Az elkövetkezendő időkben Magyarország életszínvonala hogyan fog alakulni az unióhoz képest?
"És kiknek kéne a fidesz helyébe lépni?"
Azoknak, akik
1. betartják a törvényeket, és nem átszabják
2. nem állami beavatkozással módosítják a szabad piac működését
3. nem hackelik meg a választás szabályait a saját győzelmük érdekében
4. nem az előző kormányra mutogatnak még 5 év után is
5. nem stadionokat építenek, hanem ezt a pénzt például oktatásra fordítják
6. nem rendelnek el 10 órás munkaidőt, miközben "családbarátságból" bezáratják vasárnapra a boltokat
7. nem teszik kötelezővé a rezsicsökkentés általi megtakarítások kifüggesztését a társasházakban, miközben eddig 42 új adónemet vezettek be
8. nem vásárolnak "családi segítséggel" 60-70 milliós lakást a gyerekeiknek, vagy 150 milliós, fürdőmedencés házat, mikor a hivatalos jövedelmük nem elég mindehhez
9. nem cseszegetnek pl. egy ellenzéki vezetőt, mert a vagyonbevallásában nem tüntette fel a bérlakást, ugyanakkor saját képviselőik hetente módosítják a saját vagyonbevallásukat
És még órákig lehetne sorolni......
Hogy ki az, aki mindezeknek megfelel? Mittudomén! Eddig csak azt tudom, hogy ki nem.
Pl az lmp.
Ennyit ők is tudnak, és még mindig ott van a remény, hogy hátha jobbat is tudnak.
Az egy helyben toporgás, "inkább maradjon a fidesz" nem fog vezetni sehova.
Egyébként a kérdésre válaszolva:
Romlani fog. Megy el folyamatosan a fiatal tanult réteg, amelyik tudna vállalkozni, építeni.
Azzal nem fog itt semmi fejlődni, hogy behívunk 4 másik összeszerelő üzemet....
"És kiknek kéne a fidesz helyébe lépni?"
Én az LMP-t mondanám. Rájuk is szavaztam legutóbb. Nyugodtan le lehet pontozni, de szerintem ők a legnormálisabb párt jelenleg a parlamentben. Mindenképp adnék nekik egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!