Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2018-ban mennyi esélye lehet...

2018-ban mennyi esélye lehet a Jobbiknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én személy szerint nagyon szeretném,hogy a Jobbik győzzön! Nekem már nagyon elegem van a Fideszből,ahogy sanyargatja az embereket,és mindent szétlopnak. Tudom,hogy most az a szöveg jön majd,hogy melyik párt nem lop. Csak arra volnék kíváncsi,hogy sokan,akik azt mondják,hogy a Jobbik nem nyerhet,azok legalább indokolják már meg,hogy miért nem nyerhet! Mi az oka annak,hogy nem kerülhet a Jobbik a kormányra?
2016. nov. 18. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Mondtam is,hogy jobban teljesít,hiszen itt a legmagasabb az Áfa,és az adó. Ebben vagyunk vezetők,és itt a legszerényebb a béremelés is. Na mindegy,én nem süketelek,hiszen ez az én perspektívám,de bizonyára nem én vagyok az egyetlen Magyarországon.... Óóó Magyarország.. Bocsánat! Orbániában,aki szintén így gondolja ezt.
2016. nov. 18. 14:12
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mintha fel sem fogtad volna amiket itt írnak neked... Most komolyan, ennyire nehéz a felfogásod? Nagyon jó kommentek jöttek, és te még csak nem is reagálsz rájuk! Az meg nem számít, hogy hány szakmád van! Bárki elvégezhet 8 OKJ-s tanfolyamot, és már ott tart, ahol te. úgyhogy arra, hogy hány szakmád van, nem hivatkozhatsz, mert ahogy látszik, ez nem jelent több fizetést! Nem 3 különböző szakma kellett volna, hanem 1 darab jól fizető! Azt meg tanulással elérhetted volna, hogy ne minimálbért keress! Úgyhogy a szar állásaid miatt nem a fideszt hibáztasd! Ja persze, neked nem az volt a célod, hogy tanulj, te alapból arra készültél, hogy három kőműves szintű szakmád lesz, amiből majd alig fogsz tudni megélni!
2016. nov. 18. 14:21
 43/67 A kérdező kommentje:
Nem mindenki olyan pozícióra vágyik,hogy a számítógép előtt meressze a seggét,ahogy azt talán te is teszed. De nem is biztos,hogy mindenki arra vágyik,hogy egyetemre menjen....Elárulom neked,hogy egyik szakmámat sem OKJ-s tanfolyamon végeztem el,hanem rendes iskolába jártam. Elolvastam a hozzászólásokat,csupán nem érdekel,mert nem látom értelmét annak,hogy reagáljak,vagy egyetértsek bármelyik hozzászólóval is. A másik része pedig az a dolognak,hogy ne becsüld alá az olyan ember,aki kétkezi munkát végez,mert te sem sz*rsz különbet,és rád is rád fogják lapátolni a földet ugyanúgy,mint egy kétkezi munkás emberre. Köszönöm a figyelmedet!
2016. nov. 18. 14:27
 44/67 anonim ***** válasza:
56%

Senkit nem érdekel hogy itt a legmagasabb az áfa ha a rezsicsekken kivan húzva narancssátgával hogy ennyit és ennyit takarított meg. Plusz Orbán Viktor "megvédi" a magyarokat a csúnya migráncsoktól. :D Azzal meg hogy kivándorolnak az emberek az ellenzék esélyeit rontják. Nyílván azok mennek ki javarészt akik ellenzékiek. A fidesz szavazók pedig mint korábban mondtam a leghűségesebb állatfaj. Tegyük fel hogy Nagy Britanniában lakik Glasgow városában a 75 éves Mari néni. Namár most a ha nem lehetne levélben szavazni akkor Mari néni fogná magát és elutazna Londonba ahol hivatalosan leadhatja a szavazatát mint külföldi Nagy B ritanniában élő (még) magyar állampolgár.

Jaj tényleg, és akkor azt ki is hagytam hogy Erdély a Viktátor aduásza. Az erdélyiek ugye szavazhatnak elektronikusan is. Ez nagyon nagy előny mert a legtöbb országban van egy követség aholleadhatod a szavazatod. Ha te Toulouse -ban élsz de a szavazatodat Párizsban adhatod le akkor enyhén szólva cumi van. Erdély ebből a szempontból nagy előnytélvez. Ráadásul Vikike megtesz mindent hogy szavazzanak rá. Sok pénzt nyom oda. Ami engem felb-sz hogy ez kb olyan mintha mi beleszólhatnánk a román miniszterelnök választásba. Igaz hogy nem ott élünk de nem baj. Semmi köze az erdélyi magyaroknak a Magyarországonélő magyarok életéhez. Miért ők döntönek arról hogy mi hogyan éljünk? De ugyan ez igaz bármelyik külföldön élő magyarra! MI a f-sz közük van ahoz hogy megmondják egy másik országból hogy mi hogyan éljük a sz-ros életünket?! Milyen jogon választják meg ezt a felcsúti törpét amikor nem ők fogják a döntéseinek a következményeit visselni hanem mi!!!!! ?? VIszont mondom, alegjobban az erdélyiek b-sznak fel mert ők szavaznak a legnagyobb arányban. Érted, megszavazza Magyarország élére Orbánt de Ő TOVÁBBRA IS ROMÁNIÁBAN ÉL MÉG ÚGY IS HOGY ORBÁN NYER! Ennek mi értelme van? Ha tehetném megszavaznám nekik a legruppótlanabb korrupt g-cit románia élére.

