Jobbikosok. Mennyire érzitek saját programotoknak a jobbik programját?
Figyelj ember. Azért lettem Jobbikos mert legalább tíz éve mondogatom ugyanezeket a dolgokat. Aztán elolvastam a Jobbik programját, és hopp valaki leírta a gondolataim.
Szóval ennyire..
Neked van fogalmad a makrogazdaság működésekről?
Vagy hogy a reálgazdaság miként ösztönözhető?
Kérdező! Te annyira hülye vagy, hogy az már fáj!
Mivel nincs egy magyar fejlesztésű program így nem igazán értem a kérdésed, de van Józsi bácsink akinek van teje b@zdmeg csak nem tudja eladni, meg rárohad, és mégis kénytelenek vagyunk a szlovákot mert a boltban csak azt lehet kapni!
Vagy nincs ennyi eszetek ott a Fidesz irodában?
"Te annyira hülye vagy, hogy az már fáj"
Van/volt magyar alternatíva, ill. van nemzetközi alternatíva is. Elárulom ingyenes. Csak téged minősít, meg az agyi szintedet...
23:18
Ilyen dolgokra voltam kiváncsi. Akkor mégis van alternatíva? Csak az alternatívát nem a ms-nél kell keresni, ahogy a magyar tejet sem a tescoban.
23:21
Tudom. De van magyar is. De egyébként az ubuntu is jó példa, hiszen ingyenes, teljesen magyar tud lenni, teljesen ki tudja váltani a win-t.
Lehet hogy hülyeség, de ha én hiszek valamiben, vagy egy elvet vallok, akkor azt magamra nézve is kötelező érvényűnek tartom minden téren, így az informatikában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!