Miért tök cool? Miért nem azt mondjuk, hogy nagyon jó? Rosszul vagyok tőle, hogy néhányan elfelejtik a magyar nyelvet.
Am meg ki mondta, hogy más nemzeteket bárki is utálna?
2010. máj. 23. 00:41
42/56 anonim válasza:
Cool: világpolgár világnyelven beszél.
2010. máj. 23. 00:46
43/56 anonim válasza:
Úgy beszélek ahogy akarok.
2010. máj. 23. 00:51
44/56 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem?
2010. máj. 23. 00:55
45/56 anonim válasza:
igazságot Magyarországnak :)
"tök cool?"
ez milyen nyelv barátom?
esetleg nagyon jó nem?
2010. máj. 23. 02:00
46/56 anonim válasza:
Sok műmagyar szánalom...
2010. máj. 23. 08:36
47/56 anonim válasza:
Képzeld én is szeretem a hazámat,csak még ez nem jelenti azt,hogy 5percenként érezzek magamban késztetést arra,hogy ki is nyílvánítsam és ezzel valami gyerekes érzést okozva magamnak.
2010. máj. 23. 09:33
48/56 anonim válasza:
De most komolyan,ha nem írom oda minden hozzászólásomba,hogy szeretem a hazám,akkor már mocskos világpolgár,antimagyar vagyok.Amúgy megkérdezném itt sok embertől,hogy ők hányasak voltak történelemből,én 5-ös voltam,imádtam a törit,főleg a magyart,de még most is szeretem.A lényeg,hogy megmaradt bennem amit a tanárom mondott:"Egy ember hazaszeretetét,hazafiasságát lelehet mérni abból,hogy mennyire érdekli a magyar történelem és mennyire tudja azt."Volt egy oszt.társam aki hungarista volt és mindig kérkedett a magyarságával és úgy összességében egy xar alak volt,na ő éppen,hogy letudott érettségizni és minden évvégén rezgett nála a léc,na egy ilyen mondja azt,hogy ő a "nagymagyar"-szánalom.A másik az egyik kérdében van egy "nagymagyar"válaszoló,aki szerint 1944-ben nem történt semmi,csak véget ért a világháború.....na az ilyenek akarják megmondani,hogy ki a magyar,hagyjuk már......
2010. máj. 23. 09:47
49/56 anonim válasza:
A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:47
Ott a pont!
2010. máj. 23. 11:27
50/56 anonim válasza:
Szeretem a hazám, ezért esik rosszul, hogy egy sz@rf0sshúgy pöcegödör lett ebből az országból. Én tenni akarok ellene, ezért is járok egyetemre, tanulok, hogy minél többet tudjak tenni azért, hogy ez az ország kikerüljön a sz@rból, hogy végre jó legyen itt élni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!