Alapjövedelem-ellenzők! Miért nem akartok 50-100 000 Ft-tal több havi bevételt?
Nem fér a fejembe, miért ellenzik egyesek, hogy 50 000 vagy 100 000 Ft-ot kapjanak az eddigi bevételeiken felül. Ha pl. egy 4 fős családról beszélünk, akkor havonta 200- 400 E Ft bevételről van szó. Miért nem akarják megkapni ezt azok, akik a neten alapjövedelem-ellenes hozzászólásokat írnak?
Ennyire hülyék volnának, hogy nem értik, hogy a korábbi redisztribúciós rendszert megváltoztatva pénzt akarnak nekik adni és ők kézzel-lábbal tiltakoznak ellene?
50: Te honnan gyűjtötted az alapjövedelemről az információidat?
Mert én amit írok, azt mind az alapjövedelemről szóló politikai tájékoztatásokból.
A neten is rengeteg tájékoztatás van erről, ez egy globális kezdeményezés.
Tehát nem hiszed el, hogy EZ az alapjövedelem?
Akkor mit hiszel róla?
Nem hiszed el, ami ide le van írva?
https://www.youtube.com/results?search_query=alapj%C3%B6vede..
50: "És azzal tisztában vagy hogy akkor mindenért fizetni kell?"
Ezt az infót honnan vetted?
Itt mondja a szakértő, hogy az 50 000 Ft-os alapjövedelem
a teljes költségvetésnek kevesebb, mint 2%-át teszi ki, a GDP-nek összesen 1,2%-át!
ez pont olyan, amiylennek hangzik. a mi pénzünk, amit elosztanak és erre arra költenek, alig 1 százalékából adhatnénk minden magyarnak 50 rongyot havonta. még belegondolni is rossz, mennyi pénzt költenek el úgy, hogy semmi látható eredménye nincs.
és akkor még fel vannak háborodva, ha az "elosztogatott" pénz, amit az ő fizetésükből vonnak le és az ő életminőségük javításának célját szolgálná, szúval ha annak az egy százalékát neki adnád kp-ban.
vagy szerinted Lázár kaján vigyora miből van? Tiszta jóakaratból? meg a vért izzadásról, ha azon gondolkodik, hogy tehetné jobbá az életünket?
Ha mindenki magára gondol, akkor mindenkire gondolnak. Igen ám ! De ehhez adjunk is mindenkinek egy pár forintot, mert ha csak a kormány tud magára gondolni, akkor 9,9 millió embert kifelejtettek !
57: A net teli van infóval, csak be kell írni a Google-ba és a youtube-bs, hogy alapjövedelem.
Én is tettem linkeket az 51-es és 53-mas hozzászólásomba, és le is írtam ide többször, hogy a GDP 1,2%-a kiadja ezt az összeget.
Lehet, hogy az analfabetizmus az egyetlen oka az alapjövedelem ellenzésének?
Na elolvastam, fain, kérem az 50 ezret én is!!
A havi fizuval utalják, vagy mikor jön a plusz lóvé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!