Valaki elmagyarázná nekem, hogy egy nagy rakás ember hogy hihet abban, hogy a Fidesz éppen szörnyű vereségre áll és 2018-ban le lesznek cserélve?
Hogy lehet ilyesmiben hinni?
Az ilyen emberek mégis milyen jelek alapján látják, hogy a Fidesz a vereség határán egyensúlyoz, miközben egy másik politikai erő éppen a vesztére tör?
Amikor a valóság az, hogy ők az elsők, míg a második legerősebb pártnak kb. fele akkora a támogatottsága, mint nekik.
És ha megbukik a Fidesz? Akkor mi lesz? Hirtelen minden ragyogásba borul és csodálatos lesz az egész világ vagy mi?
Persze, tényleg nagyon csábító gondolat, hogy majd jól le lesznek váltva, de egyelőre ennek semmi jele.
Nem kellene ennyire hinni a meséknek.
tipikus magyar mentalitás..
úgyse sikerül,minek próbálkozni...
Ahogy elöttem szóló írta, ez csak úgy menne ha a baloldali pártok és a jobbik összefogna. Viszont ne fledjük el hogy Vikikének van 2 ütőkártyája még így is. 1: Az erdélyi szavazók akik elektronikusan is szazvazhatnak-az ő szavazataik csak enyhe felügyeleten mennek keresztül és arról hagy ne papoljak sokat hogy nyílván minden erdélyi a fideszre szavaz mert a fidesz szépen rendbe tette azt a környéket és mai napig nyom oda pénzt
2: Fodor beépített ember. A kettős ügynök. Ő ha kell belülről szabotálná az ellenzéki összefogást. :)
Egyenlőre még jön pénz az EU-s pénzcsapokon át. 2017ig folyamatosan hívjuk le a pénzeket. EZért is merte Viktátor bejátszani a béremelést meg a nyugdíjemelést. Egyébként be kell hogy valjam elég impozáns, ha nem tudnám hogy lop és hogy miket tett akkor engem meggyőzne. 2018-tól elvileg befizetők leszünk. Valószínüleg utána hamar leromlik a helyzet majd. A 2017es pénzek nagyjából 2020-21 -ig fognak kitartani. Ha Viksi nagyon nagyon ügyes akkor kitolja 2022-ig, az bravúros lenne mert ugye az választási év. Viszont valószínűsítem hogy utána utcára mennének az emberek mert már annyira reménytelennek látnák a helyzetet. Akkor lesz aztán törés-zúzás. Orbán lemond, 2023-ban tehát elmenekül az országból a haverjaival együtt. A mezei fideszesek itt maradnak, őket bebörtönzik. Ezt követően lehet gondolkodni hogy ki legyen az új kormány. Jelenleg én ezt a képet vizionálom a mai helyzet alapján. Persze ez semmit nem jelent mert jön egy hirtelen esemény és az mindent megváltoztathat. Lásd: Menekültválság nélkül Orbán elvérzett volna nemsokkal a netadós tüntetésekkel indult felvilágosodással. Akkor nagyon nagyon alacsonyan volt a fidesz a közvéleménykutatásokban. Azonban azt se felejtsük el hogy pont úgy ahogy hirtelen szerencséje, úgy hirtelen balszerencséje is lehet Orbánnak, ergo az is lehet hogy valami történik és már jövőre leváltják! :D
Csak a birkák hisznek a Fidesznek. Nem állnak nyerésre, csak az ő felméréseik szeriont. De a választási törvényeket úgy módosították, hogy az ellenzéknek akkor se legyen sok esélye, ha lenne egy hiteles vezető közöttük.
Az emberek többsége szívesen le váltaná a Fideszt, ha lehetne.
"Csak a birkák hisznek a Fidesznek. Nem állnak nyerésre, csak az ő felméréseik szeriont."
Minden felmérés szerint vezetnek, nem csak a fideszesek szerint.
Pont erről beszélek, hogy egy dolog az, hogy jó érzés hinni, megint másik dolog a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!