Miért jó liberálisnak lenni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 14:38
11/56 anonim válasza:
Nem "jó" liberálisnak lenni, egyszerűen ezt diktálja az erkölcsi érzékem. Nem tölt el melegséggel a gondolat, hogy libsi vagyok, semmilyen hasznom se származik belőle.
Az vagyok, és kész.
12/56 anonim válasza:
"Látom vége a sulinak"
hát ja gondold el, ha egésznap itt ülne mindenki mint te
13/56 anonim válasza:
Én jobbolaldi konzervatív vagyok, mint apám is. Sose tudnám elképzelni, hogy liberális legyek, távol áll tőlem. Mi jobbosok értékeket képviselünk. Apám amíg börtönnben volt én vigyáztam eygedül a beteg anyámra 17 évesen, a lipsik ezt nem tették volna, mert gyengék! Aztán miután apám kiszabadult a börtrönből, rá félévvel újra bekerült, mert egy lipsi ráfogott valami kamu rablás dolgot, anymám meg drogos lett miatta. Mért nem hagytok élni bennünket?!!!
14/56 anonim válasza:
Aki nem liberális akkor miért lenne mindjárt náci mint itt írják?
15/56 anonim válasza:
Jelenleg talán, nem annyira jó nálunk, da vannak, akiknek vannak elvei. Nem lehet minden liberálisból, illiberális...
16/56 anonim válasza:
Én azért szeretek liberálisnak lenni mert sokkal szabadabb lehetek így. Mióta elfogadtam magam nem érdekel ki mit gondol rólam .Szüleim szerették volna hogy megnősüljek de én Bélát szeretem. Azóta boldogan élünk Bélával nem érdekel mit gondolnak rólunk. Később gyereket is szetetnénk. Lehet inkább külföldre megyünk mert itt olyan maradiak az emberek és a kormány hogy nem támogatják szerelmünket , össze se házasodhatunk. Szerencsére füvet könnyen betudunk szerezni így azzal nincs gond. Bár a törvény tiltja nem törődünk vele. Szabadok akarunk lenni.
17/56 anonim válasza:
Mert ahogy a Mátrix c. filmben megfogalmazták, a tudatlanság áldásos. Nem kell gondolkodni, ehelyett azt hiszed, minden ember, kultúra és vallás egyenlő, nem foglalkozol a néped gondjaival, számodra nem létezik háttérhatalom, stb. Bár igazából a liberálisok szellemileg sem képesek innen elmozdulni.
18/56 anonim válasza:
# 14/17 Időpont ma 17:05
És ezt hol írják "itt"? :-)
19/56 anonim válasza:
17, a Mátrixban pont azért harcolnak, hogy minden embernek emberi élete legyen, ne legyen bezárva abba a skatulyába, amit kívülről húztak rájuk.
20/56 anonim válasza:
19, de ezt akkor mondták a Mátrixban, amikor valaki visszavágyott abba a hamis, de kényelmes életbe, és tudni sem akart a valóságról, a problémákról. Libsiként ez jó. Nem vagy "rasszista", azt sem tudod, az ország melyik vezetője, melyik gazdasági bűnöző, celeb milyen származású (pl. egy etnikum durván felülreprezentált az egész nyugati világban), nem is tudsz az aljas háttérhatalomról, hogy ebben a pillanatban épp a nemzetedet, fajodat akarja elpusztítani a migráns-, multikulti libsipolitikával. Én is boldogabb voltam fiatalként, amikor minderről nem is tudtam. De nem sírom vissza, sőt, létfontosságúnak tartom egyéni szinten is a tájékozottságot a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!