Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért nem képes...

Az ellenzék miért nem képes beismerni, hogy a fidesznek sikeres a gazdaságpolitikája?

Figyelt kérdés

Vonakodva de végül már a felminősítést is megkaptuk, ott is inkább a "nem hagyjuk hogy másképp csináld " miatt volt, mint az objektív szám adatok miatt, hogy ennyit halogatták.. de már legtöbb külföldi elemző is elismeri a magyar gazdaság fejlődését, az ellenzék még mindig fújja a magáét..

Persze lopnak, persze sok mindent nem így kéne, persze a megmondó emberek mindent jobban csinálnának (csak épp ha lehetőség van rá akkor egy épkézláb alternatívát nem tudnak de mindegy. ), oké sok ködös dologban lehet vitázni, sok mindennel lehet vádaskodni, de a gazdaság fejlődését már csak a vak nem látja a számokon.. ennél objektívebb dolog viszont nincs, az összes többi csak süketelés..

2016. aug. 13. 23:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/161 Vazul1972 ***** válasza:
#49:Nem,nem az a baj,hogy érvelsz a Fidesz mellett,hanem az,hogy a te hozzászólásaidat olvasva,az ember azt hinné,hogy a Fidesz maga a tökély,Orbán Viktor pedig a Megváltó.Feltehetőleg ezért tartanak,neveznek,Fidesz-hívőnek.Őszintén szólva,én is,pedig szavaztam már "jobbra" is,"balra" is,de még egyszer a Fideszre is,bár akkor(1990),még liberálisok voltak.Egyébként ez az egy eset volt,amikor liberális pártra szavaztam,még mielőtt "lelibsiznél".Szóval,nem kötődöm egy párthoz sem,mégis így látom.
2016. aug. 15. 01:48
 52/161 A kérdező kommentje:
Vazul akkor valamit nagyon benéztél hisz már a kérdés is Úgy szól, hogy miért nem képes Az ellenzék beismerni a nyilvánvalót, és hogy elismerem Hogy emellett lopnak össze vissza, rengeteg botrányuk van, 2 A4es oldalon nem férne el, mi nem tetszik, de nem értem a gazdasági sikert minek tagadni? Mire jó?
2016. aug. 15. 01:54
 53/161 anonim ***** válasza:
3%

nem kell visszavonulót fújni

a "fideszes botrányok" többsége is nagyon szubjektív, és a végén annyi érv marad, hogy oké ők ebben hiszenk és oké hogy a kijelölt eredmény is megvan de az isten szerelmére, hát gyerekek éheznek ebben az országban :,(( és egy ilyen vitát bizony tényleg nem lehet megnyerni

2016. aug. 15. 02:04
 54/161 anonim ***** válasza:

"legalább a saját linkjeidet olvasd már el amúgy, ez a hír a 2016 Q2 előző évi azonos időszakához mért adat, semmi több, és nem is lenne a ballib lapoknak többet érdemben lehoznia, hiszen akkor nem lehetne azt sugallni ami nem igaz "

Legalább értelmezd már amit írok. Magukhoz képest jobban teljesítenek nálunk és kész, ezen nincs mit ragozni.

Ezután pedig hiteltelenséget sugallsz a hitelminősítőkkel szemben, ami engem csöppet sem zavar, de akkor ezt a vitát a kérdezővel folytasd.

"De egy szó mint száz a felminősítés tagadhatatlan, az hogy más még így is jobb minősítésen van nem cáfolja a magyar fejlődést pláne Akkor nem, ha ráadásul azok az országok ebből a szempontból pont h stagnálnak magukhoz képest! "

Nem a magyar gazdaság fejlődését akartam cáfolni, ezt az első bekezdésemben le is írtam, kérlek olvasd el figyelmesebben. A többi ország pedig nem stagnál, legalább olyan ütemben fejlődnek mint mi.

Egyébként pedig az érvelésedhez a hitelminősítőket használtad, ugyanezt tettem én is. Látom is, hogy bizonyos szkepticizmussal (ami egyébként tök természetes), de elfogadod a véleményemet, még ha az egy kicsit szúrósra is sikeredett, de az inkább a 36%-osnak szólt.

