Ha nem szeretem a jobbikot, akkor cigánypárti vagyok?
Nekem pl. már eleinte annyi is elég volt, hogy akik a jobbik nevében nyilatkoztak, illetve azok akik a párthoz, a világnézethez kapcsolhatóak, nem szimpatikusak. Nem tetszik a hozzáállás, nem tetszik, hogy ezeknek az embereknek a 99%-a egy olyan rendszert akar létrehozni, ami sok esetben külsőségek alapján ítélkezik.
Nem tetszik, hogy a gyűlölködésre épít tábort. Lehet ezt tagadni, de így van.
Nem tetszik, hogy találkoztam 5 gárdista kisgyerekkel, akik belém kötöttek, mert az öcsémnél volt egy MSZP-s lufi (7 évesen egy nyári délután adták neki a ligetben,neki az csak egy lufi)
Aztán egy héttel később az egyik kis tahóval találkoztam teljesen véletlenül, és majd összefost@ a bokáját... Csordaszellem... semmi különbség a cigányok ugyanilyenek! Akkor nagy az arcuk, ha többen vannak.
Nem tetszik, hogy ahogy annak idején az NSDAP, most a jobbik is a szerencsétlenek nyomorára alapoz, és elhiteti velük, hogy ők a többek, jobbak, és akinek náluk több, vagy jobb van, azt meg kell bélyegezni, és el kell tőle venni.
Mindegy mit ír egy pártprogram, azt a jobbikra szavazók 90%-a sosem olvasta! Azok csak annyit látnak, hogy hööö mennyünk cigányt verni...
Nekem ez nem tetszik.
azért nem kellene a jobbikot a NSDAP hoz hasonlítani
Darth Vader
Az lmp programjában hol esik szó a közbiztonságról.
Látom a roma integrációt nagyon támogatják, de az kb azt jelenti, hogy a zsebükbe még több pénzt tömjünk.
A cigány nehezen idomítható és uniós módszerekkel egyáltalán.
Nah ezért nem tetszik a jobbik! "A cigány nehezen idomítható"
Ez mindent elárul...
Az NSDAP-s párhuzam, pedig az adott szituációt nézve, teljesen helyénvaló.
Ott sem azzal kampányoltak, hogy majd koncentrációs táborokat hoznak létre.
Egyébként kiváncsi lennék, hogy ha a jobbikosokat megkérdeznénk -név nélkül, mert csak úgy nagy az arcuk- hogy mit szólnának új koncentrációs táborok létrehozásához, vajon mit mondanának... Akkor derülne ki, hogy van-e párhuzam az NSDAP-val...
De hát nyilván ők is mélyen elítélik a holokausztot... nem is lehet másképp.
Miért te másképpen vélekedsz? Jó neked, ha te csak a kultúr fajtával találkoztál.
Nézd meg pl, egy medve is nehezen szelídíthető meg. Hasonló példa.
Darth Vader
egyetértek az előzövel
Én sem szeretem a Jobbikot!
Ha a Jobbikosok vennék a fáradtságot maguknak,hogy visszaolvassák az itt megjelent utóbbi hetek-
hónapok linkjeit és a Jobbikosok válaszait,akkor ők is olvashatnák az alábbiakat:
Aki nem ért egyet a Jobbikkal,az libsi zsidóbérenc.
A cigányokat lelőni,deportáni stb kell.
Aki nem ért egyet a multik,bankok kiűzésével, stb.az nem magyar.
És még lehetne sorolni az uszító,gyűlölködő megnyilvánulásokat.
A többi pártot sem szeretem,de ilyen rosszindulatú embereket akik még csak elgondolkozni sem akarnak a tisztességes válaszokon és ostoba népséget nem ismerek többet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!