Az EU-ban a kóser vágás mentességet élvez? Ez nem k. va nagy diszkrimináció?
Az állatok akár percekig is szenvedhetnek miután elvágják a nyakukat, hát még előtte.
Most nem is az állatvédelemre akarok elsősorban kitérni, az is fontos, de elsősorban azon akadok ki, hogy ez engedélyezett mert vallási, de a sima vágásnál már fontosak a szabályok. Ez azért iszonyatosan dühítő.
Meg javaslom, nézz utána a kóser vágásnak alaposabban...
A sima vágásnál meg fontosak a szabályok.. Ja, vidéken is folyamatosan razziázik az uniós böllérkommandó, hogy Pista Bá lágyan ölte e meg a malacot sokkolóval, vagy agyonszúrta rohambajonettel, bepálinkázva. :)
Amúgy meg, tetszik vagy sem, a hentesmunka soha nem lesz vér és szenvedés nélkül való. Plusz, gondolj bele: aki csak kóser kaját eszik, az ne egyen az unió területén?
Gondolom, ez azért fáj neked, mert volt a cirkusz a libatöméssel. Az teljesen más helyzet: nyugateurópában érzékenyek az emberek arra, hogy ne kínozzák az állatokat, márpedig, a gyakran hetekig, hónapokig tartó tömés kegyetlenebb dolog, mint egy kóser vágás.
( mégmielőtt: nem, nem az izraeli kóserlobbi ügynöke vagyok, sőt, még csak zsidó sem)
engem nem érdekel, hogy mi a gázabb vagy kevésbé gázabb, a szabályok mindenkire vonatkoznak nemde?
ennyi.
13.28:Na megjött anapi okoskodó városi hülyegyerek.
Szerinted a sokkolót mire használják?Bár a te hátsódban dugnák bele.....
Azonkívűl te ortopéd nem mindegy,hogy a torkár vágják el valakinek,bvagy olyan szúrást kap,hogy másodpercek alatt kimúlik.
Bár remélem az elöbbi műtétet elvégzik majd a hozzád hasonló demagóg majmokon.
voltam falusi disznóvágáson. fejbelőtték mielőtt leszúrták. és ennek már több mint 10 éve, azaz még a régi "sötét" korban volt amikor nem volt még EU.
és igen tényleg okoskodó vagy aki semmit nem tud a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!