Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2018-ban mennyi esélye lehet...

2018-ban mennyi esélye lehet a Jobbiknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én személy szerint nagyon szeretném,hogy a Jobbik győzzön! Nekem már nagyon elegem van a Fideszből,ahogy sanyargatja az embereket,és mindent szétlopnak. Tudom,hogy most az a szöveg jön majd,hogy melyik párt nem lop. Csak arra volnék kíváncsi,hogy sokan,akik azt mondják,hogy a Jobbik nem nyerhet,azok legalább indokolják már meg,hogy miért nem nyerhet! Mi az oka annak,hogy nem kerülhet a Jobbik a kormányra?
2016. nov. 18. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
44%

Jobbiknak nincs esélye, mert egyre több olyan dolgot művelnek ami az embereknek nem tetszik. Az, meg, hogy nem lehet élni a Fidesz kormányzása alatt... nos elnézve a facebook oldalt, olvasva a gyakori kérdéseket nem úgy néz ki. Bizonyos területeken (mint borsod-megye) persze, hogy szegénység van, hiszen sokan a segélyekből akarnak megélni. De az emberek zöme azért boldogul. Elég csak olvasgatni a gyakorin is az emberek igényeit, nyaralásait, hogy miket vásárolnak.. Vagy elég a facen nézni. De akár ki s m,ehetsz az utcára, és láthatod a jobbnál jobb kocsikat amik mindig dugót okoznak..

2018-ban egyenlőre nem lesz olyan párt amelyik esélyes lehetne a fidesszel szemben, így a fidesz győzelme még mindig garantált. Arról nem is beszélve, hogy azok akik 2018-ban nem mennek szavazni (nehogy mááá a figyuszra szavazzak!) azok a nem szavazásukkal szintén a fidesz győzelmét fogják erősíteni.

2016. nov. 18. 08:53
 22/67 A kérdező kommentje:
A MSZP már lejáratta magát,de mindegy is,én nem vitatkozok senkivel. A dolgozó emberek sorsa már így is ott tart némely családban,hogy olyan nekik a napi három étkezés,mint a remetének a szerelem. Rabszolgák lettünk saját hazánkban,de azért isten éltesse Orbánt,és társait.... Remélem,hogy 2018-ban is a Fityisz győz,és bízom abban is,hogy addigra lesz lehetőségem elmenni ebből az országból egy olyan országba dolgozni,ahol nem éhbért fizetnek.
2016. nov. 18. 08:54
 23/67 anonim ***** válasza:
43%

De hát miért mennél el?

Te nemzeti vagy, nem?

2016. nov. 18. 09:26
 24/67 A kérdező kommentje:
Mert már elegem van a nélkülözésből,és abból,hogy sehová sem haladok. Hiába dolgoztam másodállásban,akkor sem tudtam félre rakni,mert annyira alacsony a fizetés! Nem szeretném úgy leélni az életemet,hogy semmire sem vittem!
2016. nov. 18. 09:28
 25/67 anonim ***** válasza:
62%

Kedves kerdezo, mi az hogy remeled, hogy a Fityisz gyoz, es remeled, hogy elmehetsz ebbol az orszagbol? Mi van veled? Minek tetted fel a kerdest?

Amugy szerintem gyozhet a jobbik, ugyanis nem hinnem, hogy rasszistak lennenek.....viszont lehet, hogy tenyleg kisebb lenne a bunozes nalunk..bar meg mindig kisebb, mint mas orszagokban lehet. De azert szerinte erdemesebb lenne a helyi bunozessel foglalkozni. :)

2016. nov. 18. 09:35
 26/67 anonim ***** válasza:
62%
Bocsi a hangnemert, csak ugy gondoltam nem jot irtal a temat lezarandonak...
2016. nov. 18. 09:37
 27/67 A kérdező kommentje:
Ironizáltam azzal a kijelentésemmel,hogy remélem,hogy a Fityisz győz. A nyomor az oka,hogy el akarok menni innen. Egyedül élek,és mire mindent kifizetek,semmi nem marad a fizetésből! És hol van még az,hogy valamit fel is kellene mutatni az életben? Tervek és célok vannak előttem,amit ebből a pénzből még akkor sem tudok megvalósítani,hogyha másodállásban dolgozom!
2016. nov. 18. 09:38
 28/67 A kérdező kommentje:

De ez a videó majd mindent elmagyaráz helyettem is.

https://www.youtube.com/watch?v=hTDZyDwEC-s

2016. nov. 18. 09:40
 29/67 anonim ***** válasza:
51%

Miután átálltak az ellenséghez, és zsúrpubik lettek?!

Semmi!

Talán 2022-ben, mint baloldali Gyurcsoseggnyaló párt.

2016. nov. 18. 09:49
 30/67 A kérdező kommentje:
-.-
2016. nov. 18. 09:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!