Jobbikosok. Mennyire érzitek saját programotoknak a jobbik programját?
Csak arra akartam kitérni hogy ekkora butaságot vagy az kérdez aki nagyon nem ért a közgázhoz, vagy provokál!
""Magyarországon jelen levő monopol multit (Microsoft) hányan hanyagoljátok?
1, Miért kellene hanyagolni?
Nekem semmi bajom a tőkével, csak hogy nem mindegy hogy a jelenléte mit okoz a gazdaságunkban.
A Microsoft ha csak nem kap akkora támogatást, nem jelent problémát, mert nincs magyar konkurense.
Ha hasznot hoz, mi lehetne a baj vele?
De ha nem lenne itt gyára, akkor is használhatnád!
""csak magyar termékeket vásárolni, csak magyar boltokban, a multik termékeit minden téren hátrányosan
kezelni
Ezt a kérdést nem lehet így elintézni.
A ker multik a legnagyobb problémáink, és nem a magas technológiai alkalmazások. Azokkal egyszerű, mennyibe vannak, mennyit hoznak egyszerű matek.
1, Ha a ker multik kapják a kedvezményeket, egyszerűen megöljük a magyart mert nem képes versenyezni.
2, Sokkal több lehetősége van a multinak az adó elkerülésre.
3, Ki viszi a hasznot, ami nem tud újratermelődni, így nem lehet béreket emelni mert csak kiszivárog az országból. Az az, nem indulhatnak be kedvező gazdasági folyamatok.
4, Egyszerűen ezekkel a fogyasztási feltételekkel, és multi fölénnyel nem várhatunk új munkahelyeket, az az nincs lehetőség az adó csökkentésekre sem." a hatásos fogyasztói réteget szem előtt helyezve"
Aki nagy múlti fan, az értelmesen vitázzon ha kérhetem, érvekkel, és megoldásokkal.
Fel van dobva a vita, egy Jobbikos részéről.
"A Microsoft ha csak nem kap akkora támogatást, nem jelent problémát, mert nincs magyar konkurense."
Lenne magyar konkurense, ha az állam nem fizetne az ms-nek 25 milliárdot. Elég lenne annak a konkurensnek 100-ad annyit, hogy beinduljon. Nyugaton több ország is neki állt saját rendszer fejlesztésének (linux alapokon), vagy valamelyik nagy linux disztribúció fejlesztését támogatja. És töredékéért kapnak a felhasználók jobb, ingyenes rendszert.
Szerintem a magyar vállalkozót a multikkal szemben úgy lehet előnyben részesíteni, hogy:
1. eleve jobb feltételekkel induljanak, kevesebbet kelljen adózniuk
2. az emberek mentalitását kell megváltoztatni, hogy magyar termékeket, magyar boltokban vásároljanak.
És utálom a multikat, de ha nem magyar terméket veszek (mert nincs alternatíva), akkor kénytelen az ember hozzájuk menni.
Másfelől szükség van a multikra, hiszen sok munkaerőt adnak (igaz kizsákmányolják az ott dolgozókat), sok adót fizetnek (mint írtam, én jobban megadóztatnám őket, mint egy magyar céget),
Nekem a leges legsarkalatosabb pontja amiért tetszik a program az a csendőrség és a cigánybűnözés visszaszorítása. Teccik' tudni én vidéken élek (és még jópár millió honfitársam) és ezért nagyon sok bajunk van a cigókkal. Kijár nekik egy kiadós gatyába rázás.
De persze elolvastam az egészet és nekem mindegyik pont, kivétel nélkül tetszik. És valóban azt tükrözi amit a Jobbik mond: Magyarország a magyaroké! Teccik érteni? :D
"Neked van fogalmad a makrogazdaság működésekről?"
mér neked van a makro és mikro közti különbségről?:O
amúgy meg a jobbik programja az egyik legjobb program
80-90%
...mert szerintem segílyeséket sokkal de sokkal jobban meg kéne szorongatani, sokkal erősebb hadsereget kéne (legalább) tervezni, illetve az oktatásban a gyakorlatiasság fokozottabban kéne megjelenjen. A többi részével egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!