Szerintetek a Jobbiknak vagy az LMP-nek van nagyobb esélye jelentősen megerősödni az elkövetkezendő években (2018-ig)?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 17:35
1/9 anonim válasza:
szerintem egyik sem lesz kormánypárt, de a szavazó szám alapján a Jobbiknak van több esélye..
2/9 anonim válasza:
Szerintem az LMPnek. A Jobbik már nagyon a maga korlátainál jár, míg az LMP "libsi" szavazótábora leszarta a választásokat. A netadó aztán meggyőzte őket is :D
Meg amúgy is, 8 ilyen év után jó lenne kis szabadság.
4/9 anonim válasza:
Szerintem mindkét párt meg fog erősödni, remélhetőleg. Azt már most is láthatjuk, hogy az egypártrendszer nem jó senkinek.
6/9 anonim válasza:
Az LMPnek nagyobb tere van erősödni, mivel kb. 5%-on álltak az ATV interjú előtt.
A Jobbik momentán elég nagy kérdőjel. Nem tudom mennyire tudják magukat összekapni 2018-ra.
7/9 anonim válasza:
Nagyon-nagyon remélem, hogy az LMP kormányzó párt lesz. Ellenőrízhető lehetne végre a pártok kasszája, megszűnhetne a hihetetlen mértékű korrupció, jutna pénz az átlagembereknek is.
8/9 anonim válasza:
Jobbik, elég egyértelmű. Elmúlt 4 évben is erősödtek, szemben az LMP-vel, ami meg gyengült.
9/9 anonim válasza:
LMP, sokkal szalonképesebb párt egy átlagmagyar szavazónak és az EU-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!