A nem fideszesek (jobbik, mszp, lmp, stb. ) szimpatizánsai nem egy darab emberben hisznek. Hanem pártban. A fideszesek miért nem képesek erre?
Figyelt kérdés
Ha az "én pártom" egy fontosabb vezetője embere kimond valami hülyeséget, akkor nem úgy fogom fel, hogy hajj azt nem a főemberük mondta és akkor nincs gond, így tiszta minden.
A fideszesektől ezt olvasom, hogy ha a Kósa kijelent valamit az mind1, mert nem az Orbán mondta.
Amikor Kövér mondta, hogy nem lesz adócsökkentés, akkor is így álltak hozzá, hogy az Orbán viszont azt mondja lesz, így Kósa nem fontos.
Én nem értem ezt a gondolkodásmenetet. Még ha mindegyikük maximálisan istenhívő lenne. De nem mind az.
2010. jún. 6. 19:18
11/15 anonim válasza:
"kíváncsi vagyok orbán mikor ugatja le a kósát kövért, vagy mikor bsszék ki őket mert hibáztak?" Fecó csak hibázott? Jah, bocsi, akkor minden el van nézve. :)
12/15 A kérdező kommentje:
jellemző rátok, hogy csak másra tudtok mutogatni, megszoktam.
2010. jún. 6. 21:02
13/15 anonim válasza:
Szoci vergődés...másba nincs belekötni? :) Folytasd csak, hadd röhögjek :):) Tudod többek között az MSZP-nek köszönhető, hogy Orbán ilyen népszerű, ez nem személyi kultusz. Gondolom szúrja a szemeteket, hogy szeretik Orbánt az emberek, de hát kit kéne szeressenek?? A táncoló Ferit, vagy a libatolvaj Bajnait? :)
14/15 A kérdező kommentje:
egen, erről beszélek, csak a másikra mutogatás meg szocizás. röhögj nyugodtan, én is nevetek, igaz nem veled, hanem rajtad.
2010. jún. 7. 09:44
15/15 anonim válasza:
Hát, ez a magyar demokrácia.. ov mond valamit, azt ennyi. A Jobbik érdekes, mindegyik képviselőjük ugyanazt mondja, az MSZP egymást rágja, azok is egymás ellen beszélnek, az LMP-ről meg nemis mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!