Sziasztok. Én személy szerint nagyon szeretném,hogy a Jobbik győzzön! Nekem már nagyon elegem van a Fideszből,ahogy sanyargatja az embereket,és mindent szétlopnak. Tudom,hogy most az a szöveg jön majd,hogy melyik párt nem lop. Csak arra volnék kíváncsi,hogy sokan,akik azt mondják,hogy a Jobbik nem nyerhet,azok legalább indokolják már meg,hogy miért nem nyerhet! Mi az oka annak,hogy nem kerülhet a Jobbik a kormányra?
A Jobbiknak radikális pártként nem sok esélye van hatalomra kerülni, szerencsére ennyire még nem ment el az istenadta nép esze.
Nem véletlenül húz Vona most közép felé, hogy valalhatobb legyen.
Talán még mindig a Fidesz a kisebbik rossz... mint a Jobbik.
2016. nov. 18. 03:49
12/67 anonim válasza:
Én azt nem értem igazából, hogy egyesek honnan veszik azt, hogy győznek.
Mert ha valami 15 éves gyerek gondolja, az még jól van, de egy felnőtt ember?
2016. nov. 18. 06:19
13/67 anonim válasza:
"Csak arra volnék kíváncsi,hogy sokan,akik azt mondják,hogy a Jobbik nem nyerhet,azok legalább indokolják már meg,hogy miért nem nyerhet! Mi az oka annak,hogy nem kerülhet a Jobbik a kormányra?"
Egyszerűen azért kérdező, mert a jobbiknak egyszerűen nincs elég szavazója. A 2014-es választásokon, amikor effekíve nagyon népszerű volt, maximálta szavazói erőit, de az is csak a 2. helyre volt elég. Ha belegondolsz ez a "cukisodás" azaz néppártosodás is azért indult meg, mert látták, hogy nincs elég szavazójuk, szerettek volna szerezni a fidesztől. De az emberek tudják, hogy milyen ideológia lapul a jobbik mögött, ezért ez sem sikerült. Ergo: nincs elég szavazója, hogy kormányozzon...ennyi!
2016. nov. 18. 06:57
14/67 anonim válasza:
2014-ben is csak másodikak lettek és azóta a cukiskodással csökkent a rájuk szavazók száma.
Na, akkor most számolgass már kicsit...
2016. nov. 18. 07:04
15/67 anonim válasza:
Örülök, hogy a Jobbik nem győzött. Ez azt jelenti, hogy az embereknek még van némi magyarságérzetük.
2016. nov. 18. 07:52
16/67 A kérdező kommentje:
Retardált vagy te! Azért a Jobbik, mert Ők még nem voltak kormányzók, és kíváncsi vagyok a munkásságukra! A kisebbik rossz a Fidesz? Megélni sem lehet a fizetésünkből, nemhogy haladni, és akkor a kisebbik rossz? Te jó ég! A rengeteg lopásról nem is beszélve. Erről beszéltem, hogy itt a nemzettel van a gond, azért van még mindig hatalmon a zsidesz. Aki annyira ellenzi a Jobbik hatalomra jutását, az legalább mondja már el, hogy miért!
2016. nov. 18. 08:09
17/67 anonim válasza:
sajnos 2018ban is minden marad a régi....
2016. nov. 18. 08:12
18/67 anonim válasza:
" Aki annyira ellenzi a Jobbik hatalomra jutását, az legalább mondja már el, hogy miért!"
Mert fasisztákat nem.
Fentebb írtam,bármilyen szar a Fidesz,még mindig a kisebbik rossz.
2016. nov. 18. 08:20
19/67 A kérdező kommentje:
Hát nyilván nem is kell ide olyan kormány,aki legalább rendet csinálna.
2016. nov. 18. 08:25
20/67 anonim válasza:
Tehát szerinted a Jobbik: Rendcsinálás, több pénz a munkásoknak, lopások leállítása. -nagyjából meg is válaszoltad mi a baj a Jobbikkal, meg a választóival, a végtelen naivitás, meg a Kádár-nosztalgia, azért milyen durva már, hogy az új Homo Kadaricus a jobbikos lett, gyakran kérdik, hogy mi lett az MSZP-sekkel? Én meg szoktam mondani, hogy semmi, csak ma már a Jobbik közelebb áll a Kádár-rendszerhez, mint ők és átpártoltak oda, te kérdező tipikus balos szavazó vagy, csak most a Jobbik menőbb a fiatalok között, így ezt a kérdést írod ki és nem azt, hogy "2018-ban mennyi esélye lehet az MSZP-nek?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!