Kedves jobbikosok, nem érzitek, hogy ez azért már sok?
Rendszeresen panaszkodtok a GYK fórumon, hogy nem értitek, miért fasisztáznak/náciznak titeket, hiszen ti tágra nyílt szem, angyali, éteri lények vagytok, akikez csak a nagy kezdőbetűs Magyarság érdekel.
Na, bejutott a pártotok segítségével egy Zagyva Gyula nevű jóember. Ez a fazon konkrétan a legalja proli pesti talponállók stílusában azt mondta egy képviselőtársának, aki rászólt, hogy egy vitanapon arról kéne vitázni, ami a téma, nem pedig arról, ami eszébe jut, hogy " ezt majd a folyosón megbeszélik" és elég egyértelmű volt, hogy beszélgetés alatt azt érti, hogy lerúgja a fejét vasalt bakanccsal. Erről kérdés is lett, mire a helyi jobbikosok 99.99 százaléka lelkesen csápolt, hogy "demegmondta, demegmondta".
Most ha jól értem, szerintetek, ha valaki nem tartja be az elvárt normát, és még nagy is a pofája, az oké? Mert ha igen, rendben van, csak akkor nem akarok többet "deviáns cigányokról" olvasni, mert ez is ugyanaz.
" Kedves kérdező, nem akarlak megbántani, de te tényleg nem vagy egészen normális. (egy nem nagymagyar)"
Miért ne lenne? Fejtsd ki!
Én maximálisan egyetértek vele.
"Figyelj! Nem kell ahhoz rasszista nácinak lenni hogy utáljuk a cigányokat"
Itt olyan szépen ki van fejtve a rasszizmus fogalma...
De mit ír erről a Wiki: A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi és politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
A tömeges népírtás, ahogy itt korábban írták, hogy az "összes cigány ki lesz írtva" már bűncselekményre (emberiség ellenses bűncselekményre) történő felhívás ami szintúgy bűncselekmény...
"Kicsit felkavarta az állóvizet, nem a megszokott unalmas parlamenti közvetítést láthattuk, ennyi :D"
off: Anno,aki emlékszik Torgyán volt a leghatalmasabb!Már a könnyem folyt annyira nevettem rajta...:"Horn Gyula mondjon le!!"<-ezt mindig hozzáfűzte mondandója végén:D Akkor szerettem nézni a parlamentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!