Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2018-ban mennyi esélye lehet...

2018-ban mennyi esélye lehet a Jobbiknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én személy szerint nagyon szeretném,hogy a Jobbik győzzön! Nekem már nagyon elegem van a Fideszből,ahogy sanyargatja az embereket,és mindent szétlopnak. Tudom,hogy most az a szöveg jön majd,hogy melyik párt nem lop. Csak arra volnék kíváncsi,hogy sokan,akik azt mondják,hogy a Jobbik nem nyerhet,azok legalább indokolják már meg,hogy miért nem nyerhet! Mi az oka annak,hogy nem kerülhet a Jobbik a kormányra?
2016. nov. 18. 00:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
62%

Félidőben vagyunk, az összes felmérés azt mutatja, hogy most bekerülne, de nem lenne kormányváltó erő. A legutóbbi zavecz felmérés az mszp-vel hozta ki egy szintre. Ez azt jelenti, hogy a népszavazás óta romlott a támogatottsaga. Persze még van majdnem két év, bármelyik párt romolhat, javulhat.

Az biztos, hogy éppen a népszavazás után kihozott felmérés szerint romlott a népszerűségük. Ez azt jelenti, hogy néhány szavazójuk nem ért egyet a mostani politikájukkal, de legalábbis a népszavazáskor tanúsított magatartásukkal. 4%-ot estek ők, ellenben 2%-kal nőtt az mszp és 2%-kal a fidesz, ha jól emlékszem. Hát, ez nem teljesen válasz a kérdésedre, de talán elgondolkodtató adatok.

2016. nov. 18. 00:43
 2/67 A kérdező kommentje:
Szomorú,hogy az embereknek még mindig nincs nyitva a szemük. Majd választáskor megint bead valami hülyeséget a népnek a Fidesz,hogy megszavazzák őket. Aztán ha ismét hatalomra kerülnek,a gatyát is lelopják rólunk.....
2016. nov. 18. 00:46
 3/67 anonim ***** válasza:
78%
Szomorú, hogy ezt a kérdést 220-szor feltetted már...
2016. nov. 18. 01:10
 4/67 A kérdező kommentje:
Lehet más feltette,de én most tettem fel először.. Bocsásson már meg,kedves válaszadó!
2016. nov. 18. 01:13
 5/67 anonim ***** válasza:
25%
Annyi esélye van az első helyre mint kb az LMP-nek ,hogy bent maradjanak.
2016. nov. 18. 01:48
 6/67 A kérdező kommentje:
Persze.. Bízzunk benne,hogy a Jobbiknak esélye se legyen,de a Fidesznek annál inkább.... -.- Röhejes.... Nem is azzal van itt a baj,hogy ilyen szar kormányunk van,hogy 75000 E Ft-ból kell megélni egy kétkezi munkás embernek,hanem a nemzettel van a probléma.. Ha az emberke összefognának,és olyan pártra szavaznának,mint a Jobbik,aki legalább jót akar,akkor Magyarországnak lenne jövője,és az itt élő normális embereknek. Az elég rossz szöveg,hogy atomerőmű bővítésre,meg erre-meg arra kell a pénz,azért ennyi az adó. Pfff Ez ugyanolyan,mintha valakinek én azt mondanám,hogy megjavítom neki a lakásának az ajtaját,mert épp elromlott,és hozzátenném,hogy a zárszerkezet kerül 15000 Ft-ba. Holott csak 7000 Ft-ba kerül a zárszerkezet,a többit pedig én szépen zsebre vágnám! Körülbelül ez a Fidesz taktikája,és így hülyíti ezt a buta népet,már akivel el tudja hitetni. Aki pedig a Fideszre szavaz,és alig tud megélni majd utána,az meg is érdemli a sorsát. Fel kellene írni papírra a Fidesz mocskosságait,de rájöttem,hogy fölösleges lenne elpazarolni több mázsa papírt. Sokkal egyszerűbb lenne összeírni,hogy mi jót tettek... Egy darab papírra se lenne szükség. Éljen a stadion ország,ahol a legmagasabb az adó.. Ahol az emberek nem tudnak családot alapítani,mert nincs mire. Sokan el se tudnak költözni a szüleiktől,mert nem áll a rendelkezésükre akkora összeg,amiért dolgoznak,hogy kirepüljenek a családi fészekből,és elkezdhessék élni a saját életüket. Aki pedig azt mondja,hogy a Jobbiknak esélye sincs,vagy nem is lenne,az pontosan az olyan buta emberek miatt van,akik ilyen kijelentést tesznek. Köszönöm a figyelmet!
2016. nov. 18. 02:26
 7/67 A kérdező kommentje:
Emberek *
2016. nov. 18. 02:28
 8/67 anonim ***** válasza:
39%
Ha az emberek tájékozottabbak lennének, akkor a Jobbik nyerne! De sajnos ez nincs így...
2016. nov. 18. 02:39
 9/67 A kérdező kommentje:
Ez a baj! De nyugodtan rácáfolhat arra bárki, amit a Fideszről mondtam. Természetesen csak akkor, ha ez valaki nem érzi jogosnak!
2016. nov. 18. 02:50
 10/67 anonim ***** válasza:
71%

Miért pont a jobbik?

Igazad van, takarodjon a fidesz a fenébe, de a jobbik annyival jobb választás lenne..?

2016. nov. 18. 03:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!