Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó liberálisnak lenni?

Miért jó liberálisnak lenni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 14:38
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
85%

"Mellesleg Anglia akart háborút Németországgal, nem fordítva. "

Ülj le fiam egyes! A németeknek kellett annyira a LaManche csatorna, de nincs értelme veled vitatkozni, pont a te fajtádról beszéltem az előző hozzászólásomban, 0 ismeret, alapvető tévedések. De az is biztos, ha akkor Amerika meg a SZU azt mondja, hogy sz.runk Európára, itt még mindig németek uralkodnának. Amerika is milliókat áldozott föl Európáért ezt ne felejtsük el. Ez olyan, mintha mi pl Mongóliába küldenénk a katonáinkat...gondolom mindenki fel lenne háborodva, hogy mi közünk a mongolokhoz.

Sajnos ez a probléma...sokan hozzád hasonlóan próbálják igazolni, legalizálni a náci eszméket azzal, hogy hát mások is bűnösök voltak. Persze, akkor sokan követtek el súlyos bűnöket, de a nácizmust semmi nem menti föl, még a liberálisok bűnei sem.

2016. nov. 30. 11:06
 42/56 anonim ***** válasza:
9%
Én nem ezzel próbálom igazolni, nekem semmi bajom nincs a nácikkal. Vegyél elő egy történelemkönyvet, ha szerintem Németország akart háborúzni Angliával.
2016. nov. 30. 11:15
 43/56 anonim ***** válasza:
3%
jav.: szerinted
2016. nov. 30. 11:16
 44/56 anonim ***** válasza:
79%

Neved nincs kitéve, szerintem teljesen helyénvaló kérdés, hogy fotelnáci vagy-e.

Persze a választ már megadtad, ja, te vagy az a hitleréljenző senki, aki semmit nem tud gyakorlatilag semmiről.

További jó libsizest fotelnácika. Többre úgy sem vagy képes.

2016. nov. 30. 13:41
 45/56 anonim ***** válasza:
12%
Egy tipikus kedves liberális véleményét láthattuk az általa vizionált fotelnácikról.
2016. nov. 30. 13:54
 46/56 anonim ***** válasza:
73%

"Nekem semmi bajom a nácikkal"

Őőő, okéé...

2016. nov. 30. 14:06
 47/56 anonim ***** válasza:
10%
Mindegy, hogy bennem vagy másban látsz most épp fotelnácik, kedves liberális. Nyilván máskor is hajlamos vagy nácikról, fotelnácikról fantáziálni.
2016. nov. 30. 19:51
 48/56 anonim ***** válasza:
77%

# 48/48 Időpont ma 19:51

Semmi bajod hitlerrel, és élteted a nácizmust, történelmi tudásod pedig a ceruzahegyezőmével egyenlő.

Vagy tán német állampolgárnak is kéne lenned, hogy fotelnácinak hívjalak?

Mesélhetnél miért is vízió ez, és nem tény.

2016. nov. 30. 20:59
 49/56 anonim ***** válasza:
89%

Igazából meg tökmindegy, Mert a szélsőséges libsik kb a kommunizmusból kinőtt mutálódott valami, Aminek kill countjára kb 100 millió áldozat írható. Aki nem hiszi...

" Szovjetunió: 20 millió áldozat;

Kína: 65 millió;

Vietnam: 1 millió;

Koreai Népi Demokratikus Köztársaság: 2 millió;

Kambodzsa: 2 millió;

Kelet-Európa: 1 millió;

Latin-Amerika: 150 000;

Afrika: 1,7 millió;

Afganisztán: 1,5 millió;

a nemzetközi kommunista mozgalom, illetve a hatalomra soha nem került kommunista pártok számlájára pedig körülbelül 10 000 áldozat írandó (14. o.)." Igen, a kettő nem ugyanaz, de a mérséklelt jobboldal és a nácizmus sem...

2016. dec. 1. 20:00
 50/56 anonim ***** válasza:
67%

Bzeg 49es, ez volt a nap csúsztatása:D lehet, hogy a számadataid helyesek, de az alapfeltevésed hamis.

Ahogy a kormány propagandája, te is összemosod a baloldali eszméket a liberális eszmékkel. "Balliberális"... pff

2016. dec. 1. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!