Már egyébként fáradt is vagyok...kedves kérdező, nem hiszem, hogy van olyan nagy nézeteltérésünk, hogy vitatkoznunk kellene, persze ha nem így látod és tisztázni akarsz valamit, csak nyugodtan. Kedves 36%-os, veled tudom hogy mindig lehet cseverészni, de sajnos azt is tudom, hogy nem vagy képes megválaszolni a kérdéseimet, így a magam részéről nem vagyok túlzottan motivált a folytatásra. Persze ha akarsz még írjál bőven, néha azért ránézek, ilyen vagyok.

2016. aug. 15. 02:11
 55/161 Vazul1972 ***** válasza:
Hát,nézd,akkor viszont magát a kérdést nem értem. Szerintem annak a világon sem,de nálunk végképp nincs "divatja",hogy az ellenzék a kormányoldal teljesítményét dícsérje,vagy csak elismerje.És azért az is igaz,hogy amikor a hitelminősítők leminősítettek bennünket,vagy épp nem adták meg a várt felminősítést,akkor annyival intézték el,hogy "londoni ficsúrok",meg hogy nem lényeges,stb.Nem akarok hülyeséget írni,mert nem emlékszem pontosan,de mindenestre kormányoldalról nagyon "elbagatellizálták" a dolgot,nem tartották lényegesnek.Most,hogy felminősítették az országot,egészen más a hozzáállás.És ezzel nem azt mondom,hogy sikertelen a gazdaságpolitika,csak nem segít abban,hogy könnyen el lehessen hinni.
2016. aug. 15. 02:14
 56/161 A kérdező kommentje:
Nem kell dicsérni, elég ha nyilvánvaló dolgokról nem hazudnak, hisz magukat járatják le ezzel!
2016. aug. 15. 02:19
 57/161 anonim ***** válasza:

nem csak hogy a kormány tartotta nem lényegesnek, hanem a piac sem

amikor matolcsy levitte a kamatokat, elkezdetek a baloldalhoz köthető közgazdászok sivalkodni, hogy ki a fene fogja ezt mevenni, aztán meg a piac volt olyan hülye hogy a magas kockázatú papírt alacsony kamatra vette :D...

2016. aug. 15. 02:21
 58/161 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező ez a külföldi cég véleménye valójában nyomós érv. De akkor hagy játszam ki én is a kártyát. Van egy valami külföldi cég(majd talán megkeresem) washington-i, londoni, meg mittudom én hova terjeszkedve, mindegy. Elemeznek gazdaságokat, gazdaságpolitikákat bírtálnak. Na most itt egy ilyen kis bökkenő: már az első, és a későbbi kettő Fidesz kormány esetében gyakorlatilag ízekre szedte a Fidesz programjait szavakkal persze, s még azt is hozzá tette hogy instabilabb lehetőségeket rejt magában mint az !!előző!! Kormányok, hiszen káros lehet egyes társadalmi csoportokra!. Hoppá. Itt persze mindkét esetben értendő. Na? Lehet ha visszakutatsz pár évvel találsz erről valamit. De most mi van? Erre válaszként Orbán mindig Matolcsy elemzését javasolta...azt mondta ételmesebb..

Na látod? Nem minden arany ami fénylik. Azt egyébként nem feltételezném, hog egy ilyen washington-i cég az MSZP befolyása alatt van, azt nem feltételezem..

Egyébiránt a #9-ben leírtam valamit amire cáfolatot kértem , nem kaptam, ugyhogy nem csak ránk kell mutogatni.

2016. aug. 15. 02:35
 59/161 anonim ***** válasza:

a 9. es választ én még féligazságnak sem nevezném... úgy egy demagóg marhaság ahogy csak van

de azért pár bónusz

szerinted akik közmunkások, azok amúgy hol a fenébe dolgoznának, ha ez nem lenne?

na erről van szó...

2016. aug. 15. 02:51
 60/161 anonim ***** válasza:

Na látod? Tudsz te ha akarsz. Ez a végállapot? A köznunka ? Nem óhajt esetleg munkahelyet csinálni neki...? Na erről van szó....

És engem nézel hülyének..

2016. aug. 15. 03:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!