Nem értem ezt a viccet, valaki elmagyarázná? :D
Egy TV-műsorban hallottam a viccet, és mindenki nagyon nevetett rajta, én viszont vagy nem értem, vagy egyáltalán nem vicces. :D
"Bemegy egy férfi az orvosi rendelőbe, leveszi a kalapját, hát a fején ül egy béka. Megszólal a béka:
- Nézze már doktor úr, mi nőtt a fenekemen!"
visz a szôke nô egy disznót a hóna alatt,
honnan van ?
úgy nyertem a kocsmában !
vágja rá a kismalac xd
Oké, akkor értem, de miért nőtt ember a béka fenekén? :D
A szőke nős - kismalacos legalább jó! :D
Amit #2-es írt, ez ugyanaz a kategória. Gyenge, de attól még ugyanaz. Van egy elvárható lépés, a férfi megszólal és a béka a gondja, de helyette a béka szólal meg, mintha ő ment volna orvoshoz.
Mondjuk attól, hogy ennyire gyenge vicc, még magadtól is rájöhettél volna erre. :|
#4-es, mint írtam, ha valóban csak ennyi a lényege, akkor rájöttem én is. És nem értettem, miért nevettek ezen ennyire. Azt gondoltam, mégis van valami mögötte, amit nem értek. De megnyugodtam, nincs.
Szerintem nem ugyanaz a kategória. Egy ember tud vinni egy malacot a hóna alatt (nyilván nem fog megszólalni, oké), de békák fenekén nem szoktak emberek nőni, ahogy fordítva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!