Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ti néhány önjelölt...

Mit szóltok ti néhány önjelölt világpolgárok? ÉN SZERETEM A HAZÁMAT

Figyelt kérdés

Magyar vagyok és ezt vállalom is

mert itt születtem és itt is fogok meghalni

büszke vagyok rá

és azért dolgozok hogy jobb legyen itt élni

voltam sok helyen külföldön már de csak itt érzem igazán jól magam

itt van az én világom

igen is fáj trianon

és büszke vagyok a történelmi sikereinkre is

Eger vár védelme vagy a Nándorfehérvári diadal

megemlékezek azokra a katonákra akik a Don kanyarba estek el egy értelmetlen csatában

vagy a budai vár védőire akik kitörtek és életüket adták a hazáért

itt élek még 10 millió honfitársammal együtt és nem is akarok elmenni más országba :)

2010. máj. 22. 22:58
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
79%

Miért tök cool? Miért nem azt mondjuk, hogy nagyon jó? Rosszul vagyok tőle, hogy néhányan elfelejtik a magyar nyelvet.

Am meg ki mondta, hogy más nemzeteket bárki is utálna?

2010. máj. 23. 00:41
 42/56 anonim ***** válasza:
79%
Cool: világpolgár világnyelven beszél.
2010. máj. 23. 00:46
 43/56 anonim ***** válasza:
27%
Úgy beszélek ahogy akarok.
2010. máj. 23. 00:51
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy nem?
2010. máj. 23. 00:55
 45/56 anonim ***** válasza:
30%

igazságot Magyarországnak :)

"tök cool?"

ez milyen nyelv barátom?

esetleg nagyon jó nem?

2010. máj. 23. 02:00
 46/56 anonim ***** válasza:
22%
Sok műmagyar szánalom...
2010. máj. 23. 08:36
 47/56 anonim ***** válasza:
65%
Képzeld én is szeretem a hazámat,csak még ez nem jelenti azt,hogy 5percenként érezzek magamban késztetést arra,hogy ki is nyílvánítsam és ezzel valami gyerekes érzést okozva magamnak.
2010. máj. 23. 09:33
 48/56 anonim ***** válasza:
56%
De most komolyan,ha nem írom oda minden hozzászólásomba,hogy szeretem a hazám,akkor már mocskos világpolgár,antimagyar vagyok.Amúgy megkérdezném itt sok embertől,hogy ők hányasak voltak történelemből,én 5-ös voltam,imádtam a törit,főleg a magyart,de még most is szeretem.A lényeg,hogy megmaradt bennem amit a tanárom mondott:"Egy ember hazaszeretetét,hazafiasságát lelehet mérni abból,hogy mennyire érdekli a magyar történelem és mennyire tudja azt."Volt egy oszt.társam aki hungarista volt és mindig kérkedett a magyarságával és úgy összességében egy xar alak volt,na ő éppen,hogy letudott érettségizni és minden évvégén rezgett nála a léc,na egy ilyen mondja azt,hogy ő a "nagymagyar"-szánalom.A másik az egyik kérdében van egy "nagymagyar"válaszoló,aki szerint 1944-ben nem történt semmi,csak véget ért a világháború.....na az ilyenek akarják megmondani,hogy ki a magyar,hagyjuk már......
2010. máj. 23. 09:47
 49/56 anonim ***** válasza:
32%

A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:47

Ott a pont!

2010. máj. 23. 11:27
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a hazám, ezért esik rosszul, hogy egy sz@rf0sshúgy pöcegödör lett ebből az országból. Én tenni akarok ellene, ezért is járok egyetemre, tanulok, hogy minél többet tudjak tenni azért, hogy ez az ország kikerüljön a sz@rból, hogy végre jó legyen itt élni!
2010. máj. 23. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!