kilépés, teljesen abszurd ötlet, kötelező hit és vallásoktatás, multik elleni agresszív fellépés (én is belátom, hogy nem jó, hogy vannak, de, az állam olyan garanciákat adott neki, h, ha kizavarjuk őket az országból akkor az ország kb össze fog omlani. A Magyar Gárda egy vicc. Beöltözött öregapók és rockerek gyülekezete.
2009. dec. 22. 15:32
 20/40 anonim ***** válasza:
8%

Én sem szeretem a Jobbikot!

Ha a Jobbikosok vennék a fáradtságot maguknak,hogy visszaolvassák az itt megjelent utóbbi hetek-

hónapok linkjeit és a Jobbikosok válaszait,akkor ők is olvashatnák az alábbiakat:

Aki nem ért egyet a Jobbikkal,az libsi zsidóbérenc.

A cigányokat lelőni,deportáni stb kell.

Aki nem ért egyet a multik,bankok kiűzésével, stb.az nem magyar.

És még lehetne sorolni az uszító,gyűlölködő megnyilvánulásokat.

A többi pártot sem szeretem,de ilyen rosszindulatú embereket akik még csak elgondolkozni sem akarnak a tisztességes válaszokon és ostoba népséget nem ismerek többet,

2009. dec. 22. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!