Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU-ban a kóser vágás...

Az EU-ban a kóser vágás mentességet élvez? Ez nem k. va nagy diszkrimináció?

Figyelt kérdés

Az állatok akár percekig is szenvedhetnek miután elvágják a nyakukat, hát még előtte.

Most nem is az állatvédelemre akarok elsősorban kitérni, az is fontos, de elsősorban azon akadok ki, hogy ez engedélyezett mert vallási, de a sima vágásnál már fontosak a szabályok. Ez azért iszonyatosan dühítő.

2010. máj. 14. 11:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
és hozzá kell tennem, hogy az EU-ban ez tiltott (lenne).
2010. máj. 14. 13:57
 22/69 anonim ***** válasza:
83%
be kéne tiltani a kóser disznóvágást.
2010. máj. 14. 14:02
 23/69 anonim ***** válasza:
82%
" "falun" a disznót fejbelövik, elbódítják és utána leszúrják. megölik." Még utoljára írok, mert nagyon nem tetszik a stílusod. Értsd már meg, hogy NEM így van! Józsi bácsi nem vesz semmit, hogy fejbe lőhesse és elbódíthassa a disznót. Összekötözi a lábait, gyakorlott mozdulattal leszúrja és kész. Ha nem így lenne, nem hallanánk disznóvágási idényben annyi malacsírást.
2010. máj. 14. 14:06
 24/69 anonim ***** válasza:
100%

14.02:meg azokat is akik a szomszédból kommentelnek.

Te kedves kisgyermekes anyuka:Az állatoknak(kivéve disznó és rágcsálók)mindenféle kábítás nélkül elvágják a torkukat,majd még éltükben kivágják a belüket.Milyen vicces ugye...

2010. máj. 14. 14:06
 25/69 A kérdező kommentje:

"ma 14:06"

nem érdekel, hogy neked mi nem tetszik, te egyszeráen vagy hülye vagy vagy tetteted, felfogtad a kérdést?

leírom lassan,hogy megértsed.

Az egyiket tiltják, büntetik

A másikat nem.

TECCIK ÉRTENI? nem? mind1...

2010. máj. 14. 14:09
 26/69 anonim ***** válasza:
66%

14.06:te nagyonhüjjje.Gyakorlott mozdulattal leszúrja (mielött sokkolja,mert van olyan Pistabá-nak,amivel lehet,ha nincs megteszi egy csupasz villanydrót)és kész.

Megnéznéd a videót,amit belinkeltem?Mert ott az kóservágás.

Ami ÁLLATKÍNZÁS.Így csupa nagybetűvel.Persze mit várunk azoktól akik csecsemőket gyilkolásztak/nak...

2010. máj. 14. 14:10
 27/69 anonim ***** válasza:
75%
előzőnek: olvasd el még egyszer mit írtam, és talán leesik belőle a helyzet komikuma. Mondjuk te lennél az első, de ha leesik, te is úgy felröhögnél, mint én tettem.
2010. máj. 14. 14:11
 28/69 anonim ***** válasza:
86%
az előző a 14:06-nek emnt
2010. máj. 14. 14:11
 29/69 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk én naivan felteszem, az itt érvelők a libatömés ellen is legalább ekkora elszántsággal és indulattal (sőt mi több) állnak ki...
2010. máj. 14. 14:13
 30/69 A kérdező kommentje:
az élve kibelezés tudtommal nem igaz. de elég az is, hogy kivéreztetik és hagyják szenvedni.
2010. máj. 14. 14:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!