Miért hurrogtak le a fideszesek, amikor azt írtam, hogy a Fidesz sorban lenyúlja a Jobbik programját?
em lenyúlja, hanem megvalósítja,
eddig azon siránkoztatok, hogy a ti marhajó programotokból nem lesz semmi, a kétharmad miatt.
Most már az is baj, ha valaki meg akarja csinálni?
Baromira nem értelek titeket.
Akartátok a kettős állampolgárságot, volt szavazás, Vona b@szott elmenni,most akkor mi a probléma.
Ha nem csinálja valaki az a baj, ha megcsinálják az a baj.
Nincs nektek túl sok időtök egy kicsit, el kéne menni dolgozni, lefoglalni valamivel magatokat.
Tehát csak lenyúlták, kispajtás. Ne hőbörögjél itt nekem.
Fáj az igazság? Te miért nem mész dolgozni?
Amúgy letelt a két hét, fidesz-fankám. Hol vannak a beigért rendőrök? Cigányaink ugyanúgy gyilkolásznak.
Pintééééér!
Kispajtás azért nem dolgozom, ma mert tegnap 24 órás szolgálaton voltam a kórházban ahol dolgozom. és nő vagyok, amúgy, úgyhogy ne kispajtásozz, nem hiszem hogy együtt homokoztunk az oviban.
Ha megvalósítja valaki, akkor jöttök egyből azzal, hogy demagógnak lett kikiáltva a programotok, igen az.
De vannak benne jó elemek is.
Szóval még mindig ott tartotok, hiába fogtok össze, hogy ha csinálják az a baj, ha nem akkor az.
és tényleg keress melót, mert ezekkel a haszontlan irogatásokkal, csak az oldal és a jobbik szimpatizánsok szinvonalát rombolod, aminek az értelmesebbikje nem hiszem hogy örül.
jah és utóiratként kérdezném, hogy eddig mit tett w a Jobbik?!
Majd írjátok ide leazt is, ha lesz olyan, ne a FIDESZ-től vájatok csodát, 2 hónap alatt, főleg pofa súlyban ha nem is rá szavaztatok. Elvárásod nem lehet ezek után. Szólj Vonának csináljon végre valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!