Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok. Mennyire érzitek...

Jobbikosok. Mennyire érzitek saját programotoknak a jobbik programját?

Figyelt kérdés
Miben értetek vele egyet, miben nem. A jobbik programjában sok olyan elem van, amihez nem kell párt, csak elhatározás az emberek részéről. Pl.: csak magyar termékeket vásárolni, csak magyar boltokban, a multik termékeit minden téren hátrányosan kezelni. Ezeket mennyire tartjátok be? A legnagyobb Magyarországon jelen levő monopol multit (Microsoft) hányan hanyagoljátok?
2010. márc. 25. 23:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Csak arra akartam kitérni hogy ekkora butaságot vagy az kérdez aki nagyon nem ért a közgázhoz, vagy provokál!

""Magyarországon jelen levő monopol multit (Microsoft) hányan hanyagoljátok?

1, Miért kellene hanyagolni?

Nekem semmi bajom a tőkével, csak hogy nem mindegy hogy a jelenléte mit okoz a gazdaságunkban.

A Microsoft ha csak nem kap akkora támogatást, nem jelent problémát, mert nincs magyar konkurense.

Ha hasznot hoz, mi lehetne a baj vele?

De ha nem lenne itt gyára, akkor is használhatnád!

""csak magyar termékeket vásárolni, csak magyar boltokban, a multik termékeit minden téren hátrányosan

kezelni

Ezt a kérdést nem lehet így elintézni.

A ker multik a legnagyobb problémáink, és nem a magas technológiai alkalmazások. Azokkal egyszerű, mennyibe vannak, mennyit hoznak egyszerű matek.

1, Ha a ker multik kapják a kedvezményeket, egyszerűen megöljük a magyart mert nem képes versenyezni.

2, Sokkal több lehetősége van a multinak az adó elkerülésre.

3, Ki viszi a hasznot, ami nem tud újratermelődni, így nem lehet béreket emelni mert csak kiszivárog az országból. Az az, nem indulhatnak be kedvező gazdasági folyamatok.

4, Egyszerűen ezekkel a fogyasztási feltételekkel, és multi fölénnyel nem várhatunk új munkahelyeket, az az nincs lehetőség az adó csökkentésekre sem." a hatásos fogyasztói réteget szem előtt helyezve"

Aki nagy múlti fan, az értelmesen vitázzon ha kérhetem, érvekkel, és megoldásokkal.

Fel van dobva a vita, egy Jobbikos részéről.

2010. márc. 25. 23:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Majd valamikor én is át fogok térni Ubuntura. Csak a Windows után nagyon furcsa. Eddig 2X raktam fel de mind a kétszer becsődöltem. Egyedül rá nem tudok jönni mi hogyan van...
2010. márc. 25. 23:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben azonosulni tudok a Jobbik programjával, számomra tökéletes. Akárhogy nézem, nem találok olyan pontot ami ne tetszene.
2010. márc. 25. 23:38
 14/20 A kérdező kommentje:

"A Microsoft ha csak nem kap akkora támogatást, nem jelent problémát, mert nincs magyar konkurense."

Lenne magyar konkurense, ha az állam nem fizetne az ms-nek 25 milliárdot. Elég lenne annak a konkurensnek 100-ad annyit, hogy beinduljon. Nyugaton több ország is neki állt saját rendszer fejlesztésének (linux alapokon), vagy valamelyik nagy linux disztribúció fejlesztését támogatja. És töredékéért kapnak a felhasználók jobb, ingyenes rendszert.

Szerintem a magyar vállalkozót a multikkal szemben úgy lehet előnyben részesíteni, hogy:

1. eleve jobb feltételekkel induljanak, kevesebbet kelljen adózniuk

2. az emberek mentalitását kell megváltoztatni, hogy magyar termékeket, magyar boltokban vásároljanak.

És utálom a multikat, de ha nem magyar terméket veszek (mert nincs alternatíva), akkor kénytelen az ember hozzájuk menni.

Másfelől szükség van a multikra, hiszen sok munkaerőt adnak (igaz kizsákmányolják az ott dolgozókat), sok adót fizetnek (mint írtam, én jobban megadóztatnám őket, mint egy magyar céget),

2010. márc. 25. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
én teljes mértékben azonosulni tudok a programjával, sőt, kimondottan a program miatt szavazok rá, korábban inkább csak ismerkedtem a párttal, a program elolvasása után lettem igazán jobbikos... egyedül az egyháznak tulajdonított túlzott jelentőség az, amivel nem értek egyet, de amíg ez az egyetlen dolog van a mérleg egyik tányérjában, addig az összes többi a másikban, ami egyértelműen eldönti, hogy ez a nekem való program
2010. márc. 26. 01:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem a leges legsarkalatosabb pontja amiért tetszik a program az a csendőrség és a cigánybűnözés visszaszorítása. Teccik' tudni én vidéken élek (és még jópár millió honfitársam) és ezért nagyon sok bajunk van a cigókkal. Kijár nekik egy kiadós gatyába rázás.

De persze elolvastam az egészet és nekem mindegyik pont, kivétel nélkül tetszik. És valóban azt tükrözi amit a Jobbik mond: Magyarország a magyaroké! Teccik érteni? :D

2010. márc. 26. 01:17
 17/20 anonim ***** válasza:

"Neked van fogalmad a makrogazdaság működésekről?"

mér neked van a makro és mikro közti különbségről?:O

amúgy meg a jobbik programja az egyik legjobb program

2010. márc. 26. 03:01
 18/20 anonim ***** válasza:
23:35 nek írom: Az ubuntut fel lehet tenni windows mellé is a gépre indítómenüből lehet választani melyik induljon. Így talán könnyebb megszokni, ha a windows mellett néha ezt is használod. :)
2010. márc. 26. 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:

80-90%

...mert szerintem segílyeséket sokkal de sokkal jobban meg kéne szorongatani, sokkal erősebb hadsereget kéne (legalább) tervezni, illetve az oktatásban a gyakorlatiasság fokozottabban kéne megjelenjen. A többi részével egyetértek.

2010. márc. 26. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:
90%-ban egyetértek a jobbik programjával.Az nem tetszik ,hogy Törökország eu csatlakozását feltételhez szabná,a törökök köztudottan testvérnek tartanak minket,és mivel nem túl jól állunk barátok terén, megkéne ezt becsülnünk,és támogatni a törökök csatlakozását.
2010. márc. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!