Sokan azt mondjátok, hogyha egyetelen ember dönthet mindenről, az nem diktatúra. Akkor micsoda?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor BÁRMIRŐL dönthet saját kénye, kedve szerint, és ebbe senki sem tud beleszólni...én ezt úgy tudom, diktatúrának hívják...de aki nem így gondolja, válaszolja meg legyen szíves, hogy mi ez, és hogy hol van itt a demokrácia? mert az nem demokrácia, hogy van egy báb ellenzék, ami akár kútba is ugorhat, akkor sem tudják megváltoztatni Orbán döntéseit semmiben és semmikor...2010. ápr. 26. 10:45
31/83 A kérdező kommentje:
11:23: érvek, valami? én vagyok hülye,mert te azt mondod? akkor te is hülye vagy és kész, mert azt mondtam....menj tanulni, vagy gyere ide miskolcra, itt nagyon klassz az egyetem :)
2010. ápr. 26. 11:25
32/83 anonim válasza:
A diktatúra az,amikor 4 évig nem mondhatod,hogy elk.rták,és 4 évente nem mondhatod,hogy takarodjanak.
33/83 anonim válasza:
kérdező.. én már egyetemre járok.. eszem ágában sincs miskolcra menni.. az az egyetem sem rossz, de van annál jobb is.. :)
34/83 A kérdező kommentje:
jó akkor nem voltam fideszes, cska azt nem értem, akkor miért járkáltam az ő újságukkal és miért tettem melléjük az xet, de ha te jobban ismersz engem :D 2008-ig voltam fideszes, utána jobbikos
2010. ápr. 26. 11:28
35/83 A kérdező kommentje:
diktátor – (lat. dictator) 1. parancsuralmat gyakorló, korlátlan hatalommal rendelkező államfő.
Orbán Viktornak most korlátlan hatalma van...azt változtat meg és ott, ahol akar...
2010. ápr. 26. 11:29
36/83 A kérdező kommentje:
11:27: melyikre jársz és milyen szakra? csak kíváncsiság
2010. ápr. 26. 11:30
37/83 anonim válasza:
na kérdező, akkor bizonyára tudod hogy az az egy dolog amit nem tehet meg? egy kis jogi műveltség.. mondhatod :)
38/83 anonim válasza:
ELTE - Állam és Jogtudományi kar, 2. évfolyam :)
39/83 A kérdező kommentje:
11:30: bármely törvényt módosíthatja úgy, ahogyan ő akarja, nincs olyan dolog, amit ne tehetne meg...egy kis politikai műveltség...és a jogszabályokat is módosíthatja, úgyhogy a jog is az ő kezében van
2010. ápr. 26. 11:33
40/83 anonim válasza:
nem nyert mert van egy dolog amit nem tehet meg.. :) de lehet még tippelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!