A nem fideszesek (jobbik, mszp, lmp, stb. ) szimpatizánsai nem egy darab emberben hisznek. Hanem pártban. A fideszesek miért nem képesek erre?
Ha az "én pártom" egy fontosabb vezetője embere kimond valami hülyeséget, akkor nem úgy fogom fel, hogy hajj azt nem a főemberük mondta és akkor nincs gond, így tiszta minden.
A fideszesektől ezt olvasom, hogy ha a Kósa kijelent valamit az mind1, mert nem az Orbán mondta.
Amikor Kövér mondta, hogy nem lesz adócsökkentés, akkor is így álltak hozzá, hogy az Orbán viszont azt mondja lesz, így Kósa nem fontos.
Én nem értem ezt a gondolkodásmenetet. Még ha mindegyikük maximálisan istenhívő lenne. De nem mind az.
Akkor a "nem fideszesek többsége".. részletkérdés. kinek nem inge nem veszi magára.
az meg, hogy "jönnek a pártkatonák" nem ide tartozik.
"Amikor Kövér mondta, hogy nem lesz adócsökkentés, akkor is így álltak hozzá, hogy az Orbán viszont azt mondja lesz, így Kósa nem fontos. "
Mi köze van ehez Kósának?
kósa most államcsőd közeli szituról beszél. erre sok fideszes úgy reagál, h azt nem az orbán mondta így nem jelent nagy bakit.
csak több példát is felsoroltam arról amikor az emberek így gondolkodnak,. volt a kövér esete az adóval és most kósa (meg szíjártó) esete az államcsőddel. és amiket még nem soroltam fel.
nem az mszp-ről beszélünk, hanem a fideszről. szarok most az mszp-re nem róluk kérdeztem.
őket sem szeretem, de ott legalább adtak a formára, hogy a gyurcsány "lemondott".
kíváncsi vagyok orbán mikor ugatja le a kósát kövért, vagy mikor bsszék ki őket mert hibáztak?
Az MSZP-ben nincs személyi kultusz? Nem a fenét nincs. Az más kérdés, hogy sorra buknak meg a nagy szoci vezetők. Senki nem isteníti Orbán Viktort, ezt csak a buta begyöpösödött szocik mondják.
"A fideszesektől ezt olvasom, hogy ha a Kósa kijelent valamit az mind1, mert nem az Orbán mondta."
Mutass már egy ilyen hsz-t légyszíves. Ne a saját véleményed akard azzal hitelessé tenni, hogy ellenőrizhetetlen forrásra hivatkozol. A Fidesz csinált széthúzást az országban? Az MSZP-t jogosan útálta minden Fideszes, még is a szocik oltogatják ezen a fos oldalon folyamatosan a jobb oldaliak. A Szocikat ki kellene toloncolni az országból. Nem lenne kár azért a 20 %-ért. És ez nem összefogási kérdés, ez nemzeti érdek lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!