Sokan azt mondjátok, hogyha egyetelen ember dönthet mindenről, az nem diktatúra. Akkor micsoda?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor BÁRMIRŐL dönthet saját kénye, kedve szerint, és ebbe senki sem tud beleszólni...én ezt úgy tudom, diktatúrának hívják...de aki nem így gondolja, válaszolja meg legyen szíves, hogy mi ez, és hogy hol van itt a demokrácia? mert az nem demokrácia, hogy van egy báb ellenzék, ami akár kútba is ugorhat, akkor sem tudják megváltoztatni Orbán döntéseit semmiben és semmikor...2010. ápr. 26. 10:45
81/83 A kérdező kommentje:
12:57: végig sem olvastam amit írtál, mert láttma, h azt egy mszp-snek címezted....úgyhogy nem érdekel, ha tudnál olvasni és visszaolvasni, láthatnád, h már több helyen is megírtam, nem vagyok és sosem voltam mszps, fideszes voltam 2008-ig, utána pedig jobbikos
2010. ápr. 28. 13:05
82/83 anonim válasza:
Ez esetben csak annyit:majd ha négy év múlva nem lesz választás;na akkor kezdhetsz aggódni.
83/83 anonim válasza:
hát ez van, kedves kérdező, igazából nyílt titok, mint ezt láthatod a nyugati visszajelzésekből is, hogy itt ez egy tökéletes diktatúra, sőt most már ott tartunk, hogy még csak a látszatra se adnak (régebben legalább eljátszották a színházat pl közbeszerzéseknél, na most már ez se gond, nincs és kész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!