Sziasztok. Én személy szerint nagyon szeretném,hogy a Jobbik győzzön! Nekem már nagyon elegem van a Fideszből,ahogy sanyargatja az embereket,és mindent szétlopnak. Tudom,hogy most az a szöveg jön majd,hogy melyik párt nem lop. Csak arra volnék kíváncsi,hogy sokan,akik azt mondják,hogy a Jobbik nem nyerhet,azok legalább indokolják már meg,hogy miért nem nyerhet! Mi az oka annak,hogy nem kerülhet a Jobbik a kormányra?
"Mi az oka annak,hogy nem kerülhet a Jobbik a kormányra?"
Mert kb 4 másodpercen belűl blokád alá vennék az országot az ENSZ csapatok, és addig egy egér se be se ki, ameddig Vonát le nem váltják.
Emlékezz, hogy büntették Ausztriát, amikor Haidert választották...
2016. nov. 23. 01:26
62/67 A kérdező kommentje:
[Húú, ez aztán hihetetlen szakma! Ott aztán kemény fizikai munkát kell végezned... Nembaj, de legalább a suliban te voltál a legkeményebb srác. Gondolom órákra egy papírlapot vittél füzet helyett, és egy nap nem volt, amikor ember módjára viselkedtél volna. Nem értem, hogy akkor miért számítasz jobb munkára, vagy hogy miért érdemelnél minimálbérnél többet, akár az aldinál dolgozol, akár akármelyik kőműves szakmában!]
Te aztán ismersz,ahogy látom. Sőt, szerintem annyira profi vagy,hogy még azt is tudod,hogy melyik suliba jártam,és hányszor hiányoztam. Ne viccelj már....
2016. nov. 23. 21:55
63/67 A kérdező kommentje:
A másik pedig az,hogy engem az nem érdekel,hogy ki milyen pozícióban van,vagy,hogy kinek képzeli magát! Számomra mindenki egyenlő. Úgyhogy ne becsüld alá azt,aki kétkezi munkát végez! Elég szomorú az,hogy a kormány az olcsó munkaerő híve,és a legtöbb olyan kisember is,mint én,a sárga csekkek befizetésével küzd havi szinten! Ha annyira érdekel,kedves arrogáns barátom,lett volna lehetőségem irodai munkára is,csak én abban nem is tudom magam elképzelni,és halálra unnám magam az állandó egy helyben üléstől. Én szeretem a fizikai munkát,és szükségem van az állandó mozgásra,mert azzal legalább repül az idő.
2016. nov. 23. 22:05
64/67 anonim válasza:
"Elég szomorú az,hogy a kormány az olcsó munkaerő híve,és a legtöbb olyan kisember is,mint én,a sárga csekkek befizetésével küzd havi szinten!"
És szerinted a Jobbikkal megoldódik a problémád ?
Ne álmodj....
2016. nov. 24. 04:10
65/67 A kérdező kommentje:
Nem csak én vagyok az egyetlen,aki ezzel a problémával küzd,hanem sok más ember is!A jobbik legalább azt a politikai nyomást próbálja gyakorolni a Fityiszre,hogy emeljék a béreket,és legyenek kedvesek csökkenteni az adókat,és a járulékokat! Tudniillik,az összes OECD tagország közül,Magyarországon a legmagasabb a minimálbér terhelése. Persze,legyen adó,mert nem azt mondom,hogy adómentesítsék a minimálbért,hiszen az elég nagy igazságtalanság lenne,ha csak a magasabb fizetéssel rendelkező emberek adóznának. Legyen adóterhelése,de ne ilyen mértékben....
2016. nov. 24. 10:21
66/67 anonim válasza:
Jobbik kivezet Európából...game over.
Na,ezt ízlelgesd.
2016. nov. 24. 19:04
67/67 anonim válasza:
Remélem a Jobbik fog nyerni.De egy gond van:nincs változás a fejekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!