2016. nov. 18. 14:34
 45/67 A kérdező kommentje:
Csak van itt egy értelmes ember is a hozzászólók között. Igen,ezen én is kiakadtam a 2014-es választáson,hogy az Erdélyi Magyaroknak mi közük van a mi hazánkhoz!? Én csak abban bízom,hogy 2018-ban valahogy megakadályozza a többi párt azt,hogy a törpe király megszervezze a szavazást!
2016. nov. 18. 14:39
 46/67 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan az a 69% os vagyok aki eddig írt neked csak b-sztál elolvasni. Na bye ! :D
2016. nov. 18. 14:46
 47/67 A kérdező kommentje:
Szerintem próbáld megőrizni a hideg véredet. Ártani fog az egészségednek. Orbánista válaszok nem érdekelnek. Minden jót.
2016. nov. 18. 14:49
 48/67 anonim ***** válasza:
32%
Én külföldön élek, dolgozom. De én még az MSZP gyurcsány kormányzása idején mentem ki, mert akkor voltam a béka segge alatt, akkor éreztem azt, hogy semmire sem haladok hiába dolgozom 16 órákat. Eltelt azóta pár év, és igaz még kint élek, de most már sűrűbben hazajárok "nyaralni, pihenni" Én kívülállóként nem látok akkora tragédiát otthon. Ismeretlenek írnak nagy szegénységről, hogy nincs pénzük. Hát volt alkalmam sokszor meglepődni, hogy én aki angol fontban kapja a fizetését, és hazajövők, az árakat nézve meglepődöm milyen árak vannak. De azon is, hogy szinte mindenki megpakolt bevásárlókocsikkal vásárolgat. Volt, hogy előttem egy férfi hisztizett a boltban, hogy már megint minden milyen drága, de azért az 5 doboz cigi ott volt a kosárban. Én amikor otthon éltem azt sem engedhettem meg magamnak, hogy strandra menjek, nem hogy wellness hétvégére egy szállodába. Most megengedhetem magamnak, de sokszor elmegy a kedvem mert állandó telt ház van (és még csak nem is főszezonban) a sok hisztiző gyerekekkel együtt akiknek minden megvan, megengedett. Én úgy látom, hogy nagyjából az zajlik otthon mint bárhol a nagy világban. Az igények nagyon nagyon megnőttek. Egy biztos. Ha most ajánlanának nekem olyan munkát amivel annyi fizetést kapnék ami itt kint marad az albérlet levonása után, már mennék is haza. Nem olyan rossz otthon. Elégedetlenkedők meg itt kint is vannak..
2016. nov. 18. 15:19
 49/67 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mindenki olyan pozícióra vágyik,hogy a számítógép előtt meressze a seggét,ahogy azt talán te is teszed. De nem is biztos,hogy mindenki arra vágyik,hogy egyetemre menjen."

Ja, akkor ne is számít arra, hogy valaha is lesz olyan munkád, ahol a puszta izomerőddel nettó 100 ezernél jobban keresel!

2016. nov. 18. 15:41
 50/67 anonim ***** válasza:
76%
Én elhiszem, hogy változást akarsz, mert felháborító, hogy felnőtt, már-már idősnek mondható emberek lopnak ahogy tudnak, de értsd meg, hogy Orbán nem hülye! Csak pénzéhes, de azért tartja azt a szintet, hogy az ország ne menjen csődbe! A jobbik meg ha jobbat is akarna, nem tenne jobbat! Őszintén megmondom, hogy szerintem a fideszben okosabb, kiforrottabb emberek vannak. Az más kérdés, hogy lopnak. Épp ezért a legjobb az lenne, ha maradna a fidesz, csak a befolyását, tudását nem arra használná, hogyan tudna minél többet félrerakni a haveroknak, hanem hogy segítse az ország pozitív irányú fejlődését, amennyire csak lehet. Ehhez pedig csak annyi kell, hogy az emberek kiálljanak magukért, és megmondják nekik! Őszintén bevallom, hogy ha felkötnék valamelyik politikust, akkor annyi erővel szinte akármelyik fellehetne kötni (vagy akármelyik gonosz rosszindulatú embert, aki másoknak szenvedést okozott valaha is)! vagy bebörtönözni! És ha pl. így járna Orbán, akkor az a tömeg Gyurcsányt is felkeresné hasonló célokból.. Úgyhogy felejtsük ezt el, nem így kell változást hozni, hanem úgy, hogy elvárjuk a jobb kormányzást! Én nem akarom Orbánt lógva látni, sem Gyurcsányt, én azt szeretném, ha akár közösen, de a politikusok célja az ország rendbetétele legyen. Sajnos a jobbikban sok a forrófejű ember, aki hülyeséget csinálna, még ha ő meg is lenne győződve arról, hogy jót cselekszik.
2016. nov. 18. 15:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!