Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan azt mondjátok, hogyha...

Sokan azt mondjátok, hogyha egyetelen ember dönthet mindenről, az nem diktatúra. Akkor micsoda?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor BÁRMIRŐL dönthet saját kénye, kedve szerint, és ebbe senki sem tud beleszólni...én ezt úgy tudom, diktatúrának hívják...de aki nem így gondolja, válaszolja meg legyen szíves, hogy mi ez, és hogy hol van itt a demokrácia? mert az nem demokrácia, hogy van egy báb ellenzék, ami akár kútba is ugorhat, akkor sem tudják megváltoztatni Orbán döntéseit semmiben és semmikor...
2010. ápr. 26. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
Akadály eltávolítva!A helyes irányba vezető út felszabadítva!Fejlődést megkezdeni!
2010. ápr. 26. 13:38
 62/83 anonim ***** válasza:
76%

"... észre sem veszi majd a sok marha, hogy máris marionett bábu itt mindenki, és orbán úgy rángatja a madzagokat, ahogy csak akarja"

Hát akkor nincs más hátra, mint hogy bízzál Orbánban. Úgysem tudsz csinálni semmit, te szegény marharionettbáb. :PPPPP

2010. ápr. 26. 14:07
 63/83 anonim ***** válasza:
100%
Ez az Orbán Viktor maga az ördög, az új antkrisztus. Egyébként ebből lehet leszűrni a legjobban, hogy ki, vagy kinek a szülei voltak kommunisták. Ez ugyanis az MSZP propaganda gépezetének szüleménye. 12 éve plántálják az emberek agyába, hogy Orbán maga az ördög, és úgy látszik sikerrel. De persze a Fideszesek vannak megvezetve. Csak azt nem tudom, hogy engem hogy vezetett meg, mikor csak a netről informálódok, kereskedelmi csatornáról sosem...
2010. ápr. 26. 14:42
 64/83 A kérdező kommentje:
nem értem...csak engem zavar az, hogy egyetlen ember azt tesz velem és a jövőmmel, amit csak akar? ilyen birkanépnek vagyunk mi teremtve? ezért van az, hogy nekünk mindig valaki más befolyása alatt kellett állnunk...egyszerűen nem bírja elvilesni a hülye magyar, ha nincs valaki, aki uralkodik fölötte :S és az én családom nem mszp-s, azok mind fideszes birkák, mint ti, össze is vesztem velük egy párszor, és én sem vagyok mszp-s, de ezt már leírtam egyszer
2010. ápr. 26. 14:47
 65/83 anonim ***** válasza:
Személyi kultusz.
2010. ápr. 26. 15:20
 66/83 anonim ***** válasza:
100%
Kedves házigazda!És amíg 5-6 ember tett veled és a jövőddel,amit csak akart?Az nem zavart?
2010. ápr. 26. 15:22
 67/83 anonim ***** válasza:

Kedves kéredző!

Nem Orbán Viktor dönthet a dolgokról,hanem a Magyar Országgyűlés 386 képviselője,ahol jelenleg még az mszp a kormánypárt ,de a választások értelmében a fidesz lesz nem sokára.Miért?Mert demokratikusan megválasztottuk.Még ha Te nem is.

Hol van itt a demokrácia?Ott,hogy bárki-aki épelméjű felnőtt,nem sitten ül-indulhatott képviselőjelöltként a választásokon és bárki-épelméjű felnőtt-választhatott.

Mi választottunk így,tetszik vagy nem.Ezek a demokrácia szabályai,amelyet elfogadtak a választáson induló jelöltek.Azért mert 10 emberből 6 barca drukker 4 pedig real,még nem birka a barcás.

Kicsit furcsa utólag picsogni,ez olyan mint ha egy focimeccs után a vesztes csapat szidná a szabályt,mert ott nem lehet kézzel érinteni a labdát vagy mert az nyer aki több gólt lő.Amikor pályára léptek elfogadták a szabályokat.Megmérettetek és könnyűnek találtattak.Mégis mit kéne tenni,ha egyszer így döntöttek az emberek?Az lenne antidemokratikus,ha nem vennénk figyelembe a népi döntés akaratát.egyelőre a választáson alapuló demokráciánál jobb népképviselet csak kettő van:Svájc,ahol szinte hetente népszavaznak(rohadt sok pénzbe kerül),de ott is a többség dönt és a pápaválasztás:ott addig tanácskoznak a bíborosok,amíg egységes nem lesz a döntés;ez se nagyon esélyes.Na meg van amit az anarchisták fantáziálnak,de olyan még sehol se vált be.

Paradox dolog,hogy pont azok jajveszékelnek leginkább a 2/3-ot túllépő többség miatt,akik maguk is élvezték ennek a lehetőségét,mind a 90-es évek előtt,mind az 1994-1998 közötti Kormány tagjaiként,amről nem szól a fáma,hogy nekik akkor nagyobb arányú kormánytöbbségük volt,mint most lesz.Ugye kedves demokráciáért aggódó botoxildikó?És az ellenzéknek sem kell kútba ugornia(kivéve az mszp-t),mert ez a legfejlettebb demokráciákban is így van:nem őket bízták meg kormányozni,ahogy a fidesz is volt 8 évig ellenzékben.4 év múlva is lesz választás:ezért nem diktatúra (az az volt,ahol ildikó volt cenzor 90 előtt)

2010. ápr. 26. 15:59
 68/83 A kérdező kommentje:
de értsétek már meg, hogy a választási rendszert is simán átalakíthatják a maguk kedvére és akkor nem lesz 4 év múlva választás! vagy ha lesz, az sem demokratikus, hanem valami ellehetetlenített szar
2010. ápr. 26. 16:20
 69/83 anonim ***** válasza:

Akkor lesz forradalom.90 előtt sem volt választás.

és te meg értsd már meg hogy 94-98 között is 2/3-d volt

és értsed meg,hogy nem kell félni.

2010. ápr. 26. 16:43
 70/83 anonim ***** válasza:
és értsd meg,hogy ráérsz rettegni,ha tényleg átalakítják,hogy nem lesz választás.Egyelőre kormányt se alakítottak,kár előre fsni.
2010. ápr. 26. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!