Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért nem képes...

Az ellenzék miért nem képes beismerni, hogy a fidesznek sikeres a gazdaságpolitikája?

Figyelt kérdés

Vonakodva de végül már a felminősítést is megkaptuk, ott is inkább a "nem hagyjuk hogy másképp csináld " miatt volt, mint az objektív szám adatok miatt, hogy ennyit halogatták.. de már legtöbb külföldi elemző is elismeri a magyar gazdaság fejlődését, az ellenzék még mindig fújja a magáét..

Persze lopnak, persze sok mindent nem így kéne, persze a megmondó emberek mindent jobban csinálnának (csak épp ha lehetőség van rá akkor egy épkézláb alternatívát nem tudnak de mindegy. ), oké sok ködös dologban lehet vitázni, sok mindennel lehet vádaskodni, de a gazdaság fejlődését már csak a vak nem látja a számokon.. ennél objektívebb dolog viszont nincs, az összes többi csak süketelés..

2016. aug. 13. 23:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/161 anonim ***** válasza:

Úgy istenigazából tudsz bármit is a saját pártodról?

(Nem indoklom meg a kérdésem, aki olvassa a szóváltásunkat, az érti miért tettem fel)

"Az intézkedések oda vezettek, hogy a gazdaság hozni tudja azt, amit a régióban elvárhatunk tőle, és ellentétben a régió sok országával, az államkasszát sem aranyáron kell finanszírozni ha államkötvényekből szeretné megtenni. "

Én azt várom el, hogy a régióban ne mi legyünk az utolsók, márpedig a szomszédaink számadatokban "jobbak" nálunk. Én azt várom el, hogy a kormány, ha nem is úszkál a pénzben (ámbár új adókat vezettek be és szorítottak is a szociális kiadásokon) , de azzal a kevéssel normálisan gazdálkodjon, transzparensen működjön és ne elhitetni kelljen az eredményeit, hanem azt a bőrünkön tapasztaljuk meg.

Egyébként pedig megint csak kihangsúlyozom, hogy én a "hogyan"-ra kérdezek rá, nem pedig a végeredményre. Ok-okozati összefüggést akarok látni. Nem vagyok hívő, inkább materialista, s mint olyan megakarom nézni mi van a függöny mögött.

Ha te erre nem tudsz válaszolni, ne húzd az időmet, nem tudsz olyat mondani, amit ne vettem volna már tudomásul, vagy tudnád alátámasztani (ahogy kértem).

2016. aug. 14. 20:30
 32/161 anonim ***** válasza:
Nézd 36 %-os , asziszem mi ismerjük egymást, egy 36%-os sokszor kiáltott ki ebben a roatban hazaárulónak engem meg idegen szivűnek. De tudod mit, a lemarházások a jobboldalról már a bögyömben vannak. Ha okosabbb vagy, mer tényleg az vagy nem arról van itt szó, okos ember vagy, akkor a amit a #9-es válaszomban leírtam értelmesen ha lehet cáfold meg ugy gyönyörűen, aranyosan. Kíváncsi lennék mivel lehet. Világosan elmondtam, engem nem néz hülyének Szent Viktor, meg a szentlélek jobboldal. Aki hagyja magát igy járt. De kiváncsivagyok mire jutsz.
2016. aug. 14. 20:57
 33/161 anonim ***** válasza:
2016. aug. 14. 20:58
 34/161 anonim ***** válasza:

édes istenem... nem elég hogy nem igaz, hogy a szomszédok adatai jobbak lennének, másrészről meg mi az hogy a bőrödön szeretnéd érezni? hiszen iskolába jársz

...

2016. aug. 14. 21:38
 35/161 anonim ***** válasza:
93%
Elég vicc, hogy arról vitatkoztok, jó-e a gazdaságpolitikánt, vagy rossz, de közben egyetlen válaszadó volt, aki vette a fáradtságot, és belinkelt egy nemzetközi összesített statisztikát, ami alapján összehasonlítást lehet végezni.
2016. aug. 14. 22:08
 36/161 anonim ***** válasza:

# 34/34 Időpont ma 21:38 (34%)

A szomszédaink jobban teljesítenek. Ha nem hiszed számolj átlagbért, gdp-t, minimálbért vagy Áfacsökkentést, m1. mit 2010-óta, meglátod.

Rossz érzés rájönni hogy amiért harcolsz szart se ér, de a Fidesz politikája EREDMÉNYTELEN.

Most migráns ügy a divat, mit tettek? Jobbiktól lopott programterveket megvalósítottak milliárdos reklámozással.

2016. aug. 14. 22:12
 37/161 anonim ***** válasza:

Egyrészt dolgozom is, másrészt akkor úgy mondom, hogy a családom érezhesse meg, harmadrészt pedig az oktatásból is vontak ki forrásokat. Meg ott van ugye maga az oktatáspolitika is, de abba most ne menjünk bele.

"nem elég hogy nem igaz, hogy a szomszédok adatai jobbak lennének"

Csak értelmezés kérdése. A horvátoknál most tényleg gondok vannak, de pl. Románia nagyobb ütemben fejlődik nálunk, Szlovákiáról, Szlovéniáról és Ausztriáról pedig szerintem ne beszéljünk.

Amúgy ezt pont most találtam:

[link]

Zárásként: Elsősorban ne erre a válaszomra reagálj légyszíves, hanem a jóval ezelőtt feltett kérdéseimre, köszönöm.

2016. aug. 14. 22:21
 38/161 A kérdező kommentje:

Egyszó mint száz beszéltetek mindenről, de a lényeget csak a 36%os válaszoló látta meg, és a válaszán látszik, hogy talán a közgazdaságtanhoz is ő ért a válasz adók közül legjobban!

Egyébként sok sok okoskodást hallottam, de semmi gond ezzel, hiszen mi magyarok az a nép vagyunk, akik mindenhez mindig többet ért mint bárki más, itt már mindenki brit világhírű elemző cég hivatalos álláspontját cáfolják akár az igazuk bizonygatására! Az senkit sem zavar, hogy a legnevesebb külföldi elemző cégek már majdnem egytől egyig egyet értenek abban, hogy a magyar gazdaság jó úton halad? Ennek a következménye a nemrég megtörtént felminősítés is.. vagy már annyira okosak vagytok, hogy már annak sem hisztek aki külföldi szakértője a témának? Komolyan a 2. az igazsághoz legközelebb álló ember sörpocak volt, mert ő Nem a nyilván valót kérdőjelezi meg, hanem az okát! Picit nézzetek már körül a nagy fidesz utálat közepette néha!!!

2016. aug. 14. 23:52
 39/161 anonim ***** válasza:
#38:Szért azt ne felejtsd el,hogy ezeket a brit és egyéb elemző cégeket,"fideszék" gyakorlatilag lehülyézik,ha nem nekik tetsző eredményre jutnak.
2016. aug. 14. 23:57
 40/161 anonim ***** válasza:
5%

kedves sörpocak

a magyar nemzet egy tradicionálisan balos lap... 6 éve arról ír, hogy itt holnap le fog szakadni az ég annyira szar a kormányzás

nem veszem komolyan ne haragudj

a szlovák-román gdp/gdp% adatot pedig már leírtam hogyan kell kezelni, főleg annak a tükrében, hogy ilyen hírt először 6 év kormányzás után sikerült csak írni, és ennek is jó oka van, méghozzá az autógyárak üzemszünete

várjuk csak ki a Q3 gdp/gdp% értékét aztán megint várlak

egyáltalán nem lehet arról beszélni, hogy a régiós országok elgyorsulnának mellettünk

2016. aug. 15. 00:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!